huomenna se alkaa..

Suuri paasto nimittäin. Näin puoliwannabe-erakko-ortodoksina ajattelin aloittaa juovukkeettoman, vähälihaisen,kasvisenemmistöisen, paaston.

On asioita joista en luovu seuraavaksi 4 viikoksi mutta huomasin elopainon sen verran nousseen että pelkään sen muuttuvan kuolonpainoksi.

eli jos 9 kiloo sais vyötäröltä pois, ei tarvitsisi ähkiä kengännauhojen kanssa.

Luvassa on paastossa siis juureksia, fisua, kananmunasia, hitusen jos ollenkaan punaista lihaa, herneskeittoo, ja runsaasti nestettä,kalanmaksaöljyä sekä vitamiinipillereitä. Hommaan liittyy myös lenkkeilyä ja kaffakuulannostoja.

Odotan myös edelleen lehtikultaa kiinasta. Alan tekee oman versioni madonna di grottosta elikä vincin luolamadonnasta. Vanerikangaspohjalle kynällä luonnosteltuna. Sitten öljyllä.

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lasketaanko tuo kuollut paino samalla tavalla ihmisillä, kuin se lasketaan aluksilla? Eli siihen otetaan mukaan oman painosi lisäksi kaikkien kamojesi ja ruoka- ja nestevarastojesi yhteispaino? Mihin jäämaksuluokkaan itse kuulut? Veikkaan 1A tai 1B.

      Tuolla paastoruokavaliolla saat aikaan vain valtavan pahanhajuisia pieruja, Sisällesi syntyvä kaasu paisuttaa sinua entisestään.

      Minä olen ollut jo pitempään 8/16- paastolla. Syön melko terveellisesti ja teen sen puolenpäivän ja iltakahdeksan välillä. Sen jälkeen ei kuuteentoista tuntiin mitään muuta, kuin kahvetta ja vettä. Ruoansulatus ei ole koko aikaa käynnissä, uni on syvempää ja pierut hyvänhajuisia. Painoani en ole mitannut, mutta tuntuu, että muutama kilo on lähtenyt ja olo on kevyempi koko ajan. Nälkä tulkee vasta tuntia, paria ennen puoltapäivää.

      Ensi kesästä tulee uusi rakkauden kesä - kaikki rajoitukset puretaan ja ihmiset halailevat ja pussailevat kadulla tuntemattomia ja päässä on kaikilla kukkaseppeleet. Maailmasta loppuvat sodat ja miekat taotaan auroiksi. Jeesus tulee uudellen ja alkaa tuhatvuotinen rauhan valtakunta. Suomen nuoriso kokkoontuu kesäksi Ylihärmähän ja sääntöjä ei enää ole:
      https://www.youtube.com/watch?v=46ho7T4W5iU

      • Oon huono päässälaskija mutta tuossa on pieni lainaus..

        Aikuisessa miehessä on vettä 50-70% ja naisessa 40-60% ruumiinpainosta. Lihavan henkilön vesipitoisuus on suhteellisen pieni, sillä rasvakudoksessa on vähän vettä. Samasta syystä nainen on keskimäärin "kuivempi" kuin mies. Elimistön vesi on kahdessa suuressa nestetilassa.Pääosa on solunsisäisenä nesteenä ja pienempi osa solun ulkoisena nesteenä. Esimerkiksi 70 kg painavan miehen ruumiinpainosta voi 40 kg olla vettä ja tästä 25 kg solunsisäistä nestettä.Solujen välissä olevaa nestettä sanotaan kudosnesteeksi. Veriplasma kuuluu solunulkoiseen nesteeseen. Aikuisen ihmisen plasman tilavuus on noin kolme litraa.

        kuolopainoni on näin ollen 6,5 kg..noin.. sitten jos ylöstempaukseen uskoo niin helpompaa tempasta mutta luulenpa että sielu sinne vain menee.. tomumaja häviää..

        Omat kaasuni ei haittaa vaikka haisisi DDärräläisen trabantin pakokaasuilta rostockissa vuonna 1992 ..eli melkein 30 vuotta sitten vai oliko se peräti 91?

        Minä puputan kokoajan joten ei ihme että vatsa kasvaa. Jos ei juovukkeita niin syötävää.

        Ensi kesästä toivon parempaa ja vapaampaa. Toivoisin että tästä tuli uusi iloinen 20-luku... tälle vuosisadalle.


    • Anonyymi

      Sotamies Vanhalan ohje toimii aina huononhajuisiin ilmapäästöihin; ruokasuutaa!
      Kun runsanpuoleisesti nautiskelee hiilihydraatteja vai mitä ne on, ruokasooda tuop pika-avun.

      Kirjottasin mieluummin rekatulla nikillä, mutta naapurissa asuva jumalan mieslähettiläs alkaa saboteeraamaan reka-nikkiäni niin kauan, etten jaksa taistella sen luuserin kaa.

      • Ruokasuuda auttaa närästykseen ja jäätelösuuda kesähelteisiin. Ilma raikastuu joten miksei pierutkin?

        Jokaisessa taloudessa pitäisi olla AINA ruokasoodaa, väkiviinaetikkaa, suolaa, sokeria, hiivaa, jauhoja ja makaronia. Jokainen voi omassa mielessään päätellä miksi näin? hyvä olisi myös talousviina.. vaikkapa American corn tradition.


    • Anonyymi

      Viime vuoden tiukoilla eväillä mennään. Sokeria ja rasvaa vain vähän. Joka aamuinen punnitus.
      Tänä aamuna paino oli pompsahtanut 82 kiloon kun söin illalla vahvan aterian.
      Tänään vastahakoisesti liikuin enemmän. Illaksi pari omenaa. Huomen aamulla vaa'an on näytettävä 7-alkuisen painon. >Ikävä huuhaalainen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      140
      2020
    2. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      171
      1220
    3. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      72
      1137
    4. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      167
      994
    5. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      92
      911
    6. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      60
      850
    7. Rita syyttää muita "virheistään"

      Taas Donnasta lasu ilmoitus ja kaiken maailman kriisejä Akin virheen takia. Aki teki vakavan rikoksen, turha sitä on mui
      Kotimaiset julkkisjuorut
      54
      849
    8. Jos saisit nainen vielä pudotettua 20 kiloa?

      Niin voitaisiin katsella uudestaan.
      Ikävä
      42
      804
    9. Niiiiin pihkassa

      Hänen ihanan vuoksi minulla on pikkarit märät koko ajan. Säikähdin vähän, näetköhän kaiken minusta? Yritän pitää perusil
      Ikävä
      39
      770
    10. Ei kannata lähteä sotaan jos ei omaa edes alkeellisia taitoja.

      Sodastahan tässä ei varsinaisesti ole edes kyse, vaan naisten ja lasten suojelusta ja oikeuden toteutumisesta, tavalla t
      Ikävä
      117
      688
    Aihe