Aihe

Kaloritietoisuus

Anonyymi

Ajatelkaa ihmiset,mitä syötte.Ennen tuli syötyä yleensä näin kun ei ollut mitään tietoa elintarvikkeiden kalorisisällöstä kerralla esim puoli pellillistä mustikkapiirakkaa tai pannukakkua.Tämä oli silloin sitä normaalia syömistä,nyt punnitsen tarkasti kaikki ruokani ja merkkaan ylös syödyt kalorit.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Voi maata. Luuk 13:5 Eivät olleet, sanon minä teille, mutta ellette tee parannusta, niin samoin te kaikki hukutte."Ja hän puhui tämän vertauksen: "Eräällä miehellä oli viikunapuu istutettuna viinitarhassaan; ja hän tuli etsimään hedelmää siitä, mutta ei löytänyt. Niin hän sanoi viinitarhurille: 'Katso, kolmena vuotena minä olen käynyt etsimässä hedelmää tästä viikunapuusta, mutta en ole löytänyt. Hakkaa se pois; mitä varten se vielä maata laihduttaa?

  • Anonyymi

   Tämä asia on nyt loppuun käsitelty,nyt pitää keskittyä muihin asioihin.Ei se sen kummempaa ole kun osaa varoa kaloripommeja,niin pysyy laihana.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa ja Mikko eroaa!

   https://www.seiska.fi/kotimaa/maisa-torppa-ja-mikko-rakas-hakivat-avioeroa-erikoinen-erosotku/1158170 Mitäs tähän sanotte? Mä en voi muuta kuin naura
   Kotimaiset julkkisjuorut
   300
   14722
  2. Poliisit vei pakolla Virolaisen Joogayrittäjän Koronatestiin

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/poliisilta-poikkeuksellinen-toimenpide-julkaisi-korona-altistumisketjusta-epaillyn-joogayrittajan-kuvan/8080476#gs
   Maailman menoa
   271
   5300