Muistatteko sirkkahölmöilyn?

Anonyymi

52

91

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Miten niin sairas?

      • Anonyymi

        Koska persumies ei kärpäsiä syö!


    • Anonyymi

      Sirkkojen sijaan nyt yritetään syöttää matoja

      • Anonyymi

        En mää matoja, mutta matuja ja vihreitä pitää olla kans lautasella. Punainen lihakin maittaa.


    • Anonyymi

      Sirkat ei sovi katkarapuallergisille.

    • Anonyymi

      Tuo oli jo alusta asti selvää. Kaikki nuo maailmanparantaja viheridioottien kouhotukset kaatuu omaan mahdottomuuteensa. Se että muutama kovaääninen anarkisti huutaa omaa ideologiaan ei muuta 99% normaalien ihmisten elämäntapoja suuntaan tai toiseen.
      Jokainen on lapsena aivoton anarkisti, mutta vanhempana fiksu konservatiivi. Vain tyhmemmille tuo anarkismivaihde jää aikuisuuteen. Esimerkkinä vihreät.

      • Anonyymi

        Kyllä! Normali ihminen syö lihaa. Täytyy olla sairas viheridiootti jos syö jotain sirkkoja. Yhtä sairaita ovat vegaanit, jotka kyllä ovatkin enimmäkseen naisia ja homoja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä! Normali ihminen syö lihaa. Täytyy olla sairas viheridiootti jos syö jotain sirkkoja. Yhtä sairaita ovat vegaanit, jotka kyllä ovatkin enimmäkseen naisia ja homoja.

        Kannatat persuja, eikö vain.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kannatat persuja, eikö vain.

        Vastaan hänen puolesta yleiselläkin tasolla, että kaikki jotka ovat sinua vastaan eivät ole persuja, vaikka suomen suosituin puolue onkin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vastaan hänen puolesta yleiselläkin tasolla, että kaikki jotka ovat sinua vastaan eivät ole persuja, vaikka suomen suosituin puolue onkin.

        Me olemme saaneet lukea hänen kannattavan persuja ja ihannoivan mestarinsa suuria ja taivaallisia sanoja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä! Normali ihminen syö lihaa. Täytyy olla sairas viheridiootti jos syö jotain sirkkoja. Yhtä sairaita ovat vegaanit, jotka kyllä ovatkin enimmäkseen naisia ja homoja.

        Kannattaa pohtia syvällisemmin omaa suhdetta ruokaan, jos noin paljon tunteita herättää muiden syömiset.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kannattaa pohtia syvällisemmin omaa suhdetta ruokaan, jos noin paljon tunteita herättää muiden syömiset.

        Niinpä. Vihreille tuntuu olevan ongelma mitä normaalit ihmiset suuhunsa laittaa.
        Turha teidän on projisoida omaa käyttäytymistänne muihin.


    • Anonyymi

      Aika monin paikoin maailmassa hyönteisiä syödään ihan perusruokana. Varsinkin siellä monien täällä ihannoimassa Aasiassa. Oikeastaan valtaosassa maailmaa hyöteiset on käypää ruokaa. Oikeestaan vaan meillä länsimaissa hyönteisiä karsastetaan.

      • Anonyymi

        Ai niin ... miksikö en ole ostanut? Koska ei niitä sirkkoja ole meillä juuri missään sellaisenaan myyty. Valmiiksi kokatut, hyvin maustetut sirkat on rapeita ja hyviä. En mä niitä missään leivissä tai tarpeettomissa karkkipatukoissa ala syömään. Leipä leipänä, karkit karkkina ja sirkat sirkkoina.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ai niin ... miksikö en ole ostanut? Koska ei niitä sirkkoja ole meillä juuri missään sellaisenaan myyty. Valmiiksi kokatut, hyvin maustetut sirkat on rapeita ja hyviä. En mä niitä missään leivissä tai tarpeettomissa karkkipatukoissa ala syömään. Leipä leipänä, karkit karkkina ja sirkat sirkkoina.

        Hyönteistä syöt leivässä joka päivä.


    • Anonyymi

      Hahhhahhhah nauroin jo silloin.

    • Maistoin sirkkoja, mutta maku oli epämiellyttävä ja rakenne jauhomainen. Jotenkin mielikuvissa ajattelin ne rapsakan herkullisiksi, mutta eivät olleet kummoisia.

      • Anonyymi

        Nekin pitää osata kokata. Itse en sitä osaa ja kotimaassa en ole maistanuy muidenkaan laittamana. Matkustellessa katukeittiöistä on kuitenkin tarttunut mukaan varsin herkullisiakin sirkkasnäckejä. Voihan noissa lajikkeissakin olla eroa. Jos vaikka joku laji on sellanen "jauhoisempi" ja sopii paremmin tollaiseen leivonnaisiin piilottamiseen. Tuskin nuokaan kaikki samalta maistuu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nekin pitää osata kokata. Itse en sitä osaa ja kotimaassa en ole maistanuy muidenkaan laittamana. Matkustellessa katukeittiöistä on kuitenkin tarttunut mukaan varsin herkullisiakin sirkkasnäckejä. Voihan noissa lajikkeissakin olla eroa. Jos vaikka joku laji on sellanen "jauhoisempi" ja sopii paremmin tollaiseen leivonnaisiin piilottamiseen. Tuskin nuokaan kaikki samalta maistuu.

        Mietin tuossa kerran, kun noita kulkusirkkaparvia uutisoitiin, että miksi ne ovat ravinnoksi kelpaamattomia. En sitten saanut aikaiseksi googletella asiaa, mutta joku siinä täytyy olla. Kai niitä muuten pyydystettäisiin aivan into piukkana proteiininlähteeksi.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Nekin pitää osata kokata. Itse en sitä osaa ja kotimaassa en ole maistanuy muidenkaan laittamana. Matkustellessa katukeittiöistä on kuitenkin tarttunut mukaan varsin herkullisiakin sirkkasnäckejä. Voihan noissa lajikkeissakin olla eroa. Jos vaikka joku laji on sellanen "jauhoisempi" ja sopii paremmin tollaiseen leivonnaisiin piilottamiseen. Tuskin nuokaan kaikki samalta maistuu.

        Niin, en tiedä. Kaupassa vaan oli maistijaisia. En tiedä miten lie olivat valmistettuja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nekin pitää osata kokata. Itse en sitä osaa ja kotimaassa en ole maistanuy muidenkaan laittamana. Matkustellessa katukeittiöistä on kuitenkin tarttunut mukaan varsin herkullisiakin sirkkasnäckejä. Voihan noissa lajikkeissakin olla eroa. Jos vaikka joku laji on sellanen "jauhoisempi" ja sopii paremmin tollaiseen leivonnaisiin piilottamiseen. Tuskin nuokaan kaikki samalta maistuu.

        Jos on varaa laittaa tuhansia matkailuun on varaa ostaa kunnon ruokaakin ja jättää tuollaiset sokeritoukat sunmuut satiaiset syömättä. Idioottien trendipelleilyä kaikki tyyni.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos on varaa laittaa tuhansia matkailuun on varaa ostaa kunnon ruokaakin ja jättää tuollaiset sokeritoukat sunmuut satiaiset syömättä. Idioottien trendipelleilyä kaikki tyyni.

        Samaa mieltä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos on varaa laittaa tuhansia matkailuun on varaa ostaa kunnon ruokaakin ja jättää tuollaiset sokeritoukat sunmuut satiaiset syömättä. Idioottien trendipelleilyä kaikki tyyni.

        Syökööt vaan sittisontiaisia naama marnissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos on varaa laittaa tuhansia matkailuun on varaa ostaa kunnon ruokaakin ja jättää tuollaiset sokeritoukat sunmuut satiaiset syömättä. Idioottien trendipelleilyä kaikki tyyni.

        Olen samaa mieltä. Itsehän inhoan mm. naudan- ja sianlihan makua. En ymmärrä miten kukaan suostuu laittamaan moista skeidaa suuhunsa ja vielä maksamaan siitä. Hyi hitto!!! Kilo mausteita päälle, niin sitten voi juuri ja juuri harkita. En ymmärrä kuka ääliö niitä syö.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mietin tuossa kerran, kun noita kulkusirkkaparvia uutisoitiin, että miksi ne ovat ravinnoksi kelpaamattomia. En sitten saanut aikaiseksi googletella asiaa, mutta joku siinä täytyy olla. Kai niitä muuten pyydystettäisiin aivan into piukkana proteiininlähteeksi.

        "Erilaiset sirkat, kuten kulkusirkat, heinäsirkat ja hepokatit ovat maailmanlaajuisesti suosittua ja helposti pyydystettävää hyönteisruokaa, ja syötäviä lajeja tunnetaan yli 60." Tämä Wikipediasta napattua. Eli kulkusirkkoja syödään kyllä. Siinäpä ratkaisu sirkkaongelman riivaamille: pyydystäkää ja syökää niitä


      • Anonyymi kirjoitti:

        Olen samaa mieltä. Itsehän inhoan mm. naudan- ja sianlihan makua. En ymmärrä miten kukaan suostuu laittamaan moista skeidaa suuhunsa ja vielä maksamaan siitä. Hyi hitto!!! Kilo mausteita päälle, niin sitten voi juuri ja juuri harkita. En ymmärrä kuka ääliö niitä syö.

        Pidän naudan mausta, mutta sianlihassa on joskus virtsamainen maku, minkä vuoksi harvoin syön sikaa.


      • Anonyymi
        Palstakamu kirjoitti:

        Pidän naudan mausta, mutta sianlihassa on joskus virtsamainen maku, minkä vuoksi harvoin syön sikaa.

        No mä inhoan naudan makua. Musta se on jopa vielä hirveämpi kuin sianlihan maku. Naudanlihaa voin syödä vain jos se on paistettu kuivaksi korpuksi maustettu niin maan penteleesti. Sika menee ihan vaan niillä mausteilla, mutta siis mitään järkeähän ei ole kumpaakaan syödä, kun ne musta niin karmeilta maistuvat. Kana ja muu siipikarja menee, kunhan on juuri paistettua. Uudelleen lämmitettynä hyi helvetti! Ihan hirveä maku, vaikka olis kuinka mausteita. Tuliset siivet menee uudelleenlänmitettynäkin, kaiken muun jätän väliin. Lienee sanomattakin selvää, että en juuri syö lihaa ☺.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No mä inhoan naudan makua. Musta se on jopa vielä hirveämpi kuin sianlihan maku. Naudanlihaa voin syödä vain jos se on paistettu kuivaksi korpuksi maustettu niin maan penteleesti. Sika menee ihan vaan niillä mausteilla, mutta siis mitään järkeähän ei ole kumpaakaan syödä, kun ne musta niin karmeilta maistuvat. Kana ja muu siipikarja menee, kunhan on juuri paistettua. Uudelleen lämmitettynä hyi helvetti! Ihan hirveä maku, vaikka olis kuinka mausteita. Tuliset siivet menee uudelleenlänmitettynäkin, kaiken muun jätän väliin. Lienee sanomattakin selvää, että en juuri syö lihaa ☺.

        Turhaan sä täällä kiukuttelet toukkinesi valtavirran makumieltymyksiä vastaan. Normaalit ihmiset syö sikaa ja nautaa nyt enemmän kun koskaan.
        Tuollaiset kulkusirkkojen syömiset on vain ideologisten tunnesuojelijoiden pakkosyöttämistä muille, kun ei omata minkäänlaista kulinaristista makuaistia muutenkaan eikä hyönteisiä ole inhimillistetty nisäkkäiden tasolle.
        Itse syön riistaa kun sitä sattuneesta syystä tulee vuosittain pakastin täyteen ja myynkin sitä lähinnä hirveä lähes tuhannella eurolla eteenpäin myös joka vuosi.
        Näinollen kulutan lihaa noin kolme kiloa viikossa mukaanlukien kasvikset, juurekset, sienet, marjat, kalat yms. Kaikki itsepyydettyä tai kasvatettua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Turhaan sä täällä kiukuttelet toukkinesi valtavirran makumieltymyksiä vastaan. Normaalit ihmiset syö sikaa ja nautaa nyt enemmän kun koskaan.
        Tuollaiset kulkusirkkojen syömiset on vain ideologisten tunnesuojelijoiden pakkosyöttämistä muille, kun ei omata minkäänlaista kulinaristista makuaistia muutenkaan eikä hyönteisiä ole inhimillistetty nisäkkäiden tasolle.
        Itse syön riistaa kun sitä sattuneesta syystä tulee vuosittain pakastin täyteen ja myynkin sitä lähinnä hirveä lähes tuhannella eurolla eteenpäin myös joka vuosi.
        Näinollen kulutan lihaa noin kolme kiloa viikossa mukaanlukien kasvikset, juurekset, sienet, marjat, kalat yms. Kaikki itsepyydettyä tai kasvatettua.

        Turhaan säkään täällä kiukuttelet hyönteisten syömistä vastaan. Erinomaisesti ne kelpaa monille ihmisille. Eikä niitä ole kukaan väkipakolla sun lautaselles tunkemassa. Sitten jos joku alkaa ehdotella, että niitä pitää voida lisätä ilmottamatta tuoteselosteessa asiasta, niin voi valittaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Turhaan sä täällä kiukuttelet toukkinesi valtavirran makumieltymyksiä vastaan. Normaalit ihmiset syö sikaa ja nautaa nyt enemmän kun koskaan.
        Tuollaiset kulkusirkkojen syömiset on vain ideologisten tunnesuojelijoiden pakkosyöttämistä muille, kun ei omata minkäänlaista kulinaristista makuaistia muutenkaan eikä hyönteisiä ole inhimillistetty nisäkkäiden tasolle.
        Itse syön riistaa kun sitä sattuneesta syystä tulee vuosittain pakastin täyteen ja myynkin sitä lähinnä hirveä lähes tuhannella eurolla eteenpäin myös joka vuosi.
        Näinollen kulutan lihaa noin kolme kiloa viikossa mukaanlukien kasvikset, juurekset, sienet, marjat, kalat yms. Kaikki itsepyydettyä tai kasvatettua.

        Ai niin ... mä jätän ne possut ja naudat syömättä ihan puhtaasti, koska ne maistuu paskalta. Vailla yhtään mitään aatteellista syytä. En syö pahanmakuista ruokaa ja se siitä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Erilaiset sirkat, kuten kulkusirkat, heinäsirkat ja hepokatit ovat maailmanlaajuisesti suosittua ja helposti pyydystettävää hyönteisruokaa, ja syötäviä lajeja tunnetaan yli 60." Tämä Wikipediasta napattua. Eli kulkusirkkoja syödään kyllä. Siinäpä ratkaisu sirkkaongelman riivaamille: pyydystäkää ja syökää niitä

        No, joka vuosi popsimme noin 0,5-1 kiloa hyönteisiä, joita elintarvikkeet sisältävät. Toinen vaihtoehto olisi rutkasti torjuntaa aineita, tai kallis käsin perkkuu. Ja eihän ne oo haitallisia, protsku, rauta, sinkki, voi olla se terveellisiä osuus itse asiassa. Niille on rajatki määritetty tyyliin 100 g pinaattia enintään 50 kirvaa, punkkia tai ripsiäistä. Suklaa-allergiakin voi olla herkkyyttä ötököille.
        Scientific American


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ai niin ... mä jätän ne possut ja naudat syömättä ihan puhtaasti, koska ne maistuu paskalta. Vailla yhtään mitään aatteellista syytä. En syö pahanmakuista ruokaa ja se siitä

        Niin olet nirso ja lapsuudenkodissasi todennäköisesti on opetettu vääränlainen ruokavalio, joka perustuu vain kasviksiin ideologisista syistä.
        Todennäköisesti hampurilainen ja kebab uppoaa kyllä?
        Jostainsyystä vihreille muiden syömiset on ongelma ja omaa tyrkytetään väenväkisin muille.
        Vain keskenkasvuisten lasten suusta kuuluu "hyi yök tää on pahaa"
        Liha, kala, kasvikset, juurekset yms ovat kaikki hyviä jos takaraivossa ei jyllää aate joka sumentaa maut.
        Väkisin syöttäminen johonkin eettisyyteen vedoten "aah kuinka ihania on tuhatjalkaiset ja vähän kanan makuisia" on tyhjänpäiväistä pelleilyä kun kunnon ruokaakin on saatavilla.


      • Anonyymi kirjoitti:

        No, joka vuosi popsimme noin 0,5-1 kiloa hyönteisiä, joita elintarvikkeet sisältävät. Toinen vaihtoehto olisi rutkasti torjuntaa aineita, tai kallis käsin perkkuu. Ja eihän ne oo haitallisia, protsku, rauta, sinkki, voi olla se terveellisiä osuus itse asiassa. Niille on rajatki määritetty tyyliin 100 g pinaattia enintään 50 kirvaa, punkkia tai ripsiäistä. Suklaa-allergiakin voi olla herkkyyttä ötököille.
        Scientific American

        Jo yhdessä leipäpalassakin on kuulemma ihan simona ötököitä. Saavatpahan rehunpurijatkin vähän protskua.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Niin olet nirso ja lapsuudenkodissasi todennäköisesti on opetettu vääränlainen ruokavalio, joka perustuu vain kasviksiin ideologisista syistä.
        Todennäköisesti hampurilainen ja kebab uppoaa kyllä?
        Jostainsyystä vihreille muiden syömiset on ongelma ja omaa tyrkytetään väenväkisin muille.
        Vain keskenkasvuisten lasten suusta kuuluu "hyi yök tää on pahaa"
        Liha, kala, kasvikset, juurekset yms ovat kaikki hyviä jos takaraivossa ei jyllää aate joka sumentaa maut.
        Väkisin syöttäminen johonkin eettisyyteen vedoten "aah kuinka ihania on tuhatjalkaiset ja vähän kanan makuisia" on tyhjänpäiväistä pelleilyä kun kunnon ruokaakin on saatavilla.

        Moni ei pidä punaisen lihan mausta. Ei siinä mitään ihmeellistä ole. Saahan sitä ravintoaineet muualtakin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin olet nirso ja lapsuudenkodissasi todennäköisesti on opetettu vääränlainen ruokavalio, joka perustuu vain kasviksiin ideologisista syistä.
        Todennäköisesti hampurilainen ja kebab uppoaa kyllä?
        Jostainsyystä vihreille muiden syömiset on ongelma ja omaa tyrkytetään väenväkisin muille.
        Vain keskenkasvuisten lasten suusta kuuluu "hyi yök tää on pahaa"
        Liha, kala, kasvikset, juurekset yms ovat kaikki hyviä jos takaraivossa ei jyllää aate joka sumentaa maut.
        Väkisin syöttäminen johonkin eettisyyteen vedoten "aah kuinka ihania on tuhatjalkaiset ja vähän kanan makuisia" on tyhjänpäiväistä pelleilyä kun kunnon ruokaakin on saatavilla.

        Meni arvauksesi niin väärin, kuin vain olla ja voi. Isäni oli kuule jopa kaltaisesi metsämies ja lapsuudenkodissani syötiin lihaa muodossa jos toisessa. Kalaa syön kyllä ja kuten sanottu, niin siipikarja menee tietyin edellytyksin. Possu ja nauta nyt vain ovat karmean makuisia. Riistalihaa pystyy juuri ja juuri syömään, mutta pärjään kyllä ilmankin.

        En ole koskaan pitänyt uudelleen lämmitetyn lihan mausta. Olen aina syönyt niiden kera kilon puolukkahilloa tai vastaavaa. Siis kyllähän niitä ällöjäkin syö, jos peittää sen maun jollain muulla ja vain nielaisee. Kysyn vaan mitä järkeä siinä olisi? Joulukinkun haju on kirjaimellisesti oksettanut mua kaksivuotiaasta lähtien. Joka jouluhan se silti paistettiin ja sen sitten vaan yritti sietää. Toki muut saavat mussuttaa sikansa, jos mieli tekee. Minä jätän väliin ja syön mielummin niitä kaloja. Punaisen lihan syömiseni on tässä myötä vähentynyt ja vähentynyt ja nykyään en oikeastaan sitä syö. Miksi söisin, jos ei ole pakko. Jos olen jossain vieraana, niin sitten syön kohteliaasti vähän ja yritän saada sen jotenkin alas. Yleensä voi aina lisätä vähintään suolaa ja kyllä sen sillä alas saa.

        Oletuksenasi edelleen on, että makuaisti on periaatteellinen. Länkytät samaa vaikka sanoinkin jo, että näin ei ole. Kasvis-, kana- tai kalahampurilaisen voin syödä. Se ällöliha taas maistuu ihan yhtä ällöltä siellä hampurilaisessakin. Eihän niihin pihveihin mausteita laiteta. Kebabin voisin pienillä varauksilla syödä, jos siinä lihassa on KUNNOLLA mausteita ja kastike peittää lopun. Falafel kuitenkin on aina hyvää, joten se on varmempi valinta.


    • Anonyymi

      Kohta palaa järjen käyttö takaisin myös maitotalouden ja lihatalouden suhteen. Suomessa osataan nämäkin hommat paremmin kuin monissa muissa maissa, laiduntaminen ei pilaa maapalloa ja metaanikaasutkin pystytään ottamaan talteen ja käyttämään polttoaineena. Ihminen ei elä pelkästään voikukan lehtiä syömällä, tarvitaan lihaa ja maitoa.

    • Anonyymi

      Koska näemme K-kaupoissa Pirkka sirkkoja?

      -palstahessu

    • Anonyymi

      80 % maailman väestöstä syö hyönteisiä osana ruokavaliotaan. Ei ostajia ja käyttäjiä kuitenkaan tarpeeksi ollut ja markkinatalous toimii näin. Sirkathan ovat eläinruokaa, joten vegaanit ja kasvissyöjät eivät tietenkään niitä syö.

      • Anonyymi

        Köyhissä maissa niitä syödään kun vaihtoehtoja ei ole ja pitää pysyä hengissä. Jos olisi nuo jäisi kokonaan tuolta väestöltä pois.
        Vihervasemmistolainen aate on tekeytyä köyhien elintapoihin, jos ei muuten niin vaikka verotusta kiristämällä.
        Köyhissä maissa yleensä pyritään parantamaan kansan elintasoa, mutta rikkaissa maissa on tapana pyrkiä alentamaan rikkaiden elintasoa. Sama aate jyllää muunmuassa suomen hallituksessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Köyhissä maissa niitä syödään kun vaihtoehtoja ei ole ja pitää pysyä hengissä. Jos olisi nuo jäisi kokonaan tuolta väestöltä pois.
        Vihervasemmistolainen aate on tekeytyä köyhien elintapoihin, jos ei muuten niin vaikka verotusta kiristämällä.
        Köyhissä maissa yleensä pyritään parantamaan kansan elintasoa, mutta rikkaissa maissa on tapana pyrkiä alentamaan rikkaiden elintasoa. Sama aate jyllää muunmuassa suomen hallituksessa.

        Pitäisikö sinun elintasoasi nostaa?


    • Anonyymi

      Onhan siinä ylivoimainen rehun hyötysuhde. Nää isot jauhomadot, Jotku kasvattaa niitä ihan kotona. Syödäänhän niitä nilviäisiäki. Kasvi proteiini riittää. Onhan nää halvat sianliha yms. muoviin pakatut melko elähtäneen makusia, jauhelihaa paistaessaki ihan se hajuki jo kuvottaa. Ja joku nötkötti, ei näytä ihmisravinnolta, keltaista rasvaa...Pahinta lienee kuitenki se, että kaupat edelleenkin heittää ruokaa menemään. Niinku tietenki kotitaloudetki. Ruualla ei enää mitään arvoa. Valikoima liian suuri.

      • Anonyymi

        Oman aatteesi aivopesu muihin demonisoimalla normaalien ihmisten ruokaa ei tule onnistumaan, vaikka onkin vihreiden keinovalikoima nro 1.


    • Itse en ole sirkkoja kokeillut enkä aiokaan kokeilla. Mutta sama pätee moneen muuhunkin, esim. etanat, sammakonreidet ja nilviäiset/merenelävät (katkarapuja lukuunottamatta), mustekalat yms. jäävät multa väliin, samoin häränkielet ja vastaavat. Tosin kerran yllätyin positiivisesti maistettuani osteria ulkomailla, että eipä se hullumpaa ollutkaan. Mutten usko että kykenisin esim. mustekalaa tai etanaa syömään.

      Toisaalta, syödäänhän Kiinassa esimerkiksi linnunpesäkeittoa ja Japanissa apinan aivoja, eli vielä noita aiemmin luettelemianikin hullumpaa ruokaa löytyy. Ja taidetaan siellä Aasiassa käärmettäkin popsia poskeen.

      • Anonyymi

        En yritä käännyttää ... oikeasti 😁.

        Etanat on oikeasti aika hyviä, kun niissä on oikeen hyvä valkosipuli-yrttisoosi. NAM


      • Anonyymi

        Sama vika, normaalit suomalaiskansalliset ruuat ovat hyviä ja normaaleja, eksoottiset herkut ei maistu paitsi tosiaan katkaravut on ihan ok. No kotimaisistakin jonkun mykyrokan saa muut herkutella.

        -harmiseikirj-


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En yritä käännyttää ... oikeasti 😁.

        Etanat on oikeasti aika hyviä, kun niissä on oikeen hyvä valkosipuli-yrttisoosi. NAM

        Se etana ei tuosta hyvää tee, vaan tuo sinun valkosipuliyrttisoosi.
        Toisinsanoen sama soosi pienen kiven ympärille maustettuna saisi sinut pitämään pienistä kivistä.
        Syö etana ilman soosia ja sano vasta sitten miltä se oikeasti maistuu. Mausteilla peitetty ruokamateriaali ei tee siitä itse päätuotteesta hyvää jos sen aito maku on tarkoitus peittää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se etana ei tuosta hyvää tee, vaan tuo sinun valkosipuliyrttisoosi.
        Toisinsanoen sama soosi pienen kiven ympärille maustettuna saisi sinut pitämään pienistä kivistä.
        Syö etana ilman soosia ja sano vasta sitten miltä se oikeasti maistuu. Mausteilla peitetty ruokamateriaali ei tee siitä itse päätuotteesta hyvää jos sen aito maku on tarkoitus peittää.

        Niinhän se menee oikeestaan kaikessa soosit ja mausteet tekee niistä hyviä. Tosin kana ainakaan ei ollut läheskään yhtä hyvää sen "etanasoosin" kera. Etana oli monin verroin parempaa sen kanssa.


      • Anonyymi

        Ja Pohjois-Koreassa syödään rottia, hyönteisiä, muurahaisia - mitä nyt löydetään.

        Kiinassa käärmeet on herkkuruokaa. Ravintolassa saa valita terraariosta minkä kärmeen haluaa popsia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja Pohjois-Koreassa syödään rottia, hyönteisiä, muurahaisia - mitä nyt löydetään.

        Kiinassa käärmeet on herkkuruokaa. Ravintolassa saa valita terraariosta minkä kärmeen haluaa popsia.

        Siis käärmeet siellä elävinä - tapetaan vasta sitten kun valitsee syötäväkseen.


    • Anonyymi

      Kuuluisa köyhyyspalstatutkijakaan joka käy herjaamassa lähes päivittäin, ei heinäsirkkoja tarjoa.

    • Anonyymi

      Kyllä minä ostin sitä sirkkaleipää. Eihän siinä juurikaan ollut sirkkoja, eikä se maistunut sen kumemmalle, kuin ns. tavisleipä.

      Hinta oli kuitenkin suurempi, kuin ns. junttileivässä. Siihen se ilmeisesti kaatuikin. Oikeistolaiset eivät välitä kuin rahan viemisestä kansalta.

      Nyt kun Marinin hallitus yrittää kriisin keskellä pitää huolta myös heikommista, niin oikeistoradikaalit kilvan haukkuvat somen palstoilla.

      Jos meillä olisi pakkjasniityn ja KD:n muodostama vähemmistöhallitus, niin olisimme pohjoiskorean tiellä.

      Mitään ongelmaa ei olisi olemassakaan. Ainakaan johtajiuen mielestä. Hyi hemmetti! Kuinka pahasti nuo oikeistoPS:t on aivopesty?

      >Simiti<

      • Anonyymi

        Aivan turhanpäivästä puuhastelua kun samaan aikaan leipää kuskataan kaatopaikalle 10 miljoonaa kiloa vuodessa. Ja ne on näitä kalleimpii leipii suurelta osin, joita ihmiset ei raski ostaa. Joissa pähkinää sun muuta parempaa raaka-ainetta.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Aivosyöpää sairastava Olga Temonen TV:ssä - Viimeinen Perjantai-keskusteluohjelma ulos

      Näyttelijä-yrittäjä Olga Temonen sairastaa neljännen asteen glioomaa eli aivosyöpää, jota ei ole mahdollista leikata. Hä
      Maailman menoa
      91
      2900
    2. Pelotelkaa niin paljon kuin sielu sietää.

      Mutta ei mene perille asti. Miksi Venäjä hyökkäisi Suomeen? No, tottahan se tietenkin on jos Suomi joka ei ole edes soda
      Maailman menoa
      299
      1676
    3. Mikä saa ihmisen tekemään tällaista?

      Onko se huomatuksi tulemisen tarve tosiaan niin iso tarve, että nuoruuttaan ja tietämättömyyttään pilataan loppuelämä?
      Sinkut
      246
      1547
    4. Minkä merkkisellä

      Autolla kaivattusi ajaa? Mies jota kaipaan ajaa Mersulla.
      Ikävä
      87
      1391
    5. IL - VARUSMIEHIÄ lähetetään jatkossa NATO-tehtäviin ulkomaille!

      Suomen puolustuksen uudet linjaukset: Varusmiehiä suunnitellaan Nato-tehtäviin Puolustusministeri Antti Häkkänen esittel
      Maailman menoa
      402
      1374
    6. Nyt kun Pride on ohi 3.0

      Edelliset kaksi ketjua tuli täyteen. Pidetään siis edelleen tämä asia esillä. Raamattu opettaa johdonmukaisesti, että
      Luterilaisuus
      398
      1292
    7. Kiitos nainen

      Kuitenkin. Olet sitten ajanmerkkinä. Tuskin enää sinua näen ja huomasitko, että olit siinä viimeisen kerran samassa paik
      Tunteet
      2
      1079
    8. Esko Eerikäinen tatuoi kasvoihinsa rakkaan nimen - Kärkäs kommentti "Ritvasta" lävähti somessa

      Ohhoh! Esko Eerikäinen on ottanut uuden tatuoinnin. Kyseessä ei ole mikä tahansa kuva minne tahansa, vaan Eerikäisen tat
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1037
    9. Hyväksytkö sinä sen että päättäjämme ei rakenna rauhaa Venäjän kanssa?

      Vielä kun sota ehkäpä voitaisiin välttää rauhanponnisteluilla niin millä verukkeella voidaan sanoa että on hyvä asia kun
      Maailman menoa
      329
      874
    10. Miksi Purra-graffiti ei nyt olekkaan naisvihaa?

      "Pohtikaapa reaktiota, jos vastaava graffiti olisi tehty Sanna Marinista", kysyy Tere Sammallahti. Helsingin Suvilahden
      Maailman menoa
      257
      855
    Aihe