Aihe

Usan kansalliskaartin joukot Usan kongressin tiloissa

Anonyymi

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Harrista,, Bidenia ja Pelosia sekä Trumpia en syytä turvata ja suojata nyt erityisen tarkasti kuukauden ajan vähintään. Ja rukoilla heidän puolestaan.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Tässä on turha missään maailman kolkan demokraattisessa oikeusvaltiossa elvistellä. Päinvastoin, pitäisi olla kylmä rinki muidenkin päättäjien takamuksessa.
   Maailman suurimman valtion, demokraattisen oikeusvaltion, Natomaiden sotilaallisesti ja taloudellisesti suurimman turvaajan, maailmanpoliisi...on joutunut niin kahtiajaetuksi, sisäiseen kriisiin, että kansalliskaartin, armeijan pitää turvata kongressia ja presidentin vaihtoa. Kuinka kauan? vuosia?

   Minkälaiset mahdollisuudet on uudella presidentillä ja parlamentilla toimia tällaisessa syvän vihan kahtiajakamassa maassa? Saati hoitaa ulkopolitiikkaa. Tilanne antaa muille valtiolle valtavasti tilaa toimia omien etujensa ja pyrkimyksiensä mukaisesti.

   • Anonyymi

    Nyt ja tässä kansalliskaarti turvaa Usan presidentinvaihtoa.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   332
   3680
  2. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   50
   2565