Aihe

Brexit, Lontoon pörssistä pakeni rahaa

Anonyymi

Lontoon pörssistä pakeni rahaa
Vuoden ensimmäisenä pörssipäivänä miljardeja euroja liiketoimintaa lähti Britanniasta(siirryt toiseen palveluun) EU-maihin.

Noin kuusi miljardia euroa niin ranskalaisten pankkien kuin saksalaisten autoyhtiöidenkin osakkeista häipyi Lontoon pörssistä ja siirtyi Manner-Euroopan finanssikeskuksiin kuten Pariisiin ja Amsterdamiin.

Muutos on suora seuraus brexit-sopimuksesta – tai sen vajaavaisuuksista. Kun finanssipalveluista ei saatu sopua, brittiläiset pörssioperaattorit eivät voi enää tarjota osakekauppaa EU-alueella pääkonttoriaan pitäville asiakkailleen.

Kuusi miljardia euroa on pieni summa Lontoon Cityssä olevasta valtavasta rahoitusomaisuudesta, mutta jos Britannia ei pelaa korttejaan oikein jatkoneuvotteluissa EU:n kanssa, se saattaa menettää vahvan asemansa muun muassa eurooppalaisten osakkeiden kaupassa.

Maan hallitus kuitenkin uskoo(siirryt toiseen palveluun), että Lontoon finanssikeskus selviää brexitistä vielä voittajana "luovuutensa" ansiosta.

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Britannian kansa joutuu kiristämään vöitään.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   357
   26691
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   14284
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   336
   12057
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   99
   8958
  5. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   570
   6134