Ulkomaalainen Vaimo

Anonyymi

Toivoisin ketjun olevan asiallista keskustelua ja aloitan itse sillä linjalla. Koska naisen/tytön saanti pojalla/miehelle on ihmisen sosiaalisten tarpeitten täyttämisen vuoksi välttämätöntä on tästäkin asiasta tehtävä jokaisen miehen täyttymys. Tässä yhteydessä ei ole tarkoitus alkaa spekuloimaan mahdollisen vaimon motiiveja, joita voi olla mm.:

* Taloudellinen vakaus / apu
* Yhteiskunnallinen asema
* Rakkaus
* Miehen turva
* Lasten saanti
* Elämän kumppani / ystävä
* Seksi
* Yhteiskunnan tai ympäristön paineet / yhteiskunta normit
* Hyväksikäyttö
* Omat haaveet sekä toiveet miehestä ja/tai asuin paikasta ja/tai yhteiskunnasta

Jos lähdetään käsittelemään asiaa vilpittömmin mielin, jossa sekä miehen kuin naisenkin tarpeet kohtaavat toisensa tyytyväisessä tasavertaisessa yhteissovinnollisessa liitossa, niin homman pitäisi sopia kaikille. Uskoakseni, niin kauan kuin ihmiset pysyvät yhdessä on homma kunnossa, tai ainakin niin kauan kuin yhdessä on sovittu rauhan merkein.

Koska naisen saanti suomessa syystä tai toisesta on monille liian vaikeaa, niin tähän asiaan pitää saada muutos. Ei ole tarkoitus alkaa erikseen pohtimaan erinäisiä syitä, joita voi olla mm.:

* Miehen status kelpaamaton
* Vähävaraisuus
* Vammaisuus
* Kouluttamattomuus
* Päihteiden käyttö
* Suomalaisuus ei houkuttele
* Kauneus / rumuus
* Sosiaalisten kontaktien vähyys
* Sosiaali poliittinen miehen arvostuksen puute
* Femiininen yhteiskunta (feminismi tai miesviha suomalaisia miehiä kohtaan)
* Miesten hyväksikäyttö naisasioissa / kiristäminen / "pilluvalta"
* Muun maalaiset kilpakosijat
* Naisten mielipiteet (mahdollisesti manipuloidut tai media vaikutetut)
* Kulttuuri
* Epäsuhdanne naimaikäisten / kelpoisten miesten sekä naisten kesken (ei YH entuudestaan myöskään)

Koska joidenkin miesten asema on ajettu suomessa liian ahtaalle, niin tämä ei anna paljon muita mahdollisuuksia kuin vaimon etsinnän laajentamisen koko globaaliksi asiaksi. Oli miehen mieltymys naisen suhteen mitä tahansa, niin hyvä muistaa tällä planeetalla olevan sen reilut 3 miljardia vaihtoehtoa naisten suhteen, joista uskoisin kaikille seuraa löytyvän. Tämä lisää itseluottamusta myös mikä on tärkeää naisen saannissa ja mahdollisuuksien antamisessa itselleen, omassa mielessään. Suomessa kärsityt kuivat vuodet ovat voineet katkeroittaa miestä ja ennen vaimon hakua olisi hyvä vapautua tästä katkeruudesta. Muutenkin mikäli miehessä on jotakin "vikaa", olisi hyvä laittaa itsensä kuntoon, sillä mm. edellä mainittu katkeruus näkyy ja tuntuu muillekin sosiaalisissa ympäristöissä sekä syö ihmistä sisältä päin niin sanotusti. Jos ei ole tarkoitus lähteä kilpailemaan naisen saannissa, on syytä panostaa erillaisiin elämän arvoihin.

Vaimo on mahdollista myös ostaa joissakin tilanteissa ja mikäli se vaimollekin sopii, on asia ookoo. Tällöinkin on syytä kohdella vaimoa lempeästi rakastamalla ja kunnioittaa ihmistä kuin hän olisi samanarvoinen vapaa ihminen päättääksensä omasta elämästään tahtomalla. Suosittelen avioliittoa tässäkin tilanteessa vapaan tahdon varmistamiseksi.

Hyvä muistaa avioliiton olevan kaikkia varten : ikään, sukupuoleen, näköön, terveyteen, varallisuuteen, yhteiskunnalliseen asemaan, politiikkaan, uskoon jne. katsomatta. Ihmisen luonnollisen terveen tarpeen takia, sekä luonnollisen lisääntymiskyvyn takia suosittelen heteronormista suhdetta. Uskoisin useimpien suomalaisten miesten kuitenkin olevan heteroseksuaaleja, vaikka yhteiskunnalliset arvot heittelihtisivät kulloisenkin ajanhengen mukaan poliitikkojen hallitessa kansalaisiaan miellyttämällä ja retoriikallaan.

Kun mies on etsimässä / hakemassa vaimoa ulkomailta on syytä huomioida naisen lähtökohdat avioliitolle mm. asuinpaikan, kulttuurin, tottumuksien suhteen. Joskus on parempi pitää "etelän kukkaset" siellä missä ne luonnostaan ovat tottuneet kukkimaan ja tässä tarvitaan suomalaiselta miehelta joustavuutta. Kahden kulttuurin yhteensovittaminen ja asuinpaikkojen järjestäminen on yleensä miehen näkökulmasta työn sekä toimeentulon määrittämä tekijä, jolloin luonnollinen vaihtoehto on asustaa suomessa miehen työkäynti alueella. Hyvä mahdollistaa samassa yhteydessä itselleen kyky työskennellä muissakin maissa ja pitää mahdollisuutena muuttaa muihinkin maihin.

Ihmiset ovat enemmän tai vähemmän samanlaisia kaikkialla. Ympäristö (-tekijät), sää, kulttuurin jne. vaikutukset näkyvät meissä useammissa. Sama iloinen ihminen aasissa ei ole sitä välttämättä suomessa monestakin syystä. Sillä, jos on suomalaiset miehet olleet rasisteja muun maalaisia miehiä kohtaan, niin on sitä olleet naisetkin mikä näkyy mm. muun maalaisten naisten integraatio vaikeuksissa. Esim thaimaalaiset. Tätä ovat jotkut pohtineet miettiessöön suomalaisen naisen tarvetta kontrolloida maan miehiään ja vaikka tässä ei ole tarkoitus kohdistaa erityisesti suomalaista naista kohtaan mitään epäkuraa, on tämäkin asia totuuden tähden tuotava esille.

22

92

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Miksi tällaista asiaa pitäisi ylipäänsä suuremmin analysoida? Minusta jokaisen kannattaa tässä asiassa tehdä se mikä itsestä tuntuu hyvältä. Tämä asia, jos mikä on sellainen, jossa voi muita satuttaa. Tähän ei kenelläkään muulla ole sananvaltaa, eikä minusta kuulukaan olla. Jos tuntuu, että onni löytyy helpommin maan rajojen ulkopuolelta, niin toimeksi vaan. Mitä pikemmin, niin sitä parempi ihan kaikkien kannalta. Turha sitä on kituuttaa katkerana, kun muukin vaihtoehto kerta on olemassa. Minä rohkaisen ihan jokaista, että etsikää kumppani mistä ikinä se sitten löytyykään!

      • Anonyymi

        Siis,, jossa muita EI voi satuttaa!!!


      • Anonyymi

        Ja täällähän sitä ollaan keskustelu palstalla keskustelemassa vai kuinka? Tämä on monikulttuuri aihe alue, jossa voin keskustella esim. vaimon etsinnästä muista maista asiallisesti. Tarkoitushan ei ole loukata ketään. Eikä tässä ulkoisteta ongelmia, vaan eletään ihmisiksi. Politiikkaahan tämä ei yleensä ole tavallisen ihmisen näkökulmasta, vaan onhan ne poliitikot erikseen...


      • Anonyymi

        Aloittaja täällä vastailee. Ja olen tietoinen suomi24.fi keskustelijoiden yleisestä sivistystasosta ja huumorin laadusta. Sekä joidenkin provokatiivisesta tyylistä, trollailusta, keskustelujen pilaamistarkoituksista, oman pahan olonsa purkamisesta jne. anonyymillä tavalla. Minua vain ihmetyttää kun samanlaisesti käyttäytyviö suomalaisia ei muuten näe missään. Ehkä ne salaa purkaa itseänsä palstoilla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja täällähän sitä ollaan keskustelu palstalla keskustelemassa vai kuinka? Tämä on monikulttuuri aihe alue, jossa voin keskustella esim. vaimon etsinnästä muista maista asiallisesti. Tarkoitushan ei ole loukata ketään. Eikä tässä ulkoisteta ongelmia, vaan eletään ihmisiksi. Politiikkaahan tämä ei yleensä ole tavallisen ihmisen näkökulmasta, vaan onhan ne poliitikot erikseen...

        Kukaan ei tainnut sanoa, etteikö aiheesta SAA keskustella. Itse en vaan näe mitä keskusteltavaa tässä aiheessa muka edes on.

        Jokainen saa mennä etsimään puolisoa. Siinä ei ole mitään väärää. Kenenkään ei tarvitse mennä etsimään. Sinäkään ei ole väärää. Tämä todellakin on aihe, jossa on täysin mahdotonta satuttaa ketään. Tehkää ihmeessä juuri kuten itsestä parhaalta tuntuu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kukaan ei tainnut sanoa, etteikö aiheesta SAA keskustella. Itse en vaan näe mitä keskusteltavaa tässä aiheessa muka edes on.

        Jokainen saa mennä etsimään puolisoa. Siinä ei ole mitään väärää. Kenenkään ei tarvitse mennä etsimään. Sinäkään ei ole väärää. Tämä todellakin on aihe, jossa on täysin mahdotonta satuttaa ketään. Tehkää ihmeessä juuri kuten itsestä parhaalta tuntuu.

        AP tässä. Juu ja tässähän sitä yritetään kannustaa suomalaisia miehiä sekä poikia omaamaan muitakin mahdollisuuksia kuin mitä suomessa on. Matkailu avartaa ja se voisi olla hyväksi myös joillekin miehille. Pitää huomioida myös, jotta miehen asema yhteiskunnassa voi olla järjestelmällisen syrjinnän tulosta, se on syytä huomioida. Olisi hienoa omata riittävästi rohkeutta, vaikka yhteiskunta on joskus yrittänyt näyttäytyä niin turvallisena ja ainoana vaihtoehtona. Vaan kuten sanottua, ihmiset on ihmisiä myös muissakin valtioissa ja se ainoa voi löytyä merten takaakin. Ja ruoho todella voi olla vihreämpää aidan takana ja sen ovat jotkut suomalaiset voineet kokea, kun suomalaiset sää olot ovat alkaneet käymään liikaa päälle.


    • Anonyymi

      Kyllä ja tarkoitus varmaan on löytää maan rajojen sisältä maalainen ihminen. Tässä taas sanojen tarkoitus ja niiden käyttö on syytä huomioida. Jotkut yrittää ulkoistaa näitäkin juttuja, mutta samalla maapallollahan tässä asutaan kaikki 7 miljardia ja vain valtioitten nimet vaihtelee. Enhän takerru sanoihin, vaan sitähän jotkut käyttää osana valtapolitiikkaakin sanoilla kikkailuja.

    • Anonyymi

      AP lisää. Koska kysymys oli naisen saannin vaikeudesta suomessa, niin asian hoitamiseksi sitä pitää helpottaa. Hyvä muistuttaa rakkauden olevan AO myös muissakin maissa kaikille ihmisille, vaikka sitä ei suomessa olisikaan saanut osakseen. Tämä naisen saannin vaikeushan ei kosketa kaikkia ihmisiä sukupuoleen katsomatta ja siten, mikäli ei ole asian hyväksi mitään annettavaa, suosittelen jättämään kertomatta.

      Miten helpottaa naisen saantia vaimoksi muista maista?

      On syytä pohtia miehen sekä naisen välisiä suhdanteita muissa maissa. Mikä tekee sinusta erikoisen jollekin tai haluttavan? Se voi yhtä hyvin olla myöskin taloudellinen länsimainen hyvinvointi, siinä ei ole mitään hävettävää. Tai luonteesi, tai erikoinen ulkomuotosi, tai hymysi, tai ystävällisyytesi, tai erittäin kiinnostuksesi naista kohtaan jota hän ei maa miehiltaa osakseen saa, tai luotettavuutesi/rehellisyytesi, voithan myöskin olla komea ja hyvinkäyttäytyvä. Syitä voi olla monia ja yhtä hyvin olette voineet ensin ystävystyä ja sen jälkeen suhde on syventynyt intiimimmäksi yhteenkuuluvuudeksi.

      Naisia voi tavata monella tavalla muissa maissa. On ajanviettopaikkoja monenlaisia tanssipaikoista, kahviloihin. Jollakin tavalla sinun pitää herättää huomiota osaksesi ja tehdä itsesi tiettäväksi sekä aikeesi naisen/naisten suhteen. Ja tässä tarvitaan rohkeutta. Kykyä ottaa yhteyttä naiseen ja saamaan yhteys, missä huumori voi toimia joskus siltana ihmisten kesken. Ystävällisyys auttaa aina, mutta sinun pitää olla sosiaalinen. Voit kehittää sosiaalisia taitojasi, vaikka mikäli ei paljoa ole naiskokemuksia ja mikäli naisen saanti oli hankalaa alusta asti, kohdataan dilemma. Ihminen on luonnostaan sosiaalinen ja osaa kyllä keskustella, kunhan pääsee sopivassa seurassa avautumaan. Sopivaan seuraan pääsemiseksi on nykyään olemassa myös tekniikkaa, kuten nettipalveluita ja mikäli koet keskustelun aluksi helpommaksi netin välityksellä voi sitäkin suositella. Mikäli luonteenne sopivat yhteen, ei sosiaalisuutta tarvitse stressata ja erikseen yrittää kohdatessa, mutta mikäli näin ei ole, niin olisi hyvä omata jonkinlaisia small talk kykyjä.

    • Anonyymi

      Pakkaa puhelin, rahat, kumit, passi ja hammasharja ja lähde maailmalle.
      Eikä aikaakaan kun sinulla on muuta ajateltavaa kuin se että mitä kirjoittaisit tällaiselle palstalle.
      Jo pelkästään EU:n alueella on loputtomiin vakoa kynnettäväksi ja Tinder laulaa kuin viimeistä päivää.
      KISS (Keep It Simple Stupid) periaate toimii hyvin, eli housut pois ja hoitoon.

    • Anonyymi

      Eräs vaati siihen vakinaista jotain. Valitettavasti. Kahta ei voi kukaan palvella. Ei täydellisesti.

    • Anonyymi

      Kaikki aina puhuvat siitä, kuinka naisella tulisi olla perse ja tissit ja pitkät hiukset. Läski hyväksytään vain takamuksessa ja reisissä. Kuva siitä, mitä kenenkin tulisi olla, on vahvasti muodostunut ja alkaa vaikuttaa sille, ettei siihen muottiin pääse ilman kauneusleikkauksia. Muita ihmisiä pitäisi aina miellyttää ja olla sellainen kuin muut tahtovat. Asema johonka sinut naisena laitetaan on ahdas ja nähdään, että jokaikinen meidän tekemä päätös on mahdollista polkea maan tasalle. Valitettavastin nykypäivän maassa ollaan valmiita katsomaan läpi sormien tällaista. Kuulemma naiset vain ylireagoivat pienimpiinkin asioihin. Asiat eivät välttämättä pidä paikkaansa. Nykypäivän maailmassa edelleenkin päivittäin raiskataan naisia. Päivittäin yritetään rajoittaa naisten oikeuksia ja pakottaa heidät olemaan hiljaa. Jos valtio ei muuta keksi, minulla olisi ehdotus. Mielestäni jokaiselle Suomessa (ja muuallakin) naiselle tulisi tarjota ilmaisia itsepuolustuskursseja. Jossei valtio saa miesten suuri egoista toimintaa aisoihin, kyllä me naiset olemme kykeneviä tuhoamaan heidän pilvilinnansa ja palauttamaan heidät takaisin maan tasalle.

      • Anonyymi

        Miten tuo vaimo määritellään? Jotenkin etoo kun haetaan jostain vaimoa tai naista, ei etsitä kumppania tai ihmistä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten tuo vaimo määritellään? Jotenkin etoo kun haetaan jostain vaimoa tai naista, ei etsitä kumppania tai ihmistä.

        Se on kuule ihan sama asia millä nimellä sitä puolisoa kutsutaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se on kuule ihan sama asia millä nimellä sitä puolisoa kutsutaan.

        Niinpä kun kyse on omaisuudesta.


      • Anonyymi

        Tulihan se viestisi loppuun mikä on asenteesi miehiä kohtaan. Haluat poika maan tasalle ja tuhota.
        Siinäpä syy miksi monikaan ei halua sinun kaltaista pirttihirmua.


    • Anonyymi

      SE että on ulkolainen nainen, ei ainakaan omalla kohdalla johdu kelpaamattomuudesta suomalaiselle naiselle.

      Oma syy on rakastuminen. Paljon helpompi elämä. On oikeasti hyvä olla. Voin luottaa jokaisessa tilanteessa. Olen onnellinen. Saan ja saan antaa niin paljon rakkautta kuin haluan.

      Se mistä ennen minua syytettiin ja ivattiinkin, onkin nyt ihan parasta.

      Mielipiteeni on tärkeä. Voimme keskustella mistä tahansa asiasta riitelemättä.
      Vaikka olisimme erimieltä, tiedän ja tunnen hänen ajattelevan parastani. Hän on luvannut olevansa aina minun puolellani, sen hän totisesti on pitänyt.

      Hän nostaa itsetuntoani, huolehtii minusta. Hän kannustaa minua aina eteenpäin.
      Hän puhuu aina kauniisti. Hänen huumorinsa on oivaltavaa ja kekseliästä.
      Hän on eksoottisen kaunis. Hän pitää minua eksoottisen komeana.

      Hän on ihan ehdottomasti hyväsydämisin ihminen, jonka ole koskaan tavannut.
      Hän auttaa monia ihmisiä. Hän oikeasti tykkää siitä. Hän on hyvin empaattinen.

      Kysyin joskus miksi hän auttaa niin paljon ihmisiä vapaa-ajallaan?
      Hän vastasi. Vanhempani työskentelivät paljon, voidakseen kouluttaa minut haluamaani työhön. Tiedän eläväni hyvin etuoikeutettua elämää, joka ei ole pelkästään omaa ansiotani. Tunnen velvollisuudekseni auttaa muita ihmisiä.

    • Anonyymi

      Itse olen kanssa miettinyt että voisi yrittää aasiasta. Olen 21v ja eikä ole ollut kokemusta parisuhteista. Kannattaako esim filippiineiltä yrittää?

      • Anonyymi

        Itse valitsisin sellaisen paikan minne on helpot ja suorat lentoyhteydet.
        Philippiinit tietysti tarjoaa monta elämystä ja kokemusta.
        Samat asiat löydät Thaimaasta helpommalla.
        Mutta ei kannata rynnätä rantakadun tyttöbaariin. Ihan sama meininki kaikissa Aasian maissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itse valitsisin sellaisen paikan minne on helpot ja suorat lentoyhteydet.
        Philippiinit tietysti tarjoaa monta elämystä ja kokemusta.
        Samat asiat löydät Thaimaasta helpommalla.
        Mutta ei kannata rynnätä rantakadun tyttöbaariin. Ihan sama meininki kaikissa Aasian maissa.

        Olen jutellut yhden mukavan filippiläisen kanssa okcupidissa ja siirryttiin instagramin puolelle. Tavallaan houkuttaisi käydä filippiineillä heti kun pääsee


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen jutellut yhden mukavan filippiläisen kanssa okcupidissa ja siirryttiin instagramin puolelle. Tavallaan houkuttaisi käydä filippiineillä heti kun pääsee

        Kaikkihan ne on mukavia ja nättejäkin. Mutta ota selvää kulttuurista. Eli olosuhteista, säätilasta, jne ennen kuin matkustat. Sadekauden aikana ei kannata matkustaa. Vesi tulvii kaduilla ja joka paikassa on sitä itseään, tiedät mitä tarkoitan.
        Elintasokuilu on yleensä melkoinen. Rikas länsimainen mies on lottovoitto Aasian naiselle, mutta myös vanhemmille ja suvulle. Jos sinulla on rahaa, niin ei ongelma. Mutta jos joudut laskemaan mitä tämä kaikki tulee maksamaan, olet jo pulassa.
        Philippiinit kulttuurissa voi olla sama juttu kuin Thaimaassa, maksat tytöstä sievoisen summan vanhemmille. Maksat kaiken, olet kun kävelevä ATM. Mutta oma asiasi tietysti.
        Jos etenet niin pitkälle että haluat hänet tuoda Suomeen kanssasi elämään. Tarkoittaa se melkoista paperisotaa. Migri tekee kaikkensa löytääkseen esteitä oleskeluluvalle.
        Avioliitto kannattaa solmia Suomessa, jotta on viralliset paperit ennen oleskeluluvan hakua.
        Vielä yksi varoitus, kaikilla cupid sivustolla liikkuu pelkkiä huijareita, osa firman puolesta, osa yksityisyrittäjiä jotka pian pyytää rahaa western kautta, jne. Onnea matkaan!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikkihan ne on mukavia ja nättejäkin. Mutta ota selvää kulttuurista. Eli olosuhteista, säätilasta, jne ennen kuin matkustat. Sadekauden aikana ei kannata matkustaa. Vesi tulvii kaduilla ja joka paikassa on sitä itseään, tiedät mitä tarkoitan.
        Elintasokuilu on yleensä melkoinen. Rikas länsimainen mies on lottovoitto Aasian naiselle, mutta myös vanhemmille ja suvulle. Jos sinulla on rahaa, niin ei ongelma. Mutta jos joudut laskemaan mitä tämä kaikki tulee maksamaan, olet jo pulassa.
        Philippiinit kulttuurissa voi olla sama juttu kuin Thaimaassa, maksat tytöstä sievoisen summan vanhemmille. Maksat kaiken, olet kun kävelevä ATM. Mutta oma asiasi tietysti.
        Jos etenet niin pitkälle että haluat hänet tuoda Suomeen kanssasi elämään. Tarkoittaa se melkoista paperisotaa. Migri tekee kaikkensa löytääkseen esteitä oleskeluluvalle.
        Avioliitto kannattaa solmia Suomessa, jotta on viralliset paperit ennen oleskeluluvan hakua.
        Vielä yksi varoitus, kaikilla cupid sivustolla liikkuu pelkkiä huijareita, osa firman puolesta, osa yksityisyrittäjiä jotka pian pyytää rahaa western kautta, jne. Onnea matkaan!

        Ei ole vielä huijareita ainakaan vastaan tullut


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ole vielä huijareita ainakaan vastaan tullut

        Kokemuksesta tiedän että ne on hyvin taitavia siinä. Keksitään juttuja kuinka täti tai setä on sairastunut jne. Pyydetään rahaa lentolippuihin jne. Jos aikoo jostain tuoda tytön Suomeen, varaat ja maksat itse täällä hänen lentolippunsa. Näin se vaan menee.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nainen, tervetuloa

      Tule luokseni eka vaikka viikoks tai pariksi. Saisin helliä, kannustaa ja tukea sua ja kokata lempi herkkujasi. Pääsisit
      Ikävä
      33
      7651
    2. Olisit ollut varovaisempi

      Nyt jos minut hylkäät ja et meidän asiasta minulle mitään ilmoita niin ettet edes anteeksi pyydä, niin tiedä että minä e
      Ikävä
      83
      4566
    3. Mies sinä olet kaunis katsella

      Olet myös rauhallinen, tavallinen, varovainen, lämmin, poikamainen, komea, ryhdikäs, rentotyylinen, kiva, mukava... jne
      Ikävä
      67
      3211
    4. Vastenmielisyys

      Kuvaa sinua parhaiten
      Ikävä
      55
      2166
    5. Sinulle, tahtoisin kertoa mitä

      ajattelen siitä. Ehkä olen väärässä, mutta minusta kuulostaa jonkin alulta, mutta ei kerro minkä. Se selvinnee myöhemmi
      Ikävä
      28
      1709
    6. Ensitreffit alttarilla Jyrki paljastaa hääyön intiimiasioista kameroiden sammuttua: "Fyysinen..."

      Ooo-la-laa… Ensitreffit alttarilla -sarjassa alkaa hääparien välillä ns. tunteet kuumenemaan. Lue lisää: https://www.s
      Ensitreffit alttarilla
      7
      1687
    7. Persut tyrmäsivät Suomen osallistumisen Ukrainan jälleenrakentamiseen

      Siinä meni sitten kokoomusyrittäiltä bisnekset sivun suun putinistipersujen takia. Jälleenrakentamiseen osallistuvat mu
      Maailman menoa
      357
      1485
    8. Miksi suomussalmelaiset haisee niin pahalle?

      Kaupassa käydessä huomaa, miten monet ihmiset haisee todella kammottavalle. Eikö täällä osata käydä pesulla tarpeeksi us
      Suomussalmi
      15
      1442
    9. Miksi miehet pelkäätte jotain naista?

      Iskeekö ujous, paniikki ja hävetys. En ole niin pelottava miltä vaikutan vink vink.
      Ikävä
      58
      1129
    10. Nuorisojoukko ryösti merkkikengät teinipojan jalasta Helsingin Itäkeskuksessa.

      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010709501.html Muun muassa näidenkin rikosten huomattavan suurista kasvamismääristä vi
      Maailman menoa
      276
      1080
    Aihe