Supernanny Pia Penttala laihtui 28 kg, sai apua lihavuusleikkauksesta

Anonyymi

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      "Lihavuusleikkaus" on varmaan paikallaan joillekin mutta sen päättää lääkäri. Kriteereitä ovat esim. sairaalloinen lihavuus (painoindeksi ≥ 40 kg/m2)
      vaikea lihavuus (≥ 35 kg/m2) ja jokin liitännäissairaus.
      lihavuus (BMI yli 30 ) ja 2 tyypin diabetes, jossa ei saavuteta hyvää hoitotasapainoa lääkityksellä.
      Kuitenkaan mikään maailman leikkaus ei auta, jos ei ole lujaa motivaatiota elämäntapamuutoksiin. Jos aloituspaino on hyvin korkea, hyvin harvoin se laskee normaalipainon rajoihin.
      Jos harkitsee ko. operaatiota kannattaa jutella lääkärin kanssa. Terveydentila pitää olla hyvä, ja psyykkisesti tasapainossa tai hyvä hoitotasapaino psyyken ongelmissa.

    • Anonyymi

      Tri J. Bart Classen on julkaissut tutkimuksen, joka väittää, että tieteellisen näytön perusteella kasvavaksi ongelmaksi muodostunut lapsuudenaikainen lihavuus ei johdu ruokavaliosta vaan ”rokotteiden aiheuttamasta tulehduksesta.”

      • Anonyymi

        Jos elimistössä olisi jokin tulehdus, niin se näkyisi tulehdusarvoissa. Ylipaino itsessään lisää hiljaista tulehdusta. Samoin vanheneminen.

        Jos korrelaatioita etsitään, niin lihominen liittyy enemmänkin siihen, minkä verran liikutaan ja mitä syödään. Meidät 1970-luvun lapsetkin rokotettiin. Monet meistä kuitenkin saivat vielä kotiruokaa, äiti saattoi olla kotiäiti tai perhepäivähoitaja. Älylaitteita ei ollut, joten leikimme ja juoksentelimme pihalla suurimman osan päivää. Söimme sokeria ja karkkia, mutta karkit ostettiin usein irtokarkkeina ja annoskoot olivat muutenkin pienempiä. Isoja limpparipulloja ei ollut. Katsokaahan jotain vanhaa dokumenttifilmiä, missä on viihteellä olevaa porukkaa nakkikioskin jonolla. Nakkisämpylä on mikroskooppisen pieni verrattuna nykyajan pikaruoka-aterioihin. Ihmiset söivät ennen hillitymmin ja noudattivat todennäköisemmin ateria-aikoja jatkuvan napostelun sijaan. Eihän kaupatkaan olleet ennen auki 24/7!

        Todennäköisesti suurin osa entisistä koulu- ja ikätovereistani on lihonut huomattavasti. Eivät kuitenkaan kaikki. Itselläni ei ole koskaan ollut autoa, liikun yhä lihasvoimin. Enkä käytä sokeroituja tuotteita. Ja olen samassa vanhassa nuoruuden painossani. Siitä huolimatta, että minut on lapsena rokotettu.


    • Anonyymi

      Tiedän, että jotkin lihavuusleikatut ovat keksineet itse kikkoja, joilla ovat saaneet syötyä liikaa vielä lihavuusleikkauksen jälkeenkin. Eli lihavuusleikkaus ei ole tae normaalipainosta. Paino saattaa laskea, mutta todennäköisesti paino lähtee leikkauksesta huolimatta jossain vaiheessa nousuun.

      Itse olisin varovainen sen suhteen, minkä verran annan muotoilla leikkauksilla kehoani. Ylipainoisuuden hoitoon kehitetään koko ajan uusia lääkkeitä, ja jotkut ovat osoittaneet tuloksia. Lääkitys voisi olla turvallisempi vaihtoehto kuin leikkaus.

    • Anonyymi

      Lihavuusleikkauksella saavutetaan pysyvä tulos vain, jos samalla opettelee syömään pieniä annoksia. Samaan pääsee psykoterapialla ilman leikkauksen tuomia seuraamuksia. Leikkauksen jälkeen pitää syödä pieniä annoksia, eikä palata venyttelemään mahalaukkua uudelleen. Pia on näköjään palannut jo takasin entisiin tapoihin. Leikkauksen tuomat jälkiseuraukset vielä kannettava: nahka roikkuu, venyy, arpikudokset vuosia muistuttavat, liikkuessa.

      Ehdotan: mieti omaa laihdutusta, tee ruokamuutokset oman suunnitelman mukaan, toteuta noin kuukausi. Ota yhteyttä ruokaterapeuttiin, laittakaa ruokavalio kuntoon. Jatka sitkeästi, syö normaalisti. Jatka jatka

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1841
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      1759
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      115
      1705
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      69
      1551
    5. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      72
      1528
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      23
      1426
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      58
      1415
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1222
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1150
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1145
    Aihe