Aihe

Miten kukaan milloinkaan voi keksiä

Anonyymi

noin kamalaa mainosta kuin auto Beely mainos. Heitä nyt auto huolesi helvettiin, on sellainan iskulause, että Ihmettelen mikä on se kohderyhmä joka innostuu tuosta?

2

88

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Beely ja muu vuokratalous tekee sitä mitä Micro$oft on Windowsien ja Officen kanssa tehneet jo vuosia, pelkkä käyttöoikeus ei omistusoikeutta. Kapitaali-imperiumi aikoo niistää meidät kaikki tyhjiin tällä ja sitouttaa kuluttajat talouteen ja työhön, sillä ilman jatkuvaa tulovirtaa sulla ei vuokrataloudessa ole mitään. Todellakin saatanallinen mammonanpalvojien talous, jossa kauppa tuotteiden palveluina myymisen muodossa maksimoi tuotot. Mutta mikä entiteetti tuotteita vuokraa, kuka omistaa nämä käyttöoikeustuotteet, sitä ei kerrota.

  • Anonyymi

   Mainostoimiston ja tilaajan teams-palaverissa saattaa päästä normaalia suurempia aivopieruja läpi.
   Huonoja tai varomattomia mainoksia on nyt keskimääräistä enemmän, joten korona ajalla taitaa olla tähän ainakin jotain vaikutusta.
   Joitain muitakin harkitsemattomia tai kummallisia mainoksia ovat esimerkiksi Prisman mainokset, joissa esitetään ilmeisen harkitsematon väite "yhtä halpa kuin halvin". Väitteeseen on liian helppo vastata...kuten Lidlin hölmöistä "tiedotustilaisuuksista" voi havaita. Sykkivät leipäsydämmet kuuluvat myös joukkoon...kuulosti hyvältä idealta Teams-palaverissa

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yölintu : Matti Silmu on kuollut

   Matti Silmu, Yölintuorkesterin perustaja on kuollut. . . .
   Kotimaiset julkkisjuorut
   81
   6510
  2. Matti Silmu :(

   Matti Silmu kuollut:( osanotto läheisille.
   Yölintu
   20
   3553