raitis nainen?

karpalo

Miten miehet suhtaudutte absolutisti-naiseen?

En käytä alkoa ollenkaan,mutta käyn kyllä bailaamassa.Tykkään tanssia ja laulaa,kavereiden kanssa käymme myös syömässä ulkona.

Harrastan urheilua.Olen iloinen,reipas ja nätti.

Onko siis juomattomuus plus vai miinus?

13

1425

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • putkipoika

      mahtavaa että löytyy naisia jotka eivät käytä alkoholia.Itse olen raitis mies,en ole koskaan juonut viinaa tai kaljaa,sahtia ja kotiviiniä olen maistellut tosin.Liikuntaa harrastan säännöllisesti.Olis kiva tavata samanlainen nainen!

    • B-real

      Uiui!! Kunnollisen miehen paras pongaus ;)
      Sinunlaistasi boheemia poikkeusta tässä nyky-yhteiskunnan ryyppäävässä oravanpyörässä saa etsiä kissojen ja koirien kanssa,otappa yhteyttä,jos oot vapaa ja haluat tutustua komeaan saman tapaiseen 25v-mieheen niin jubaillaan lisää..Tiedän et tää ei oo mikään senssi palsta,mut pakko yrittää tutustua sinuun,koska yrittänyttä ei laiteta varsinkaan tapauksissa jotka todella iskee.. :) huh huh kuulostipa hyvälle,olen otettu..Kiittää ja kumartaa.. -H-

      • m26-

        miinus... Mutta ei sillä väliä jos ei mun juomisista jäkätä. Käytän alkoa hyvinkin kohtuullisesti, usein mutta hillitysti. Hyvää ruokaa ja pari kylmää kaljaa, myös saunakalja maistuu. Perjantaisin sitten 6-pack tai jotain sinnepäin ennen baariin lähtöä.


    • minä

      No niin kauan kun mun alkoholin käyttöä ei ala päättämään niin ei se naisen täys raittius ainakaan haittaa yhtään mitään. Ihan positiivistahan se on jos osaa bailata ja pitää hauskaa myös selvinpäin.

      Toisaalta mä olen kyllä vähän sitäö mieltä, että en ihan ymmärrä miksi jotkut alkaa täysraittiiksi ja sitten juovat esim kahvia.

      Harva tulee ajatelleeksi, että kahvikin on huumaava aine. Kokeilkaapas vaikka joskus verrata kummasta tulee enempi pohnään isosta pannullisesta mustaa kahvia vai samasta määrästä bisseä.

      Voi olla yllättävä tieto, mutta oikea vastaus on iso pannullinen mustaa kahvia. Jos juot saman määrän bisseä se ei ees hirveästi tunnu missään eikä siitä tule kankkusta. Mutta jos juot sen pannullisen kahvia sulla on mahdollisesti jo kofeiinin yliannostus ja sitten olo onkin ihan kauhea (kokemusta on).

      Enkä nyt puhu mahan poltosta vaan siitä miten kofeiini vaikuttaa päähän ja keskushermostoon. Kofeiinin yliannostuksen oireita on: tokkurainen olo, huimaus, levottomuus, ahdistus, käsien tärinä ja hikoilu, jopa rytmihäiriöt, mihinkään ei voi keskittyä kunnolla, nukkua ei voi, ajatusten juoksu takkuaa, epämääränen paha olo yleensä ja mahdollisesti jopa laattaaminen.

      Itselleni on joskus käyny noin ja voin sanoa, että kahvin aiheuttama kofeiinin yliannostus on melkeimpä ikävämpi olotila kuin kankkunen.

      Kahvi on siis itseasiassa jossain mielessä kovempaa ainetta kuin bisse.

      • Anonyymi

        No huh, huh. Nyt tuli helpottavaa tietoa. Kahvikin siis aikamoinen pään sekottaja. Nyt onkin sitten hyvä jatkossa, jos jotain sekoilee niin todeta vaan, että olin ihan kahveissa. Ja voihan sitä tuttujakin viedä kahville.


    • Sehän on absoluuttisesti vain plussaa.

    • Tomba

      Vois olla vähän tylsää.

    • Mut sit minun alkoholin käyttöni ei sais olla hänellekään haitta.

      Absolutistiushan on jokaisen tietoinen valinta, joten ei se mikään miinus ole, mut enemmän minua saattais harmittaa se että toinen pääsee piikittelemään aian silloin tällöin aamuisin.

    • ite tykkäisin joskus tissuttella himassa muijan kanssa.Ja todennäköisesti sun suhtautuminen muidenkin alkoholin käyttöön on suht negatiivinen joten no thanks for me.

      • karpalo

        Asenteeni toisten juomiseen on neutraali,kunhan ei kauheesti koidu ongelmia minulle(ts.juovan alkoholistin kanssa en tietenkään voisi olla).En tosiaan kyylää muiden juomisia tai juomatta jättämisiä,puhumattakaan että aamull akuittailisin jotain!Itseasiassa jotkut ovat katsoneet asiakseen kyylätä mun juomattomuuttani ja toisilla on myös tapana soitella aamulla ja kysellä raportti illan tapahtumista(johon yleensä totean ystävällisesti:"Ihan ku mulla ei olis muutakin tekemistä kuin kytätä sun tekemisiä koko illan")

        Saatan tissutella kotona...Vissyä tai light limua=)Kukin tissutelkoot mitä märkää lystää!

        Ja mitä "tylsyyteen"tulee,olen yleensä heidän joukossaan,jotka ilman muuta halutaan juhliin-koska olen hauskaa seuraa!Tykkään myös itse pitää pirskeitä ja emännöidä.Mun bileissä kukin tuo juomansa itse,mutta herkullista ruokaa on boolin sijasta tarjolla.


    • Olen ollut alkoholistin kanssa melkein neljä vuotta. En itse käytä juurikaan koska ei minulla ole mitään tarvetta juoda. Älä missään nimessä sotkeennu juovaan ihmiseen ei niihin voi luottaa ne vain lupaavat olla juomatta mutta keksivät aina jonkun syyn minkä vuoksi pitää juoda.
      En itsekään enään halua sotkeutua juovaan naiseen.

    • Jäbä

      Kuten joku tuolla ylempänä jo kirjoittikin, Suomessa on nykyään ihan tarpeeksi överikännejä ryyppääviä naisia. Kohtuukäyttäjää etsiskelen, mutta jos aloittajan kaltaiseen raittiiseen naiseen törmäisin, niin tosiaankin olisin innostunut. En halua naista, joka menee klo 4 sunnuntaiaamulla vessaan oksentamaan, ja herää sieltä iltapäivällä. Liiallinen alkoholinkäyttö ei ole yhtään sen kauniimpaa tai vähemmän vaarallista naisilla. Oikeastaan vaarallisempaakin, se tuhoaa naisten elimistöä tehokkaammin kuin miesten.

    • Anonyymi

      Antaisin mitä vain että emäntä ryhtyisi absolutistiksi. Itse olisin heti valmis, mutta puoliskolla riippuvuussuhde jonka kieltää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      55
      1816
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      43
      1593
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      51
      1542
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1485
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1478
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      5
      1384
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      7
      1298
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      11
      1263
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      3
      1142
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      3
      1123
    Aihe