Lääkkeillä itsemurha

Anonyymi

En jaksa kertoa omaa tilannetta miksi tulen valutsemaan itsemurhan, läheiset kyllä tulevat sen tajuamaan, mikä oli syynä. Kysyn mulla olisi Ketipinor 25 mg ja zopinox 7.5mg tuota ketopinoria purkissa 100kpl zopinoxii joku lähes 100kpl nämä mussutettuna suuhun väkevän alkoholin kanssa, nämä määrät ei taida vielä riittää itsemurhaan? Noi reseptilääkkeet on annosteltu, niin jos noita säästää vaikka ajan kanssa että niitä olisi 500kpl niin riittääkö se itsemurhaan? Vai onko pelko että teholta löydät ittesä? Ja onko näistä nyky ajan lääkkeistä enää tuollaiseen tekoo, en haluaisi kärsiä vaurioita teholla, vaan lopullisen kuoleman.

24

3452

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hei,

      Itsetuhoisista ajatuksista kannattaa keskustella ammattilaisen kanssa. Et kertonut tilanteestasi paljoa, etkä sitä oletko hakenut apua itsetuhoisiin ajatuksiin tai muuten tilanteeseesi.

      On olemassa monenlaisia auttavia tahoja, joihin voit olla yhteydessä anonyymisti ja matalalla kynnyksellä. Näistä palveluista voi saada sekä tukea että vinkkejä muuhun avun hakemiseen.

      - Tukinet.net - Tukipisteesti netissä https://tukinet.net/

      Tukinetistä saa itselleen tukihenkilön, jonka kanssa voi keskustella kahden kesken mistä tahansa hankalasta elämäntilanteesta tai mielessä olevasta huolesta. Tukihenkilön löydät mm. Mieli Tukisuhteesta. https://tukinet.net/teemat/mieli-tukisuhde/tukisuhteet/

      Tukinetissä on myös monenlaisia keskusteluryhmiä ja chattejä, joista voi saada vertaistukea sekä ammattilaisten neuvoja. Esimerkiksi joka viikko maanantaista torstaihin klo 15-19 on Solmussa-chat päivystys, jossa voi jutella kahden kesken päivystäjän kanssa. Tukinet on avoinna kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä.

      - Valtakunnallinen kriisipuhelin

      Jos soittaminen tuntuu omimmalta vaihtoehdolta, niin valtakunnallinen kriisipuhelin päivystää24/7 numerossa 09 2525 0111.

      - Kriisikeskukset

      Ympäri Suomea toimii myös kriisikeskuksia, joihin voi mennä keskustelemaan paikan päälle. Niiden yhteystiedot löytyvät mm. MIELI Suomen Mielenterveys ry:n nettisivuilta: https://mieli.fi/fi/tukea-ja-apua/kasvokkain/kriisikeskusverkosto

      Ystävällisin terveisin
      SOS-kriisikeskus/Kata

      • Anonyymi

        Hän haluaa kuolla, ei kannustusta.

        Ymmärrätkö?


    • Anonyymi

      Kyllä sä sitten kuolet kun saat maksavaurion alkoholin ja lääkkeiden yliannostuksen takia.

    • Anonyymi

      Ei välttämättä kuole lääkkeisiin. Voi Tulla sellaset kivut ja vauriot et elää sit jossain letkunpätkässä loppu elämän. Ei missään nimessä kannata tollasee lähtee!!! Sanon nyt sen ihan suoraaa!!!!!

      • Anonyymi

        Purkillinen zopinox 7,5 mg (100 kpl) kerrallaan syötynä ei tapa, mutta kolme vrk olet tokkurassa.
        Tämä on kokeiltu. Jotain muuta löydettävissä?


    • Anonyymi

      Sain joskus Zopinoxia nukahtamiseen ja luin netistä juttuja siitä. Sitä ei voi käyttää alkoholin kanssa. Tekee ihan päättömiä juttuja. Monet kertoivat kuinka olivat sekoilleet tuolla yhdistelmällä. Eivät jälkikäteen muistaneet mitä olivat tehneet, mutta jäljet kertoivat puolestaan. Esim. autoa oli ajettu kännissä. Sytytetty kai nuotiota. Yhden oli ambulanssi vienyt, jolloin henkilö oli jutellut lenkkareilleen ja yrittänyt tunkea taskuunsa. Yksi nähnyt maahisia.

      Noita jos otat yhdessä, saatat tehdä mitä tahansa.

      Enkä suosittele itsemurhaa. Saa sen kuvan, että olet katkera läheisillesi. Ei heidän takiansa kannata tehdä itselleen mitään peruuttamatonta. Sinun elämästä on kysymys.

    • Anonyymi

      "Itsemurhien ja itsemurhayritysten riski voi kasvaa, jos potilasta hoidetaan bentsodiatsepiineilla ja muilla unilääkkeillä, mukaan lukien tsopiklonilla. Ota välittömästi yhteys lääkäriin, jos sinulla on milloin tahansa itsemurha-ajatuksia."

      Zopinox on siis tuota tsopiklonia.

    • Anonyymi

      Jeesus voi auttaa. Kuoleman jälkeen on taivas tai helvetti. Siksi Jeesus on oikea ratkaisu meille jokaiselle.

      • Anonyymi

        Näin on totuus.


      • Anonyymi

        Juuri näin on


    • Anonyymi

      Että sitten lääkkeillä. Ja neuvoa netistä.
      Masentuneita ja paskaa elämää eläviä on hemmetin paljon On niitä, jotka heittää veivinsä nopeasti hetkellisen mielipahan koittaessa.
      Vaikka matkaa olisi vielä paljon jäljellä.

      Meillä kaikilla on, sitä matkaa monenlaista, välillä paskaa vuosi välillä paskaa tovi ja lähdetään turhaan pois.
      Yks reumaatikko mua on jäänyt harmittamaan, jos oltas juteltu, oisin kertonu kaikista niistä, mun elämään vaikuttaneista positiivisita ja mahtavista ihmisistä, jotka on sen sairauden ollessa läsnä, silti antanut tuhansille ihmisille paljon ja opettaneet sen kivun keskellä asioita. Joita ovat osanneet ja heitä me kaikki olemme rakastaneet, vaikka väliin on sattunut ja ollut kipuja paljon.

      Me tarvitsemme tänne selviytyjiä ja vahvoja ihmisiä.
      Älä ole heikko.

      En jutellut, en kiinnostunut ja nuori nainen meni turhaan pois ja häntä ikävöivät kaikki ne jotka olivat jutelleet.

      Joskus itsekin vaikean masennuksen ja elämän tuhovimman seurauksena tuhosin asiani. Halusin masennuksen keskeltä pois.

      Näin 20 vuotta myöhemmin, olen onnellinen, etten mennyt Takana kokemusrikas ja mahtava elämä.

      Mutta jos haluat vain olla puole vuoden suru ja haikea muisto vuoden päästä mene pois.
      Mutta vaihtoehtoja, ei silloin ole muita jäljellä.

      Jokainen tyyppi, johon olen törmännyt näiden vuosien aikana. On ollut sairautta, surua ja masennusta.
      Vahvimmat ovat upeita esimerkkejä ja vieläkin vieressä. Vaikka monenlaista paskaa ovat hekin kohdanneet.

      Kokeile sanoa naapurille päivää. Vaikka osa kävelee naama norsunvituilla ohitse. Osa on niitä, joiden päivää takaisin sanominen kantaa 20 seuraavaa vuotta elämässä.

    • Anonyymi

      Anna mennä vaan.

      Juna on myös hyvä vaihtoehto.

      • Anonyymi

        tekis mieli välillä sanoa todella pahasti näille v..t..n kitisijöille pahasti siis TODELLA PAHASTI,mutta onneksi sinä sanoit sanoit sen jo,


    • Anonyymi

      Hukuttautuminen on kans hyvä vaihtoehto. Veneellä vähän pitemmälle ja siellä sitten veteen. Niin ajattelin tehdä sen. Sen verran rahoittavia et alkaa nukuttaa niin paljon ettei vedestä pääse pois ja on pakko antaa mennä.

    • Anonyymi

      No ei kyllä kannata yrittää. Seuraavassa elämässä sä olet taas itsemurha neuvoja kyselemässä, kun se mistä lähtee niin tulee eteen sitten. Jos nyt jollain konstilla onnistut pääsemään hingusta tappaa ittes niin sitten onkin jo helpompaa kun syntyy uudestaan. Kokeilepa kiirtania jota ananda margalaiset tanssii se poistaa ongelmia ja tuo toivoa, lisäksi nappaat parit homeopaattiset lääkkeet ja alat autella muita niin muutaman kuukauden päästä jaksat jo rakentaa uutta elämäntapaa, jossa pitäisi olla myös aikaa henkisyydelle, joka tuo innoitusta ja auttaa ratkaisemaan ongelmia ja rakastamaan elämää. Ja paljon paljon muuta, mikä voi olla ihan uskomatonta riippuen tahdonvoimastasi mennä eteenpäin motivoituneena.

    • Anonyymi

      Älä koita lääkkeillä. Ainakaan jos ei samalla tee jotain lopullista. Se on tragedioista hirveimpiä joutua vihannesosastolle tajuamatta vittuakaan enää mistään.

    • Anonyymi

      Haluat apua koska kirjoitat ensinnäkin mitä aikoisit itsellesi tehdä joten et todellisuudessa halua kuolla. Älä siis anna periksi, et ole ainut mitä elämä lyö välillä päähän ja lujaa.

      • Anonyymi

        Ihmetyttää tuo lause "ettei oikeasti halua kuolla". Kukaan itsemurhan tehnyt tai yrittänyt ei tavallaan halua kuolla vaan ei jaksa elää. Ei se tarkoita että jos tänne kirjoittaa ettei olisi asian kanssa tosissaan. Toki pelleilijöitäkin joukkoon mahtunee.


    • Anonyymi

      Tiedoksi muuten että kun lääkemyrkytykseen kuolee niin ei se kuolema heti sieltä seuraa. Yliannostuksesta seuraa mm.verioksennus johon tukehdut ennen pitkää. Että mieti kaksi kertaa. Tietoa on tästä asiasta.

    • Anonyymi

      Vie takasi apteekiin hävitettä'väksi, ja ja ota B12 , D ,ferritiini Perusverenkuva Jos mies testosteroni ja kilpirauhaskokeet ja henkilö joka osaa tulkita kokeita se ei ole varmaankaan lääkäri. Ja kysynkin vielä otettiinko mitään kokeita vaan pillerit mukaan ja ulos. Kaikkien elämässä on vaikeuksia ne on vaan voitettava, ei jälkeenjääville kärsimyksiä Vain sinä itse voit auttaa

      • Anonyymi

        Minusta eutanasia pitäisi olla Suomessa sallittu silloin, kun jonkun ihmisen fyysiset tai henkiset kivut ovat sitä luokkaa, että hän haluaa kuolla.

        Kivuton ja varma eutanasia täytyisi laillistaa myös Suomessa.

        Kipua se on henkinenkin kipu ja tuska. Se se vasta pahaa onkin!!Tämä koskee kaiken ikäisiä, sekä nuoria että vanhoja. Inhimillisyyttä kehiin toivon todella.

        Mitä jälkeen jääneisiin tulee, niin mitä se niille kuuluu. Täällähän on monellekin tärkintä vain se oma nahka. Itsemurhan tehneistä omaisista vain häveten vaietaan. Niinpä. Eutanasia olisi ehdottomasti se paras vaihtoehto. Lääkärit osaavat kyllä!


      • Anonyymi kirjoitti:

        Minusta eutanasia pitäisi olla Suomessa sallittu silloin, kun jonkun ihmisen fyysiset tai henkiset kivut ovat sitä luokkaa, että hän haluaa kuolla.

        Kivuton ja varma eutanasia täytyisi laillistaa myös Suomessa.

        Kipua se on henkinenkin kipu ja tuska. Se se vasta pahaa onkin!!Tämä koskee kaiken ikäisiä, sekä nuoria että vanhoja. Inhimillisyyttä kehiin toivon todella.

        Mitä jälkeen jääneisiin tulee, niin mitä se niille kuuluu. Täällähän on monellekin tärkintä vain se oma nahka. Itsemurhan tehneistä omaisista vain häveten vaietaan. Niinpä. Eutanasia olisi ehdottomasti se paras vaihtoehto. Lääkärit osaavat kyllä!

        Olen samaa mieltä, jokaisella kuuluisi olla oikeus lähteä täältä silloin kun haluaa, siihen vaikka joku X-aika lääkäri käyntejä että saisi tehdä sen.

        Itsellä ainakin ahistaa niin että tuntuu rinnassa kipua ja että repeen kahtia niin ei tämä mukavaa ole. Tätä ollu jo yli vuoden niin ei jaksas enää. Joka päivä toivon että katkeis joku verisuoni päässä että tulis lähtö tai ihan mikä vaan kunhan tietäs että täällä tarviis olla


    • Anonyymi

      Joku äijä oli yrittänyt itsemurhaa unilääkkeillä,mutta ei onnistunut,nukkui viikon ja heräs paskasesta ja märästä sängystä.

      • Anonyymi

        Onnistuiko seuraavalla kerralla?


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      148
      2418
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1968
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1948
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      86
      1743
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1520
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe