Aihe

Matkaan lähdössä, vinkkejä kaivataan!

Anonyymi

Ollaan lähdössä reissuun maaliskuussa ja nyt mietitään minne. Mihin asti pitää mennä jotta pääsee ns. pohjoisen maisemiin ja mitä talvialueita suosittelet?

10

53

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kyselet liian aikaisin. Maaliskuussa voi olla Lapissakin lumet vähissä tai sitten lunta löytyy heti Salpausselän pohjoispuolella.

  • Anonyymi

   Kilpisjärvi!

   Riippuu tietysti siitä mitä perillä haluaa tehdä.
   Itse kyllä ajaisin napapiirillä vielä ainakin 300km.

   • Anonyymi

    Eihän sitä välttämättä tarvitse ihan tuhatta kilometriä ajaa, kun Kolillakin on jo hienot talvimaisemat. Eikä sitä Saariselän ruskaa kuitenkaan lumen alta näe.


  • Anonyymi

   Talvimaisemia ei ole tullut käytyä testaamassa, mutta kesällä suositeltava on Ivalo - Inari väli. Sitä on kehuttu, että siinä on Lapin maisemat pikakelauksella. Tuota suunnalta jäi viime mieleen myös 9572 Jerisjärventie.

   Jos Kilpisjärvelle jaksaa, niin sitten jaksaa vielä pari sataa km pohjoisemmaksikin, Tromssaan. Siis Norjan vuoristoihin. Ei löydy vertailukohtaa Suomesta.

  • Anonyymi

   AP
   Kesällä ollaan pohjoisessa käyty useampaan kertaan. Nyt talvilomalla ajateltiin sinne suunnata, kun ei milloinkaan olla siellä talvella käyty. Ihan ei viikossa talvikeleillä viitsi Kilpisjärvelle ajella, joten mieluummin jäätäisiin vähän etelämmäs. Lapin maisemat kuitenkin kiehtoo :)

   • Anonyymi

    Jo Kuusamon korkeudelta löytyy Lapin maisemia, vaikka oikeastaan se on Keski-Suomea:)


  • Anonyymi

   Jos sinulla puhallinlämmitys, niin odota juhannukseen ennen kuin lähdet reissuun

   • Anonyymi

    Mitä somaleja oikein olette? Tarkenee vaikka ei olisi lämmitystä lainkaan, kunnon makuupussi niin hyvin nukuttaa vaikka olis vaunun sisällä -30.


  • Anonyymi

   Maaliskuun lopulla lähdemme Kesälahteen, missä on vielä täysi talvi meneillään, vaikka täällä etelässä on jo meri sulana ja luminietokset todella vähissä.
   Mökki on jo tilattuna. Kiva on istua takkatulen loimussa saunan jälkeen.

  • Anonyymi

   Onhan siellä etelässäkin nyt talvimaisemat, parempi kun pysytte siellä ettekä tule koronaa levittämään tänne pohjoiseen.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stockmannista kirpputori

   Laatutavaratalosta kirppariksi, niin se maailma muuttuu. Pöly ja tunkkaisuus leijailee sieraimiin kun astuu Stockalle kirppariin, ennen tuoksui parfyy
   Maailman menoa
   118
   4620