Aihe

Aineenvaihdunta

Anonyymi

En lihonut joulukuussa pidetyn laihdutuskuurin takaisin tammikuussa vaikka kalorini olivat keskimäärin noin 3700.Suurikalorisia 4000-5000 kalorin päiviäkin oli 7 kpl.
Se miksi en lihonut takaisin oli sen ansiota että EN jättänyt joulukuussa YHTÄÄN AINOAA ateriaa väliin, se oli se mikä piti yllä hyvää aineenvaihduntaa.

Ruoka mitä käytän on hyvin hiilihydraattipitoista.En varo yhtään hiilihydraatteja.

Annoskoot laihdutuksen aikana oli pieniä ja keskimääräinen kalorimäärä vain 2700 päivässä.

Pidin toisen erillaisen kuurin helmikuussa,ja melkein kaikki tuli takaisin,vaikka söin melkein puolet vähemmän

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Etkö vielä?

   • Anonyymi

    Jokaiseen aihealueeseen osaalue "taistelutanner" johon siirretään kaiiki prustelematon kirjoittelu, luulot, uskomukset ja täysin omat ideat.


  • Anonyymi

   Itse en jaksaisi laskea ruuan kaloreita, mutta pienikokoisena vanhempana naisena tiedän perusaineenvaihduntani olevan miniluokkaa, noin 1200 kcal. Kulutuksen kanssa huippupäivänä saatan saavuttaa 2000 kcal:n kulutuksen, useimmiten jää ehkä 1500 kcal:iin. En todellakaan olisi tämän kokoinen, jos söisin hallitsemattomasti.

   Yksi asia mikä kannattaisi tutkia, jos korkeaenergisellä dieetillä ei liho, on verensokerit. Kun sokerit valuvat virtsan mukana vessanpönttöön, niin eihän sitä liho. Tokin nuori ja aktiivinen isokoinen mies kuluttaa energiaa reippaasti vanhaan pieneen naisenrääpäleeseen verrattuna.

  • Anonyymi

   Aloittaja on varmaan mies koska pieni kokoinen nainen kyllä lihoisi noilla kaloreilla.

  • Anonyymi

   Söin TASAISIN väliajoin ja pieniä annoskokoja ja käyttämäni ravinto oli aineenvaihduntaa lisäävää tavallista ruokaa.Ruisleipää,hernekeittoa,pastaa,hedelmiä yms

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Megasexy! Erika Vikman kiehnää sängyssä punaisessa lateksipuvussa: "Ilman häpeää..."

   Ensin tuli Cicciolina, sitten Syntisten pöytä ja nyt Häpeä. Superseksikkäästi pukeutuva Erika Vikman osaa todellakin kohahduttaa vai mitä mieltä olet?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   238
   6229