Aihe

Korona on pelkkä tekosyy siirtää kuntavaalit

Anonyymi

Korona on pelkkä tekosyy tai ei ainakaan se pää syy, miksi osa puoleista haluaa kuntavaalit siirtää syksylle. Siirtoa mm kannattavia, Keskustaa, Demareita, Vihreitä ja Vasemmistoa vain huolettaa oma sekä Persujen vahva kannatus. Siirrolla he yrittävät pelata lisää aikaa oman kannatuksensa nostamiseen ja vastaavasti Persujen laskisi.

Jos vaalit siirretään toivoisin edes rehellisesti kuulevani: Pelkäämme Persujen suosion nousun konkretisoitumista emmekä halua sitä. Tuo ei ole syy siirtää vaaleja, mutta raukkamaista on jo nyt perustella sitä tekosyy koronalla.

10

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mediakin voisi tarttua tähän oikeaan syyhyn eikä toistaa Korona korona korona korona. Se voi olla syy tai sitten ei, mutta tällähetkellä huoli on puhtaasti Persujen suosio.

   • Anonyymi

    Samaa mieltä.


  • Anonyymi

   Isisin aivopesussa samat keinot käytössä kuin koronan pelon levittämisessä ihmisten keskuuteen. Pelkoa kärsimyksistä ja kuolemaa ...vastuutonta puuhaa.
   Nyt sitten rokotetta vaan ja saadaan niin terveetkin ihmiset sairastumaan.
   Miten ihmiset voidaankin saada näin sekaisin. Psykologit tietävät mistä narusta vedetään suuri kansa pelotteluilla ja väkivallallakin uskomaan vaikka mitä.
   Rahalla on ollut ikävä syy ja seuraus-ilmiö.

  • Anonyymi

   Ei vaaleja olla tähän tietoon mihinkään siirtämässä. Se olisi ihan viimeinen vaihtoehto silloin jos tartuntatilanne olisi todella paha.

  • Anonyymi

   Korona seis vaan ja vaalit! Hyvin yksinkertaista!
   Ihmisten herkkäuskoisuus vain jo huvittaa. No tietty anteeksi voi osittain antaa jos ei ole internettiä ja kuuntelee vain tv-uutisia ja ihmisten pelottelua levittämällä hysteriaa kansaan. Sehän on tuomittavaa ja nämä pelkoon hysterisoivat tyypit pitäisi asetta puheistaan jo tuomiolle. Se on vastoin lakeja siinä missä joku vihapuhekin.

   Nyt on ihmeteltävä vain, miten joku voi suostua piikittämään vanhuksia, kun tiedetään, että rokotteesta on tullut tauti jota muuten ei ole ollut koko kylässä!!!!
   Sitten parin viikon aikana vanhuksia kuollut lukuisia näihin "armonlaukauksiin".
   Voiko tästä syyttää muuta kuin valmistajaa ja sisar hento valkoista, joka suostuu tällaiseen myrkyn levittämiseen!! Samoin vastuuseen voisi laittaa mediaväkeä joka hyvin peittelee nämä kaikki sairastumiset, vammautumiset ja kuolemat. Osa pääsee julkisuuteen.

  • Anonyymi

   Marin jo siirtoa kovadti puuhasi mutta sitten hänelle kerrottiin että korona-hätätila ei täytä siirtämisen kriteereitä, ei ole tarpeeksi hätä.
   Sitten Marin puuhasteli että saisi perustuslakia muutettua siltä osin että voisi julistaa riittävän poikkeustilan. Kokkarit olisi lähtenyt mukaan mutta persut eivät.
   Ja siihen kaatui kevyillä perusteilla suunniteltu perustuslakimuutos.
   Marin ei ymmärrä että juuri hänenlaisten fundamentalistien takia on määräenemmistö säädetty joihinkin asioihin.

   • Anonyymi

    Sanna Stalin ei saanut muutettua......


  • Anonyymi

   Mutta eikö se ole kauhean vaikeaa äänestyspaikalla seisoa kahden metrin välein äänestysjonossa? Ja kuinka tiputat äänestyslippusi laatikkoon, jos vaalivalvoja on vaan kädenmitan päässä lipukelaatikosya?
   Näin vaaralliseen tilanteeseen ei voi mahdollisia sosiaalidemokraattien äänestäjiä laittaa. Siksi kunnallisvaalit on siirrettävä seuraaviin eduskuntavaaleihin asti!

   • Anonyymi

    Luulisi hallitukselle olevan huono homma vaalien siirtäminen. Tulee puolimatkan riihi ja totuus paljastuu kansalle. Lisäksi pitäisi olla vielä keinoja työttömyyden hoitoon.
    Äänet valuu suoraan oppositioon.


  • Anonyymi

   Kuntavaaleja ei tule siirtää. Kuten aloituksessa on kuvattu ei syy ja halu vaalien siirrolle ole muu kuin poliittinen. Kaikki puolueet ja ehdokkaistakin suurin osa on jo avannut kampanjoinnin täysillä kuluttaen siihen omaa aikaa. Olisi kuin Muhammad Alin suora leukaperiin, jos Helmi-Maaliskuun vaihteessa tai maaliskuun alussa ilmoitettaisiin vaalien siirrosta.

   Suomi on demokratia ja yhteiskunnan pitää pyöriä Korona-aikanakin. Eriasia jos olisi sota, luodit ja pommit tai varmasti viirus, joka voi tappaa saman tien kun astut pommisuojasta ulos. Vaalit voidaan järjestää turvallisesti, jos vain on halua.

   Vaaliautoja /busseja on ennenkin ollut, jotka ovat menneet syrjäkylille ja vanhuksien lähelle. Tämä onnistuu nytkin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa ja Mikko eroaa!

   https://www.seiska.fi/kotimaa/maisa-torppa-ja-mikko-rakas-hakivat-avioeroa-erikoinen-erosotku/1158170 Mitäs tähän sanotte? Mä en voi muuta kuin naura
   Kotimaiset julkkisjuorut
   238
   10454
  2. Hallitus sekaisin kuin seinäkello, olis kuitenkin pitänyt ottaa se Nyrkki

   Yle: Toisen asteen rajoitukset saavat hallituksen rivit rakoilemaan. "Nuorisojärjestöt vaativat koronanyrkkiä: Onko tilanne kenenkään hallussa?" Ris
   Maailman menoa
   428
   6909