Miten vireä pitää olla

Anonyymi

Olemme 70siä. Yhdessä vietetty aikaa puolisen vuotta. Seksiä yritettiin pari kertaa mutta mies ei pystynyt. Minulla ei ole enää haluja, jonnekin vaan hävinneet. Mies kertoo usein jonkin erikoisen, hassun, hauskan tai muuten poikkeavan seksijutun nuoruudesta. Eli on ilmeisesti ollut aktiivista sorttia. En jutuista yhtään pahastu, mutta mietin että minun kanssani hänen aikansa menee hukkaan. Yritin sanoa, josko hänelle sopisi nuorempi, kun minä en odota suurta rakkautta tai intohimoa, yhdessä olo, lenkkeily, ajelu eri paikoissa, grillikatoksessa makkaranpaisto ja keskustelut riittävät mainiosti. Hän on loukkaantuneen näköinen ja sanoo minua kylmäksi. Ilmeisesti hän ei pysyt seksiin kun minä en hulluna rieku hormooneissa. Miksi minun pitää saada hänet pystymään. Silloin kun itse vielä edellisessä suhteessa halusin, en odottanut mieheltä mitään, minusta itsestä sisältä halut ja seksuaalisuus lähtee. Eikä minun tarvinnut miestä kiihottaa. En edes tiedä mikä on hyvä tai huono rakastaja. Jos ei tee mieli, mies ei saa minulle orgasmia. Mutta jos haluan, saan sen kyllä.
Onko enemmistö 70sistä miehistä vielä kovin seksin perään. Onko sellaisia, jotka välittävät enemmän yhdessä olosta. Pitääkö naisen tehdä mies pystyväksi.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kyllä sinun tulee olla myös aktiivinen ja ottaa miehen kalu käteen ja hieroa. Äläkä unohda rasvata omaa tavaraasi liukkaaksi ...On helpompaa molemmille. Käske miehen hyväillä klittaasi jne... Kyllä seisoo ja onnistuu

      • Anonyymi

        Ei auttanut kalun hierominen. Liukuvoidetta ei alkuunkaan tarvinnut kun ei seisonut, ei ollut mahdolisuutta sisään yrittää. Olisi kyllä ollut saatavilla. Ei hänen tarvitse minun nautinnostani huolehtia, en odota häneltä muuta kuin ystävyyttä. llmeisesti ei ole yksinäisiä miehiä, joille seksi enää ole tärkeä tai jos eivät enää pysty, hyväksyvät sen ja jättävät sikseen. Miksikään marionetiksi en ala häntä virkistämään, jos ei omasta takaa ole kykyä.
        Toivoisin että löytyisi mies, joka hyväksyisi sen, ettei pysty eikä vaatisi toista halujaan herättämään tai sitten yrittäisi pokata nuoremman - vaikka rahalla. Ja olisi minun kanssani ystävä. Mitä pidemmälle aika kuluu sitä varmemmaksi tulen, että tämä suhde on tässä. Ei ole elämässä monta suhdetta ollut, mutta ihan tyynesti totean että seksiä on ollut juuri oikea määrä, eikä sen aika ole enää. Kaikki kommervärkit on kyllä koettu ja paljon nautittu. Hyvän hyvyyttäni olisin nytkin välttämättömään seksiin suostunut jos se ongelmitta olisi häneltä sujunut.


    • Anonyymi

      Oletteko kokeillut viagraa, se voisi miehellä toimia?

      • Anonyymi

        Nainen ei taida haluta seksiä enää. Monet vanhemmat naiset ajattelevat samoin. Ei enää jaksa rynkytystä. Elämässä on paljon muutakin kuin seksi.


    • Anonyymi

      Olen sinua nuorempi nainen. Viimeinen parisuhteeni yksi päättymisen syy oli miehen kova seksuaalinen tarve, johon en pystynyt vastaamaan.

      Katsoin parhaaksi päästää hänet vapaille laitumille, jotta hän löytäisi naisen, joka kokee samalla tarvetta lähes päivittäiseen seksiin.

      Yritin miellyttää miestä, mutta oli vain pakko päättää suhde, jotta minulle itselleni vielä jäisi miellyttävä suhde seksiin.

      On ikävää, jos muuten suhde toimii, mutta jostain osatekijästä tulee suhteen kompastuskivi, enkä tarkoita pelkästään seksiä.

      • Anonyymi

        Suhde päättyi, mies soitti viimeisen kerran. Keksi hölmön syyn lopettamiseen että minun muka kannattaa odottaa suurta rakkautta. Pyh. En ole yhtään pahoillani ja toivon että löytää hänelle sopivan suhteen. Ihmettelen että löytyy ikäiseni, joka jaksaa alkaa suuseksillä tai muulla pelehtimisellä hänen kykyään virittelemään. Itsellä on jo sekin este, etten ala verenpaine-, tai muita lääkkeitä syövän kanssa suuseksiin. Ohuiden limakalvojen läpi lääkkeet ehkä kulkeutuvat minuun. Onhan maksukortsuja, mutta tuntuvat teeskentelyltä, en ole niin paljon valmis uhraamaan miehen nautintoon kun se itselle ei mitään anna.
        Huomasin toisenkin esteen suhteelle. Jos tapaa kerran viikossa, siinä vähän lenkkeillään, syödään yhdessä ja rupatellaan, se turhauttaa. Siihen kyllästyy. Ei niin mukavaa ihmistä tai ystävää olekaan, että jaksaisi aina vaan sitä samaa. Me tapasimme puoli vuotta kerran pari viikossa, se oli liikaa. Varmaan jos olisi ollut jotain rakkauden tai seksin kipinää, se olisi niitannut mielekkäämmin yhteen, mutta kun en halua mitään hurmosta. Rakastumien on psykoottinen tila, en kaipaa, haluan olla järjissäni.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1843
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1406
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1372
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1355
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1334
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1307
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1260
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe