Aihe

Millainen on sinun suosikki setuppi?

Anonyymi

Minulla se on yksi laatikko bissee, toinen laatikko lonkeroo. Tämä on vakio ...sitten pullo viskiä ja sekä pari kolme pulloa jotain viiniä.
Bissellä tai lonkulla aloitan aina heti kun vaunu parkissa...tai oikeastaan auto seis. Sitten jotain ruokaa ja hienosti viiniä jotta vaimo tyytyväinen! Sitten lisää bissee ja lonkkuu, illan mittaan sitten viskiä.

6

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Olet " alamiehiä" kun on kunnon aineet matkassa.

  • Anonyymi

   Meillä on yleensä mukana vain tonkka punkkua tai valkkaria.

   • Anonyymi

    Karavaanareita kun ollaan, niin pitäähän sitä laatikko olutta olla, se riittää pariksi kolmeksi viikoksi. Emäntä ei tykkää oluesta, hänelle siideriä, kuuden tölkin pakkaus riittää koko kesäksi. Viini pönikkä koko vuodeksi.


  • Anonyymi

   Nyt rykästään Laarseeniä ja käsidesiä Tuurissa.

  • Anonyymi

   Pakki vieheitä, pari vapaa ja joen rantaan kalaan. Siinä teille settiä.

   • Anonyymi

    Oot kyllä jotenkin masentunut! En jaksa ymmärtää miksi jotkut vetää vaunua tai ajavat asuntoautolla satoja kilometrejä päästäkseen vaan istumaan jonnekin "jonkhaan" vapaa kädessä ja tuijottamaan tylsistyneenä eteensä.
    Reissusta pitää ottaa ilo irti, kiistää tuttujen karavaanareiden kanssa, on kiva ottaa vaunun kätköistä kunnon huikkapullo ja tarjota tutulle matkaajalle paukut ja illan mittaan tuttu kaveri pistää vielä paremmaksi ja tarjoaa konjakit. ..näin me otetaan ilo irti reissusta.


  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   103
   4696