Aihe

Oikaistaanpa emävaleita EU:n synnystä!

Anonyymi

"Asiakirja: EU sovittiin jo Hitlerin pöydällä"

Niinkö? Milloin? Miksei Hitlerin arkistosta löydy mitään tällaista?

tiedusteluraportti
18.06.2018 11:05
Ilmoita

"Sodan viimeisinä päivinä ranskalaisagentti onnistui soluttautumaan vuonna 1944 SS-johtajien ja teollisuuseliitin - pääosin juutalaisten hallussa - kokoukseen, jossa oli tärkeää sopia Saksan selviäminen sodan jälkeen hävinneenä osapuolena . Tästä kokouksesta kertoo Yhdysvaltain sotilastiedustelun raportti EW-Pa 128. Asiakirja tunnetaan nimellä Red House Report."

Sota loppui vasta toukokuussa -45.Miksei yksikään tutkija ole käyttänyt raporttia lähteenä?

#Se on yksityiskohtainen selonteko salaisesta tapaamisesta Maison Rouge Hotelissa Starsbourgissa elokuun 10. päivänä 1944. Siellä natsiupseerit määräsivät Saksan johtavimmat teollisuusomistajat suunnittelemaan Saksan sodanjälkeisen uudelleenrakentamisen sekä aloittamaan valmistelut natsien valtaanpaluulle ja toiminnalle "vahvan saksalaisen imperiumin" hyväksi. Toisin sanoen kyseessä oli "neljännen valtakunnan" valmistelu.#

Tällainen kokous on voinut olla,mutta muuten kertomukseen kannattaa suhtautua hyvin varoen. Upseerit eivät määränneet Saksan teollisuudesta,vaan varustelu- ym ministerit Hitlerille vastuussa.

"Kolmesivuinen tiiviisti kirjoitettu salaiseksi merkitty raportti, joka kopioitiin Iso-Britannian upseereille ja lähetettiin lentopostitse Yhdysvaltain ulkoministerille Cordell Hullille, sisältää yksityiskohtaiset tiedot kuinka teollisuuseliitin tuli toimia yhdessä natsien kanssa Saksan talouden jälleenrakentamisessa mm. kanavoimalla rahoja Sveitsin kautta."

Jo tämä veti tuolin suunnitelman alta.

"Suunnitelman mukaan heidän tuli järjestää salaisten kulissiyhtiöiden verkosto maailmalle ja olosuhteiden myöhemmin parantuessa ottaa jälleen Saksa johtoonsa."

Kertokaapa,miten tuo onnistui?

"Teollisuusryhmään kuului edustajia Volkswagenilta, Kruppilta ja Messerschmittiltä. Myös laivaston ja varusteluministeriön edustajat olivat paikalla. He päättivät, että neljännestä valtakunnasta ei tulisi sotilaallinen vaan taloudellinen imperiumi - eikä yksinomaan saksalainen."

Ja millähän eväillä tuollainen päätös tehtiin? Saksassa oli tuolloin vain yksi päättäjä,joka ei näy olleen kokouksessa mukana. Vai eikö mestarivakoilija tunnistanut häntä? Hitlerin lisäksi Göring oli talouden mahtitekijä nelivuotissuunnitelman johtajana. Ilman näitä kahta ja keskeisiä ministereitä ei tuollaisia päätöksiä toimeenpantu.

"Natsi-Saksa vei massiivisia omaisuuksia ulkomaille puolueettomien valtioiden kautta. "

Saksa oli pommituksien ruhjoma ja konkurssitilassa.Mistä tuollaiset resurssit?

"Saksalaiset yhtiöt järjestivät etäpesäkeyhtiöiden verkoston ulkomaille. Saksan talous nousi verkoston avulla pian vuoden 1945 jälkeen."

Täyttä pötyä. Saksa oli miehitetty ja myös kahtia jaettu.Ulkomaille sijoitettu saksalaisomaisuus takavarikoitiin.
Läntinen osa alkoi saada jälleenrakennukseen Marshall-apua USA:sta,kuten muukin läntinen Eurooppa. Saksan raha mitätöitiin ja uusi valuutta otettiin käyttöön.Natsien mahdolliset rahastot menettivät arvonsa.

Ensimmäiset yhtymisajatukset esitti Englannin pääministeri Churchill 1946.

"Kolmas valtakunta tuhottiin sotilaallisesti mutta vahvat natsiajan pankkiirit, teollisuusmiehet ja julkiset virkamiehet ("demokraateiksi" muuttuneina) menestyivät pian uudessa Länsi-Saksassa. Siellä he työskentelivät uuden tavoitteen eteen: Euroopan taloudellinen ja poliittinen integraatio."

Natsiajan talousmiehiä otettiin takaisin tehtäviinsä yritystensä jälleen rakentamiseksi. Poliittista valtaa heillä ei ollut.

Valtioiden yhteistyö alkoi OEEC:npuitteissa -48.Saksalaisia ei ollut määräävissä asemissa.

"Raportin kirjoitti ranskalainen vakooja, joka oli läsnä Strasbourgin tapaamisessa 1944. Raportti antaa harvinaislaatuisen kokonaiskuvan tapahtumista."

Saattoi kirjoittaakin,mutta enemmän kuulopuheista ja vilkkaasta mielikuvituksestaan ,kuin omista havainnoistaan. Kyseessä voi myös olla sepite,johon viittaavat alkuperäistekstin monet asiavirheet.
Tekstiin uskovalla täytyy olla erittäin puutteellinen Natsi-Saksan asiantuntemus.

Mutta mistäpä tätä roskaa toistaville palstan idiooteille olisi sellaista kertynyt?

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei tunnu löytyvän EU-vihaajilta edes yritystä totuuksien kumoamiseen...

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi suomalaiset eivät lähde mellakoimaan kaduille?

   Minä pitkän työuran ravintolayrittäjänä tehneenä ja kohta kotini, kesämökkini ja yritykseni menettäneenä, olisin valmis lähes mihin vain, seurauksista
   Maailman menoa
   611
   6232
  2. Miksi koronan annetaan nyt levitä?

   Miksi rajoitustoimet ei astu voimaan heti. Nyt annetaan lomalaisten levittää virusta ympäri maata. Lisäksi rajat on auki ja virus leviää sieltäkin. Tä
   Maailman menoa
   476
   5362
  3. Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki täytti vasta 20 vuotta! Poseeraa "vanhuksen" kanssa...

   Voi että hän on vielä niin nuori: https://www.suomi24.fi/viihde/dannyyn-78-liitetty-helmi-loukasmaki-taytti-20-vuotta-poseeraa-vanhuksen-kanssa-kuin-m
   Kotimaiset julkkisjuorut
   145
   4718