Aihe

Nyt kannattaa ostaa iso asunto kunnon velalla!

Anonyymi

Et ole mitään jos kämpän hinta on alle 700 000€. Näin erotut köyhistä, marininkin asunto vain 500k...todella köyhää.

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Voisiko Suomessakin tehdä velansiirtoa kuten EU:ssa, Suomi ottaa lainaa Italian puolesta? Suomen rikkaat voisivat ottaa Suomen köyhien puolesta lainaa, jotta nämä voisivat ostaa asunnon. Niinhän sosialismi toimii.

  • Anonyymi

   Kokoomuskin näyttää vihreää valoa EU:ssa tulon- ja myös velansiirrolle.

   Tuomioja, SDP:n kansanedustajakonkari on sitä mieltä, että velansiirrosta pitää tehdä pysyvä järjestelmä. Tuomioja Halosen kanssa tuotatti Liberian kansanmurhaajan Suomeen. Kaiken maailman kansanmurhaajien tekemät raakalaisteotkin nekin sälytetään Suomen yhteisvastuulle sekä taloudellisesti että muuten.

   Historia toistaa itseään. EU taitaa olla globaali sosialistinen järjestelmä, jossa Suomi on häviäjä ja nettomaksaja. Suomen köyhät siitä kärsivät, eivät Tuomiojan ja Halosen kaltaiset ökyrikkaat, jotka ovat kovin saitoja henkilökohtaisen omaisuuden suhteen.

   • Anonyymi

    Se on totta. Maailmassa tasataan maiden välillä köyhyyttä, ei rikkautta. Jos köyhissä maissa ihmisten elintaso hieman nousee, se vastaavasti laskee rikkaiden länsimaiden köyhillä.

    Sitten maailmanpelastajat ihmettelevät, miksi äänestetään kansallismielisiä. Mistähän tuo johtuisi? Mikseivät maailmanparantajat maksa hyviä töitään omasta pussistaan?


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stockmannista kirpputori

   Laatutavaratalosta kirppariksi, niin se maailma muuttuu. Pöly ja tunkkaisuus leijailee sieraimiin kun astuu Stockalle kirppariin, ennen tuoksui parfyy
   Maailman menoa
   150
   8063
  2. Mistä ihmeestä te saatte voimaa

   En jaksa enää tätä koronaa. Tuskin olen ainoa ja voisi sitä pahemminkin olla, mutta en silti enää jaksa. Aloitetaan nyt vaikka sillä, että minulla on
   Maailman menoa
   289
   5079
  3. Miksi koronan annetaan nyt levitä?

   Miksi rajoitustoimet ei astu voimaan heti. Nyt annetaan lomalaisten levittää virusta ympäri maata. Lisäksi rajat on auki ja virus leviää sieltäkin. Tä
   Maailman menoa
   208
   2990