Aihe

Vihaiset miehet

Anonyymi

Miksi seurustelevat/vakiintuneet miehet kyyläävät jatkuvasti sinkkunaisia, haukkuvat ja vähättelevät heitä ja ovat kartalla heidän joka ikisestä liikkeestään.... Kun kuulevat sinkkunaisen vakiintuneen, alkaa huorittelu yms... Missä vika?

7

61

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Eikö kaikki tuollainen ole aina tapana leimata kateudeksi? En tosin ole koskaan tuollaiseen törmännyt. Kuullostaa hieman erikoiselta.

   • Anonyymi

    Voiko ko. Käytös kertoa siitä että miehet ovat homoja?


  • Anonyymi

   Monenko käyttämä olet?

  • On siitä suomalainen sananlaskukin: "Happamia, sanoi kettu pihlajanmarjoista."

   Psykologiassa ilmiöta kutsutaan arvon kieltämiseksi. Arvokas asia, mitä ei voi saavuttaa, synnyttää kognitiivisen dissonanssin, epämiellyttävän tilan. Tuntemusta pyrkii hepottamaan uskottelemalla itselleen, ettei se niin arvokas olekaan.

  • Anonyymi

   Ketjussa on tällä hetkellä 5 viestiä. Sääntöjenvastaisia viestejä on poistettu 2 kappaletta. 😂😂

   Vihaiset miehet yrittävät vastata, mutta heidän ilmaisunsa on liian vihaista! 😂

  • Anonyymi

   Nää miehet ovat palstan termein jotain ätmejä, jotka kuitenkin ovat naisen saaneet tai suostuneet ottamaan sen naisen mitä saaneet ovat. Ovat kuksineet ja ehkä jälkikasuvuakin saaneet näiden ämmiensä kanssa, ja nämä heidän ämmänsä eivät sitten ole varsinkaan enää vähissäkään määrin viehettäviä naisena. Nää miehetkin kyllä vievät naiset varsinaisilta ätmeiltä, siltikin vaikka olisivat näitä rumempia tai muuten oikeasti statukseltaan huonompia. Siis nääkin miehet vievät naiset varsinaisilta ätmeiltä koska naiset kuitenkin arvostavat näitäkin miehiä enemmän, siksi kun näillä on sentään naiskokemusta. Kaikille naisille varsinainen ätmi on täydellinen turnoff juurikin siksi, kun hänellä ei ole naistenkäsittelykokemusta.

  • Anonyymi

   Miehet ovat vaan niin tyhmiä luonnostaan..

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi koronan annetaan nyt levitä?

   Miksi rajoitustoimet ei astu voimaan heti. Nyt annetaan lomalaisten levittää virusta ympäri maata. Lisäksi rajat on auki ja virus leviää sieltäkin. Tä
   Maailman menoa
   376
   4726
  2. Miksi suomalaiset eivät lähde mellakoimaan kaduille?

   Minä pitkän työuran ravintolayrittäjänä tehneenä ja kohta kotini, kesämökkini ja yritykseni menettäneenä, olisin valmis lähes mihin vain, seurauksista
   Maailman menoa
   365
   3433