Korona rokotus

Anonyymi

Astra Zenekan rokotteen aiheuttamat veritulpat.
Minulla on tiedossa henkilö, joka sai rokotteen tuolla Astra Zenekalla ja muutaman päivän päästä jalka nilkasta tuposi ja kipeytyi, Lapsensa laittoivat hänet menemään heti päivystykseen ja jalassa todettiin monta hyytymää.

Tällä ihmisellä on useampi perussairaus, jotka ovat hoidossa ja hän on liikkunut hyvin paljon, hiihtänyt satoja kilometrejä tämänkin talven aikana ja osallistuu ja hoitaa moninaisia asioita.

Nyt täällä Suomessa ei oikein ajatella selkeästi tästä rokotteen aiheuttamasta verisuoniin kohdistuvasta vaarasta. Kerrotaan että on tutkittu paljon ihmisiä ja rokotteen ei uskota olevan vaikuttava, mutta varmasti on sillä tällä ihmisellä ei ole ollut tukoksia aikaisemmin.

Eli jokin yhteys on joka aiheuttaa näitä tulppia, joko nämä muut sairaudet, niihin liittyvä lääkitys tai joku ihmisellä oleva ominaisuus eli on tutkittava näitä eikä yksinomaan rokotetta. Saatava selville mikä on se yhteys näillä tulpan saaneilla henkilöillä, Joten syytä on saada rokote rokottaminen tällä aineella katkolle siksi aikaa, kun selvitetään yhteyttä, sillä se varmasti on.

Tulppa on on aina hengenvaarallinen.

19

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Koska nämä veritulppatapaukset ovat kuitenkin erittäin harvinaisia rokotettujen määrään nähden, asiaa tutkitaan edelleen.

    • Anonyymi

      Mitäs ne trollit siellä taas puhkuu

      Tähän mennessä tiedossa 22 tapausta 3 miljoonasta rokotetusta kuukaudessa, kun rokottamattoman väestön riski on noin 100 tapausta kolmesta miljoonasta kuukaudessa.

      Jos jotain, niin rokote on vähentänyt riskiä

      Sen sijaan sisällä istuskelu ja vähentynyt liikunta lisäävät tapauksia, joten ehkä on kuitenkin parempi ottaa rokote ja lähteä lenkille...

    • Anonyymi

      Hyvin useat EU maat ovat kyseisen rokotteen hyllyttäneet mutta perästä hiihtäjä suomi ei ole, tänään ylen aamutv:ssä oli joku virkamies lässyttämässä miten Britanniassa on rokotettu joku miljoona kansalaista ja yhtään veritulppaa ei ole ilmennyt, ei tietenkään koska kyseinen rokote on ruotsalais- brittiläisyhtiön valmistama mutta valtion virkamies ei tätä muistanut huomata lähetyksessä venäläinen sputnik rokote on hyväksytty jo 55 valtioon ja myyntilupa todennäköisesti tulee myös euroopan alueelle.

      • Anonyymi

        Trolli pihisee kuin teepannu :)

        Astra Zenecaa on piikitetty miljooniin ja yhteyttä veritulppiin ei ole havaittavissa. Jos 22 henkilöä kolmesta miljoonasta saa veritulpan, se on vähemmän kuin yleensä, ilman rokotetta.

        Todennäköisesti virkamiehet pelkäävät salaliittoteorioiden leviävän jos rokotuksia jatketaan, selkärangattomia pelkureita kun ovat.

        Sputnik ei kelpaa venäläisille. Sinänsä rokotteena se voi olla toimiva, mutta ongelmana on venäläinen laatu. Ei yhtään tiedä, mitä maitojauhon korviketta tai poloniumia piikit sisältävät.


      • Anonyymi

        Sputnik perustuu samalle adenoviruskantajalle kuin AstraZeneca, joten ei ole mitenkään varmaa etteikö sekin aiheuttaisi veritulppia (Johnson & Johnson kuuluu samaan joukkoon).


    • Anonyymi

      Mys mummoni joka sai rokotteen yhtenä ensinmäisten joukosta, kaatui myöhemmin kotonaan. Siis ihminen joka ei ikinä ole kaatunut. Niin vain kaatui suorilta jaloin oluttölkkiä jääkaapista ottaessaan.

      • Anonyymi

        Monesko oluttölkki oli menossa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Monesko oluttölkki oli menossa?

        No kyllähän sen täytyy olla useampi, tiedäthän sinä, että kun, jos on ikänsä juonut ja nyt vasta kaatuu pajonhan niitä on täytynyt mennä. Kyllä suomalainen mummo paljon kestää.


    • Anonyymi

      Miksi Nohynek haluaa rokottaa juuri vakavasti sairaita tällä Astra Zenecalla? Jos joku kuolee, niin sanotaan, että siihen perus sairauteen se kuoli. Ja tilastot sen kun kaunistuu!!!
      Mikä rokote THL henkilökunnalla, tuskin AZ

      • Anonyymi

        THL:n henkilökunnalla ei ilmeisesti ole rokotusta ellei joku kuulu riskiryhmään ja saanut rokotuksen AstraZenecalla aivan viimeaikoina sen perusteella. Terveet työikäiset (kuten THL:n henkilökunta) eivät ole vielä rokotusvuorossa. Esimerkiksi tämän aamun televisiohaastattelussa Rämet ja HUS:n toimitusjohtaja Tuominen kertoivat etteivät ole saaneet rokotusta ja kummallekin kelpaisi AZ.


    • Anonyymi

      Jos minulle tarjotaan Astra Zenekaa niin en ota. maskia olen käyttänyt jo puoli vuotta ja pärjännyt, myös moni muu käyttää maskia. Se on ainut tapa suojautua tätä tautia vastaan ja hyvä käsihygieeni. Käyttäkää maskia! Saadaan korona kuriin.

      • Anonyymi

        Maski ei suojaa sinua koronavirukselta, mutta se estää omia roiskeitasi leviämästä. Eli käyttämäsi maski auttaa muita, mutta sinua auttaa vain muiden käyttämät maskit. Siinä joukossa kun on joku koronatartunnan saanut maskiton, voi vain toivoa ettet ollut liian lähellä (maskistasi huolimatta).


      • Anonyymi

        Eilen otin Astra Z vielä elossa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Maski ei suojaa sinua koronavirukselta, mutta se estää omia roiskeitasi leviämästä. Eli käyttämäsi maski auttaa muita, mutta sinua auttaa vain muiden käyttämät maskit. Siinä joukossa kun on joku koronatartunnan saanut maskiton, voi vain toivoa ettet ollut liian lähellä (maskistasi huolimatta).

        Väärinkäsitys ja hallituksen valehtelua alkuvaiheissa. Maski suojaa kyllä myös itseä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Väärinkäsitys ja hallituksen valehtelua alkuvaiheissa. Maski suojaa kyllä myös itseä.

        Qanoninko kertomaa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Qanoninko kertomaa?

        Hallitus on ilmeisesti Qanonin sivustoja selannut 2020 alkuvuoden suosituksia antaessaan. Nehän näitä maskeja piti tarpeettomina, jopa vaarallisina.

        Sitten on tietysti tilastollinen, epidemiologinen ja kokemusperäinen näyttö, sekä erilaiset pisaratestit, jotka kaikki tukevat maskien käyttöä.


    • Anonyymi

      minäkin osaan lukea ja maskien kohdalla on ohje että suojaa vain pölyltä. ja käsidesi imeytyy kivasti.

      • Anonyymi

        Pöly on pienempää kuin pisarat, joten jos suojaa pölyltä, suojaa myös pisaroilta.

        Sinänsä tämä väittely on turhaa, koska epidemiologinen näyttö tukee maskien käyttöä, samoin aiemmat kokemukset aiemmista virustaudeista.


    • Anonyymi

      64-69 vuotiaat rokotetaan Astrazenecalilla koska eivät ole enää työssä ja ei niin väliä jos muutama kuolee.Vähemmän eläkkeen saajia.Astrazenecal suoja vain 59-70%.Ei suojaa afrikan muunnokselle kuin 10%. Thl huijaa meitä kun kertoo että terveydellisistä syistä 64-69 vuotiaat voidaan rokottaa ja mitään riskiä ei ole.Nuoremmille säästetään parampi tehoiset rokotteet kun ovat vielä tuottavia. Ei kuluja yhteiskunnalle näin.Olen kyllästynyt katsomaan noita thl;n valheita

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4955
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      31
      3134
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1807
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1760
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1625
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1491
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1247
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1243
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1217
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1207
    Aihe