Aihe

Mikä on "pullan tuoksuinen" äiti

Anonyymi

Vaimoni on sanonut selvästi ettei hän ole ollut eikä halunnutkaan olla pullan tuoksuinen äiti. Vaimoni on viettänyt varsinkin nuorena aika meneväistä elämää ja se jatkui kun kunto palautui lapsen syntymän jälkeen, oli silloin 24v. En ole kieltänyt koskaan illan istujaisia tai muitakaan menoja. Vaimo jopa sanonut et jos olisin estellyt hän olis eronnut musta. Vaimoa myös vitutti kun muutama läheinen nainen (kavereita)epäili häntä uskottomuudesta mua kohtaan, sanoi et koskaan en ole pannut vierasta miestä vaikka ehdotuksia on tullut. Vaimoni oli aika sosiaalinen luonne. Sil viisii. Tarkoittaako otsikko siis kotihiirtä vai mitä.

7

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Pullantuoksuinen äiti on justiinsa sellainen kotihiiri joka antaa itsensä perheelleen tekee ruuat,hoitaa lapset yms.
   50-lukulainen nainen menee kait lähimmä

  • Anonyymi

   Kotihiiri ja pullantuoksuinen äiti eivät ole synonyymejä. Kotihiiri voi olla kysymäsi, tai olla olematta. Pullantuoksuinen äiti voisi olla vaikka sellainen kodin hengetär, mutta eivät nekään ihan sama asia ole.

   • Anonyymi

    Eipä sen pullantuoksuisen tarvitse olla edes erityisen kotihiiri. Harva supersosiaalinen bilehile toki on pullantuoksuinen, mutta ei sitä myöskään tarvitse aina kotona nyhjätä.


   • Anonyymi

    Pullantuoksuinen joo monta vuotta olin, mutta viimeisenä kahtena vuotena alkoi ahdistaa. Silloin enää yksi oma lapsi hoidettavana, muut olivat isompia ja koulussa. Sellainen paikoillaan olo ahdisti ja ei silloin parisuhdekaan enää kovin hyvin toiminut. Sellainen paikoillaan olo muun vaikeuden lisäksi saa aikaan lievän masennuksen ja tunteettomuuden. Elämä ei tunnu merkitykselliseltä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Pullantuoksuinen joo monta vuotta olin, mutta viimeisenä kahtena vuotena alkoi ahdistaa. Silloin enää yksi oma lapsi hoidettavana, muut olivat isompia ja koulussa. Sellainen paikoillaan olo ahdisti ja ei silloin parisuhdekaan enää kovin hyvin toiminut. Sellainen paikoillaan olo muun vaikeuden lisäksi saa aikaan lievän masennuksen ja tunteettomuuden. Elämä ei tunnu merkitykselliseltä.

    Miks tehdään lapsia jos niiden tiedetään sitovan vuosiksi eteenpäin, oma elämä jää elämättä varsinkin jos nainen saa vielä suht nuorena lapsen.


  • Anonyymi

   Hyvä kysymys.

   Ymmärtäisin termillä ihmistä, joka viihtyy paljon kotona ja harrastuksena ovat kodin askareet ja lapset.

   Leipominen on vertauskuva. Se vie paljon aikaa, mutta lämpimät leivonnaiset niiden tuoksu ovat myös monelle vertauskuva huolehtimiselle ja läsnäololle.

   Omasta lapsuudesta on jäänyt mieleen, kun tulen koulusta kotiin ja rappukäytävässä tuoksui pulla (minulla oli aina nälkä). Useimmiten ajatuksena oli, että se ei voi tulla meiltä, koska äiti kävi töissä. Kun isovanhemmat olivat paikalla sydän pamppaili odotuksesta jos se tuoksu tuleekin meiltä.

  • Anonyymi

   Minä olin pullantuoksuinen äiti, vaikka sosiaalinen ja menevä nainen olenkin; nämähän eivät poissulje toisiaan.

   Olin kotiäiti ja leivoin, laitoin ruokaa, huolehdin lapset ja kodin. Ihanaa aikaa! Muistan kun lasteni kaveri muisteli muutama vuosi sitten, miten ihanaa meille oli tulla koulun jälkeen kun aina oli tarjolla joko tuoretta pullaa tai muita leivonnaisia. Olin siis ihan konkreettisestikin pullantuoksuinen.

   Olen aina halunnut olla ensi sijaisesti äiti ja olen saanut tätä ollakin. Se ei ole tosiaankaan vaikuttanut siihen, ettenkö tapaisi kavereitani, päin vastoin. Tapasin muita äiteja paljonkin päiväsaikaan lasten kanssa. illanistujaisissakin ja tyttöjen illoissa kävin aina kun huvitti.

   Lapset ovat jo aikuisia mutta onneksi saan vielä miestäni passata, leivonnaisilla ja hyvillä ruuilla. Ja mitäkö mieheni tekee? Hän toi aikoinaan "leivän" pöytään ja hoito kaikki ns. perinteiset miesten työt. Ja tekee niin edelleen.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   197
   15334
  2. Taksinkuljettaja Niina Syrjäläinen (Ristiinasta)

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/33ec61ee-a6fb-4422-8ecc-982c68a91196 Viimeinen havainto eilen tiistailta n.17:48. Kadonnut kotoaan tilataksin kans
   Kadonneet ihmiset
   141
   13183
  3. Notta ny se on tuloos! Sinimustat rekisteröityy puolueeksi.

   Vanhat hyvät ajat palaavat. Joukko ultra-isänmaallisia ovat perustamassa uutta puoluetta. Työnimenä on nyt Sinimustat. Nyt tulee vihervasemmistolaisel
   Maailman menoa
   614
   8803
  4. Huomio ! Huomio !

   HUOMIO HUOMIO HUOMIO Niina Syrjäläinen ja Taksi auto rek SNS-438 on kadoksissa. Nina ja hänen taksiautonsa katosivat Ristiinassa: ”Huoli on suuri” –
   Mikkeli
   129
   5787
  5. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   321
   5414