Aihe

Kokoomus ja Hus pyrkivät kaatamaan soten

Anonyymi

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Soteen liittyvä maakuntamalli on keskustalaisen pelin politiikan mestarinäyte. Kukaan muu kuin Keskusta ei kannata liian pienien maakuntien perustamista. Pitämällä mallia kynnyskysymyksenä Keskusta on saamassa nyt järjettömän mallin kuidenkin läpi.

   Asiantuntijat ehdottivat 5-7 maakuntaa, mutta Keskusta halusi vähintään 20 maakuntaa, mikä ei toimi. Nyt Keskusta on saamassa tuon mahdottoman mallin vaikka KAIKKIEN (myös Keskustan johtohenkilöiden) täytyy tietää, että se ei toimi.

   Keskustan mallin kirsikka kakun päällä on Keski-Pohjanmaa. Keski-Pohjanmaalla on asukkaita alle 68.000. Se on huomattavasti vähemmän kuin mitä Uudellamaalla on sote henkilökuntaa eli työntekijöitä, jotka hoitavat 1,7 miljoonan uusmaalaisen sote-palveuita. Lappeenranan asukasluku on 72.000 eli suurempi kuin Keski-Pohjanmaan maakunnan, mutta Lappeenranta ei pysty hoitamaan Sote-palveluitaan yksin, vaan on mukana Eksote-liitymässä kahdeksan muun kunnan kanssa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa ja Mikko eroaa!

   https://www.seiska.fi/kotimaa/maisa-torppa-ja-mikko-rakas-hakivat-avioeroa-erikoinen-erosotku/1158170 Mitäs tähän sanotte? Mä en voi muuta kuin naura
   Kotimaiset julkkisjuorut
   301
   16479
  2. Poliisit vei pakolla Virolaisen Joogayrittäjän Koronatestiin

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/poliisilta-poikkeuksellinen-toimenpide-julkaisi-korona-altistumisketjusta-epaillyn-joogayrittajan-kuvan/8080476#gs
   Maailman menoa
   343
   7526