Aihe

Ihmeellinen laki

Anonyymi

Minulle sattui tapaturma 3 vuotta sitten,no sitten paikalliseen lääkäriin ja totesivat että rikki hän se meni siinä. No se korjattiin.
Sitten se poksahti uudestaan ja nyt ei voinut enää korjata kun on kulunutkin, iän takia ei korjata kun on liian nuori 30v. 3 vuotta kävin säännöllisesti hakemassa apua kaikista sairaaloista koska olin pyörätuolipotilas jo. Kieltäytyivät ottamasta minua vastaan koska mitään ei voinut kuulema tehdä, jouduin eläkkeelle sen takia.
Sitten päätin maksaa rahalla magneettikuvat, menin kuvauksiin ja totesivat että nyt pääset leikkaukseen kun olet itse ottanut kuvat, ok.
Uusi koko nivel tuli ja pystyin jo liikkumaan.
Tein valituksen näistä monista kymmenistä, ehkä sadoistalääkäreistä kun eivät minua hoitaneet, meni vuosi ja hylätty päätös, he eivät olleet tehneet kuulema mitään väärää, hienosti olivat kirjoitelleet mutta totuutta ne eivät pysty kääntämään, ok hylätty mikä hylätty.
Sitten vakuutusyhtiötten rumba ja vastaus hylätty, syy oli että mitään tapaturmaa ei ole sattunutkaan vaikka minut leikattiin sen takia?
Siis millainen oikeuslaitos tämä suomi on?
Ihminen ei saa apua vaan raha ratkaisi tässäkin ja uskomaton valehtelu jatkuu ja virheet käännetään siten että kaikki oli ihan oikein tehty.
Voi ihmisraukkoja mihin he joutuu jos ja kun tulee vastaavia tapauksia.

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Stockmannista kirpputori

    Laatutavaratalosta kirppariksi, niin se maailma muuttuu. Pöly ja tunkkaisuus leijailee sieraimiin kun astuu Stockalle kirppariin, ennen tuoksui parfyy
    Maailman menoa
    121
    4955