Aihe

Vihreiden Pitko sanoo keskustan aikeuttavan hallituksen työtä

Anonyymi

”Heillekin tekisi hyvää keskittyä joskus omaan tekemiseensä”.

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000007776336.html

Keskustan eduskuntaryhmänpuheenjohtaja Antti Kurvinen sanoi HS:lle maanantaina, että ”keskusta joutuu jatkuvasti selittämään vihreiden ulostuloja”.

”He ovat meidän mielestämme koko ajan tulleet julki ilmastopolitiikassa ja maahanmuuttopolitiikassa semmoisilla kannanotoilla, jotka eivät ole hallitusohjelmassa tai joista hallitus on sopinut toisin. He käyvät koko ajan julkisuudessa semmoista omaa politiikkaansa, jonka takia me joudumme kiusalliseen asemaan, vaikkei hallitus mitään päättäisikään”, Kurvinen purki tuntojaan.

Pitko sanoo, ettei vihreät ole esittänyt mitään hallitusohjelman vastaista. Hänen mukaansa on vain luontevaa, että puolueet esittävät hallituksessakin omia avauksiaan hallitusohjelman tavoitteiden saavuttamiseksi.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Siis VAIKEUTTAVAN.

  • Anonyymi

   Jos kepu on jotain sanonut hallitusohjelman vastaista, jotain mitä he eivät ehdottomasti hyväksy, niin kyllä he sen hyväksyvät jotta hallitus säilyttää toimintakykynsä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stockmannista kirpputori

   Laatutavaratalosta kirppariksi, niin se maailma muuttuu. Pöly ja tunkkaisuus leijailee sieraimiin kun astuu Stockalle kirppariin, ennen tuoksui parfyy
   Maailman menoa
   143
   7122
  2. Mistä ihmeestä te saatte voimaa

   En jaksa enää tätä koronaa. Tuskin olen ainoa ja voisi sitä pahemminkin olla, mutta en silti enää jaksa. Aloitetaan nyt vaikka sillä, että minulla on
   Maailman menoa
   207
   3587