Hertan maailma on kyllä on ihmeellinen ja sen takia haluan että tässä ketjussa on

Anonyymi

Mahdollisuus saada esittää kysymyksiä hertalle ja toivottavasti myös tämän ketjun sivuttaa ne joiden tarkoituksena on kirjoittaa asiattomia ja muita loukkaavia viestejä kun Hertta eikä Hertan hahmotkaan ole muille ollut millään tavoin asiattomasti tai muulla tavoin loukkaavasti niin toivon että ei myöskään muut ole tahallisesti loukkauksena hertalle tai Hertan hahmoille.





💕 🃏

3

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mä haluisin kysyä, että minkä ihmeen takia ludemin nimestä kirjoitetaan palstalla todella negatiivisesti ja aina sais olla oikomassa muiden käsityksiä siitä mistä ludem nimi on tullut ja sen takia kun olen jo muutamaan otteeseen selväntänyt että kannan ylpeästi minulle annettua rooli nimeä palstalla ja ettei ludem nimi millään tavoin viittaa mihinkään luteeseen tai lumppuun vaikka niinkin on jotkut kirjoittanut niin voisikohan tuohon ludem nimen halventamiseen millään tavalla puuttua kun ei ole reilua että minun nimestä juuri jengi palstalla kirjoittaa negatiivisesti.




      💕 🃏

      • Voi sinua ludem 💕, hienoa että olet oivaltanut sen että voit kantaa ylpeänä rooli nimeäsi palstalla, sillä minä ja jokeri 🃏 olemme yhdessä päättänyt sinulle hieman erikoisemman nimen jota ei ole vielä ollut muilla täällä palstalla. Ja erikoinen nimi sen vuoksi, sillä olet meille muutenkin erityinen hahmo ja olemme erittäin ylpeitä sinusta ja sinun roolista ja kuten olet itsekin huomannut että nimesi on ollut palstalla useasti esillä niin positiivisesti kuin negatiivisesti, mutta enemmän olet saanut positiivista palautetta ja sinut on useaan otteeseen äänestetty parhaaksi hahmoksi jolloin voit siitä sitten päätellä mistä ne negatiiviset kirjoitukset ovat johtuneet. Toisella tavalla sanottuna aika moni on sinulle kateellinen ja sen takia niitä negatiivisia kirjoituksia on ollut sinun nimestä mutta kuten olen useasti sanonut ihan kaikille että minä en anna kenenkään halventaa omia hahmoja en varsinkaan ludemin hahmoa sillä ludem on minun ja jokerin yhteinen hahmo jolloin jos joku sinusta negatiivisesti kirjoittaa niin kyseessä on ihan selvästi kateus. Ja voi tietysti johtua myös siitä että taksu tuo melkein joka kirjoituksessa esille ettei kukaan muu ikinä kiinnosta takiaista muut kuin ludem jolloin joku voi olla myös mustasukkainen kun taksu kuitenkin on tunnettu intohimoisesta rakkaudesta kirjoittavasta niin se tuo tietysti jonkinlaisen mustasukkaisuuden palstalla kun ne kirjoitukset ovat kaikki suunnattu sinulle ludem kun taksu rakastaa vain sinua.



        💕 🃏


      • Anonyymi
        HERTTA1 kirjoitti:

        Voi sinua ludem 💕, hienoa että olet oivaltanut sen että voit kantaa ylpeänä rooli nimeäsi palstalla, sillä minä ja jokeri 🃏 olemme yhdessä päättänyt sinulle hieman erikoisemman nimen jota ei ole vielä ollut muilla täällä palstalla. Ja erikoinen nimi sen vuoksi, sillä olet meille muutenkin erityinen hahmo ja olemme erittäin ylpeitä sinusta ja sinun roolista ja kuten olet itsekin huomannut että nimesi on ollut palstalla useasti esillä niin positiivisesti kuin negatiivisesti, mutta enemmän olet saanut positiivista palautetta ja sinut on useaan otteeseen äänestetty parhaaksi hahmoksi jolloin voit siitä sitten päätellä mistä ne negatiiviset kirjoitukset ovat johtuneet. Toisella tavalla sanottuna aika moni on sinulle kateellinen ja sen takia niitä negatiivisia kirjoituksia on ollut sinun nimestä mutta kuten olen useasti sanonut ihan kaikille että minä en anna kenenkään halventaa omia hahmoja en varsinkaan ludemin hahmoa sillä ludem on minun ja jokerin yhteinen hahmo jolloin jos joku sinusta negatiivisesti kirjoittaa niin kyseessä on ihan selvästi kateus. Ja voi tietysti johtua myös siitä että taksu tuo melkein joka kirjoituksessa esille ettei kukaan muu ikinä kiinnosta takiaista muut kuin ludem jolloin joku voi olla myös mustasukkainen kun taksu kuitenkin on tunnettu intohimoisesta rakkaudesta kirjoittavasta niin se tuo tietysti jonkinlaisen mustasukkaisuuden palstalla kun ne kirjoitukset ovat kaikki suunnattu sinulle ludem kun taksu rakastaa vain sinua.



        💕 🃏

        Kajahtaneita olette.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      66
      1522
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      162
      1329
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1172
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      118
      1129
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      30
      955
    6. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      795
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      55
      720
    8. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      89
      646
    9. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      181
      627
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      624
    Aihe