Vieläkö persut kyseessä on ilmastohömppä?

Anonyymi

"Maailmankuulu luonto­dokumentaristi David Attenborough antoi pahaenteisen varoituksen maailmaa odottavasta tuhosta, jos ilmaston­muutos etenee.

Ilmastonmuutoksen eteneminen voi David Attenborough’n mukaan hävittää sivilisaatiot maailmasta nopeasti."

"Jos jatkamme nykyisellä tiellä, kohtaamme kaiken sen romahtamisen, mille turvallisuutemme perustuu.

Esimerkeiksi tällaisista ihmiskunnan ”turvatakuista” Attenborough nosti ruuantuotannon, makean veden saatavuuden, ympäristön asuttava lämpötilan sekä valtamerien ravintoketjut.

Jos luonto ei enää kykene tyydyttämään perustarpeitamme, suurin osa jäljellä olevasta sivilisaatiosta häviää nopeasti."

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000007822369.html

No mutta kysehän on vain "mitäänosaamattoman huulipunahallituksen" propagandasta?Ja Taivaan Isähän se nuo säät säätelee loppupeleissä?

32

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Etkö sä tajuu, nytkin on vanhan ajan talvi. Ilmastonmuutos on vihervassarien juoni haitata yritystoimintaa.

    • Anonyymi

      Persut naulaavat oman arkkunsa itse.
      Huomaavat sen vasta sitten kun kannatus katoaa nollaan.
      Sieltä ei ole paluuta.

      • Anonyymi

        Persuillahan onkin ihan "maailmanlopun" meininki. Taitavat vaistota loppunsa olevan käsillä?


      • Tämä on hankala asia varmaan muillekin poliitikoille kuin vihervasureille. Eivät persutkaan ole asiasta pitäneet suurta älämölöä Kepusta nyt puhumattakaan. On nimittäin niin, että lentokoneet eivät pelkästään vie turisteja ulkomaille vaan ne myös tuovat heitä Suomeen sekä eteläisestä Suomesta Lappiin. Lapin matkailubisnes oli kovaa vauhtia kehittyvät ala ennen koronaa. Se on paljolti lentämisen varassa.

        Persujen olisi syytä nostaa asia esille, sillä lentäminen on merkittävä päästölähde. On erinomainen asia, jos persutkin alkavat herätä ilmastomuutoksen edessä.


      • Mielipidepankki kirjoitti:

        Tämä on hankala asia varmaan muillekin poliitikoille kuin vihervasureille. Eivät persutkaan ole asiasta pitäneet suurta älämölöä Kepusta nyt puhumattakaan. On nimittäin niin, että lentokoneet eivät pelkästään vie turisteja ulkomaille vaan ne myös tuovat heitä Suomeen sekä eteläisestä Suomesta Lappiin. Lapin matkailubisnes oli kovaa vauhtia kehittyvät ala ennen koronaa. Se on paljolti lentämisen varassa.

        Persujen olisi syytä nostaa asia esille, sillä lentäminen on merkittävä päästölähde. On erinomainen asia, jos persutkin alkavat herätä ilmastomuutoksen edessä.

        On huomattavasti suurempia ja tärkeämpiä asioita, kuin lapin lennot, kun "ilmastonmuutosta" ratkotaan. Ongelmien alkulähteille, eli Usa, Brasilia, Intia, Kiina, Venäjä jne. Eli ongelmia ovat "suominerot" ne vihervasemmistolaiset aloittaneet purkaamaan aivan väärästä päästä, esimerkkinä muille, vihervasemmisto-hallitus, haluaa sammuttaa suomesta valot. Siis rangaista suomea, suomalaisia kovemmin kuin ketään muuta, maksattaa esimerkkinä suomalaisilla kaiken maailman höppöverot ja maksut, jotka eivät ilmastoa paranna ja muuta mitenkään. Esimerkillisesti, meidän olisi tehtävä taloudellinen itsemurha, esimerkkinä muille. Ei vaikuta kovinkaan viisaalta, kun sama porukka puhuu kasvusta, investoinnesta ja talouden kohentamisesta.


      • Perussuomalaisilla on tapana ajatella loogisesti ja Halla-aho taitaa olla ainut puheenjohtaja, jolla on suhteellisuudentajua.

        1. On typerää lennättää ulkomailta ihmisiä pohjolaan. Lentäminen saastuttaa ja lämmitystä on lisättävä, vai eikö tämä koske siirtolaisia?

        2. On typerää siirtää tehtaat maihin, missä luonnosta ei välitetä ja ilma on jo nyt saastunut. Siellä muovit lasketaan mereen ja sitä tippuu myös laivamatkalla.

        3. On typerää istua kadulla, niin että autot joutuvat ajamaan kiertotietä, jos ilmastonpelastamisesta on kysymys.

        Jos minä kuljen kävellen, en tuhlaa rahaa turhuuksiin ja kierrätän jätteet, enkä koskaan käytä muovipussia, eikö se ole aika hyvä saavutus? En ala itkemään siksi, että jossain muualla joku muu maa saastuttaa luontoa.


    • Anonyymi

      Muistan katsoneeni hänen luonto ohjelmansa pienenä TV kautta.
      Kaikki on vain evoluutiota, sopeudu tai katoa, luulisi biologin tajuavan.

    • Anonyymi

      Joo, ilmastonmuutos on todellinen ongelma.

      Mutta kiinalaiset hoitavat sen pois. Tai intialaiset.

      Me suomalaiset voimme jatkaa elämäämme kuten ennenkin. Poltetaan bensaa ja pidetään hauskaa.

      • Anonyymi

        Jotta saataisiin yhteisiä sopimuksia pahenevan ongelman ratkaisemiseksi, kaikilla on oltava samat säännöt ja tavoitteet.
        Persuilulle ei ole sijaa kun ongelmia ratkaistaan.


      • - Mutta kiinalaiset hoitavat sen pois, tai intialaiset.

        Hauskaa, että olet havainnut tämän, että suurimmat syylliset ovat teollisuusmaat. Olen iloinen puolestasi.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Jotta saataisiin yhteisiä sopimuksia pahenevan ongelman ratkaisemiseksi, kaikilla on oltava samat säännöt ja tavoitteet.
        Persuilulle ei ole sijaa kun ongelmia ratkaistaan.

        - Persuilulle ei ole sijaa, kun ongelmia ratkaistaan.

        Se onkin sääli, ettei Perussuomalaisten ehdotuksille lotkauteta korvaakaan ja sitten valitetaan, etteivät nämä tee mitään.
        Miksi heidän apuaan ei sinun mielestäsi tulisi ottaa vastaan?


    • Anonyymi

      Huhuu kaikki ilmastohörhöt , Suomi ei voi vähentää ilmastopäästöjä , eikä edes lisätä vaikka pantaisiin joka ainut rakkine "tulille" , YMMÄSITTEKÖ ?

      • Anonyymi

        Ymmärsin. Suomi ei voi tehdä mitään millekään asialle.

        Me ollaan perussaamaton kansa. Mistään ei tule mitään. Ei pystytä vaikuttamaan edes prosentin miljoonasosan puolikasta mihinkään globaaliin ongelmaan,

        Me ei ole mitään.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ymmärsin. Suomi ei voi tehdä mitään millekään asialle.

        Me ollaan perussaamaton kansa. Mistään ei tule mitään. Ei pystytä vaikuttamaan edes prosentin miljoonasosan puolikasta mihinkään globaaliin ongelmaan,

        Me ei ole mitään.

        - Me ei ole mitään.

        Ymmärrät varmaan, että olemme tehneet jo paljon enemmän kuin moni muu maa.
        Emme me sentään yksin kykene ilmastoa pelastamaan. Kyllä muittenkin pitää jotain tehdä.


    • Anonyymi

      Maapallo tuhoutuu muutenkin pian. Siinä ei ilmastonmuutos paljoa paina.

      • Anonyymi

        Maa ei ole pallo vaan pannukakku, muista se!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Maa ei ole pallo vaan pannukakku, muista se!

        Hallitus myös pannukakkujen pannukakku .


      • Sitten Jumala luo uuden taivaan ja uuden maan, eikös niin? Vanha universumihan on ihan syvältä. Kuka muka tarvitsee mustia aukkoja tai Jupiterin kuita? Tai peräti miljardeja tähtijärjestelmiä? Ei ainakaan Jeesuksen seuraaja. 👎🏻


      • - Maapallo tuhoutuu muutenkin pian.

        No, enpä tiedä nyt "pian". Mutta luonto on aina ihmistä voimakkaampi ja siivoaa meidät kyllä pois, kun on sen aika.


    • Anonyymi

      luonto­dokumentaristi on sama kuin journalismi, eli toimittaja.

    • Anonyymi

      Miten liittyy Suomeen tai persuihin ? Ei meillä ole ilmasto ongelmaa.

      • Anonyymi

        Hallitushan on tehnyt Suomen poliittisesta ilmastosta hyvin tunkkaisen!


    • Anonyymi

      Punavihreiden ilmastonsuojelu on pelkkää muotihömppää. Toisella kädellä kyllä pyrkivät suojelemaan ilmastoa, mutta toisella kädellä pilaavat ja tärvelevät ilmastoa ja luontoa. Isot puheet, mutta pienet teot.

      Pinnallista höpötystä, kokonaisvaltainen ajattelu puuttuu. Eivätkä toimiensa seurauksia ota huomioon. Taloudellista puolta he eivät ota ollenkaan huomioon toimissaan, vaan syytävät rahaa aatesyistä ihan turhiin ja järjettömiin kohteisiin.

    • Anonyymi

      Jos Attenborough ei saa persuja heräämään ilmastonmuutoksen vakavuudesta, niin löytyykö ketään muuta koko planeetalta ? Jumalanko itse pitää se tulla sanomaan? Kuinka puusilmäistä on persujen ympäristöpolitiikka?

    • Anonyymi

      David Attenborough
      Juontaja
      David Frederick Attenborough on kuuluisien BBC:n luontodokumenttien juontaja ja luonnontieteiden popularisoija. Hän on myös antropologi ja on toiminut BBC:n johtotehtävissä. Suomessa osa Attenborough'n dokumenteista on lähetetty Ylen kanavilla Avara luonto -nimikkeen alla.

    • Anonyymi

      Kyllä olisi Nasse-setäkin hyvin hyvin vihainen, kun kerran on Attenboroughkin. Tietysti voisi esittää kysymyksen, miksi antipersun on ottanut kyeisen hankilön "asiantuntijakseen" ilmastojutuissa. Suuri osa noista Attenboroughin juontokeikkojen muutoksista vuosien varrella, ei ole johtunut ilmastonmuutoksesta, vaan ylikansoituksesta ja ihmisten asuin- ja viljelyalueiden laajenemisesta.

      Mitä sanoo antipersu tähän 🤔

      • On totta, että suuri määrä ongelmista johtuu ylikansoituksesta, mutta se ongelma pursuaa ennemminkin lähi-idästä. Suomalaiset ovat vähentäneet synnyttämistä jo aivan tarpeeksi. Ei kai tässä nyt kuitenkaan ole tarkoitus kadottaa suomalaisia kartalta?


    • Anonyymi

      Ni sinähän (aloittaja) se huulipunahallituksesta höpiset! Eiköhän jokainen tajua sen, että ilmasto muuttuu, on muuttunut koko maapallon olemassaoloajan, tuskin persut muuta sanovat. Luulisin, että aikoa ilmastoon liittuvä kritiikki on se hirveä hookaaminen, jolla asiaan sun toiseen saadaan ympättyä ilmastoja siihen vedoten tehtyä toimenpiteitä, joista kaikki ei ole Suomen taloudelle hyväksi. Tämä, kun otetaan huomioon se, että Suomi on maapallolla tehnyt jo aikalailla ilmastotoimia. Kannattaisi enemminkin keskittyä siihen, miten saadaan Suomi nousuun ja vahvaksi, se ei tapahdu velkaantumalla yhä kiihtyvää tahtia!

    • Anonyymi

      David voi työntää dokumenttinsa hanuriin . Puhutaan vaikka Kiinasta joka tuottaa ilmastöpäästöjä KUUDESSA TUNNISSA yhtä paljon kuin Suomi vuodessa !!! Suomen päästöt 0.014 % on kuin itikan pieru vastaan lehmän läjä . Hallitus laittaa silti Suomalaiset maksamaan kalliisti muun maailman saasteet .

    • Anonyymi

      Taavi on yksi ennustaja muiden joukossa

    • Anonyymi

      Olen perussuomalaisten kannattaja. En ole koskaan edes väittänyt ilmastonmuutoksen olevan hömppää!

      Terveisin, Vasemmistopersu

      • Anonyymi

        Sama täällä. Meidän kenttäväki kannattaa voimakasta päästöjen vähentämistä.
        Puolueemme työmies antaa väärää informaatiota väitetyistä jumalan säätämistä säistä.


    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3010
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      26
      2089
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2034
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      91
      1863
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      71
      1573
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1323
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1232
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1221
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe