Aihe

Työkaverin käytös muuttunut

Anonyymi

Meillä meni tiimikaverin kanssa todella hyvin alkuun, jutut osuivat yhteen ja komppasimme hyvin toisiamme. Ajattelin jopa, että olisimme lähes ystäviä.
Eräässä rennossa illanvietossa kerroin eräästä asiasta elämässäni, josta ei olisi ehkä kannattanut kertoa. Kysyin jälkeenpäin, ettei 10v takaisen juuri täysi-ikäisen typerän päähänpiston takia hänen mielikuva minusta muuttunut ja hän sanoi, ettei tietenkään ja ettei ole pikkusieluinen ja luottamuksella kerroin sen hänelle. Tästä illanvietosta on kolmisen kuukautta.
Nyt pari viikkoa sitten sattui eräs tilanne, jossa hän tuli moittimaan minua asiakkaiden kuullen, että ei noin toimita. Otin asian samantien asiallisesti puheeksi hänen kanssaan ja hän ymmärsi ja sanoi, että joo joo, hän arvioi väärin annetaan olla ok. Nyt hänen käytösksensä on muuttunut. Ei juuri juttele, välttelee jne. Samoin toisen tiimin parin työntekijän käytös minua kohtaan on muuttunut. He toki ovat hyvää pataa muutenkin ja työpaikalla on tavallaan kaksi kuppikunta, itse en kuulu oikein kumpaakaan.
Nyt pelkäänkin, että tämä tiimikaveri on ruvennut juoruamaan minusta jotain näille muille ja tulevassa kehityskeskustelussa kertoilee pomolle jotain.
Mitä tässä tilanteessa pitäis tehdä? Tai onko muilla kokemusta, että työkaveri levittää teitä juttuja tai keksii vähän lisää siihen? Odottaa vaan ilmeisesti, että tuleeko jotain juoruja tjn?
Pelkään, että hän pilaa maineeni ja pomo ottaa juttusille, jos hän tämän menee kertomaan, kun tuntuu ottaneen lujille, kun tulkitsi tilanteen väärin. Tiimikaveri on toki lähtemässä tuosta todennäköisesti kahden kk päästä.
Oppipahan kantapään kautta, että ikinä työkavereille ei kannata kertoa mitään henkilökohtaista, edes menneistä ajoista.

3

81

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Joo ei kannata kaveerata vaan tekee vain duunit ja häipyy kotio.

   Ei voi kehenkään luottaa työmaalla kun puukkoa tulee kuitenkin selkään.

   • Anonyymi

    Jep, huomasin.
    En tiedä onko vaaraa vai ei ja vaikuttaisiko se asia mihinkään, mutta olen vain tällainen murehtija.
    Toki tiedän myös hänestä erilaisia asioita, kun hänkin on jotain kertoillut mm. lenkillä ollessamme, mutten tahtoisi olla ilkeä ja olenkin koittanut pysytellä niistä kuppikunnista erossa. Parempi kun on tullut "molempien puolien" kanssa juttuun.

    -ap-


   • Anonyymi

    Naulankantaan täysosuma! Kavereita ei haeta työpaikoilta joiden kanssa eletään vapaallakin ja kaikkialla.
    Työ on työtä ja hoitaa sen ja kun työ tehty niin omiin arkisiin juttuihin niin jaksaa sitä "työkaveriakin" siinä työssä paremmin.

    Joillain työkavereilla on ajatuksena että ollaa todella kavereita ja kun nyt tunnetaan niin kyläily on upeaa ja mökillä oleilu yhdessä jne.? Lomat myös hyvä yhdistää...

    Terve etäisyys työkavereihin on oikeasti tervettä! Roikkujat alkaa haukkumaan jopa törkeillä nimityksillä kuten, "joku neste on noussut päähän" jne. kun ei vapaalla olemista hänen ympärille kehitä?
    On tultu näyttämään puhelinlaskujakin miten paljon on soittanut minun numeroon ja minä erittäin vähän?

    Ex työkaveri osteli lainalla erinäistä elektroniikkaa kotiinsa ja miesporukassa haukkui meikäläistä kun en osta mitään uutta koskaan? No pakko avautua että en osta velaksi kuten hän....

    Siitä alkoin erotus meidän välillä, selkeästi ja viimeinkin pysyvästi!
    Pidän tilanteesta!


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Suomeen julistettu poikkeustila

   Ulkonaliikkumiskielto pikapuoliin.
   Maailman menoa
   362
   8206
  2. Maisa ja Mikko eroaa!

   https://www.seiska.fi/kotimaa/maisa-torppa-ja-mikko-rakas-hakivat-avioeroa-erikoinen-erosotku/1158170 Mitäs tähän sanotte? Mä en voi muuta kuin naura
   Kotimaiset julkkisjuorut
   172
   6788
  3. Hallitus sekaisin kuin seinäkello, olis kuitenkin pitänyt ottaa se Nyrkki

   Yle: Toisen asteen rajoitukset saavat hallituksen rivit rakoilemaan. "Nuorisojärjestöt vaativat koronanyrkkiä: Onko tilanne kenenkään hallussa?" Ris
   Maailman menoa
   344
   6014
  4. Helsingin Itäkeskuksessa maskipakko, valvotaanko sitä?

   Itiksessä on nyt maskipakko mutta valvotaanko sitä mitenkään? https://www.itis.fi/fi/ajankohtaista/kauppakeskuksessa-maskipakko
   Maailman menoa
   241
   4181
  5. Korona-altistuminen joogasalilla ja puutteelliset tiedot

   "Ylilääkäri Jarno Rieppo kertoo, että tartuntaketjujen jäljitys on kesken eikä kaikkia mahdollisesti altistuneita ole vielä tavoitettu puutteellisten
   Iisalmi
   84
   2085