Aihe

Jännämieskasvatus tarina.

Anonyymi

Kuka arvaisi, että ätmiyden syy voi olla vaikka se, että sukujuuret ovat venäläiset. Kyllä luitte oikein, ei niinkään se, että Venäläiset olisivat huonoja naistenmiehinä vaan, jos pitkään Suomessa asuneen Venäläissuvun vesa haluaa olla Suomalainen ja on Suomalaistunut. Silloin Venäläisperhe pistää stopin Suomalaisindoktrinaatiolle ja alkaa levittää ilkeitä valheita tästä perheenjäsenestään. Tämän tarkoitus on tietenkin estää häntä pääsemästä Suomalaisten pariin ja tietysti estää saamasta Suomalaista naista. Ja naiset ovat tietysti offlistalla myös Suomenvenäläisten joukossa niinkauan kuin Suomalaisuus maistuu.

Tämä oli järkyttävää huomata tultuani asumaan synnyinmaahani Suomeen Yhdysvalloista, 35. vuotiaana tapasin ensikertaa kaksoiveljeni, joka ei ole edes Venäläisperheestä mutta silti hän joutui iljettävään kurimukseen heidän kanssaan. Isämme jostain syystä oli aivan sairaalloisen Venäläismielinen ja jonkinlainen Kommunisti, joka 1970.luvulla oli liikkunut äärivasemmiston joukossa. jossain vaiheessa isämme pää sekosi ja hän kuvitteli olevansa Neuvostoagentti tai mikälie lyijyeversti. Hän alkoi pakkovenäläistää Suomessa varttunutta veljeäni. tosin salakavalasti kertomatta siitä hänelle yrittäen suorittaa nämä Venäläistämiset huumehöyryissä joihin hän laittoi veljeni salakavalasti sekoittamalla aineita hänen ruokiins oluihinsa ja niin edelleen. Psykedeelihuumasten tarkoituksena oli tietenkin muuttaa tämän Suomalaismielisen ja täysin Suomalaisjuurisen veljeni ajatusmaailma Venäläismieliseksi. Tämä ei onnistunut sillä hän piti tiukasti kiinni mielipiteistään. suunnitelmaan tietysti kuului jo nuoruudesta
alkaen asti sulkea tyttöystävät pois hänen elämästään kunnes Venäläismielisyys alkaisi maistua. Pahinta kuviossa oli se, että hän ei edes muistanut näiden huumesessioissa tapahtuneista painostuksista ja manipulointiyrityksistä mitään jälkeenpäin. Tämä dick isämme onnistui näillä menetelmillään täysin tuhomaan veljeni elämän, raunioittamaan hänen ihmissuhteensa ja urakehityksensä.

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Yölintu : Matti Silmu on kuollut

    Matti Silmu, Yölintuorkesterin perustaja on kuollut. . . .
    Kotimaiset julkkisjuorut
    99
    9025
   2. Matti Silmu :(

    Matti Silmu kuollut:( osanotto läheisille.
    Yölintu
    21
    3899