Pitkätukkaiset ns metallimiehet

Anonyymi

Huvittaa nämä pitkätukat jotka kutsuvat itseään metallimiehiksi.
Käykääs pojut metallivalimolla katsomassa oikeita metallimiehiä, mutta varokaa ettei liuhulettinne kärähdä. Siellä on meinaan oikeaa metallia, eikä mitään tilulilua ja kirkumista.

6

59

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Metallipajoista ja metalliteollisuudesta metallimusiikki onkin alunperin saanut innoituksensa ja tilulilumusiikki lähtenyt soimaan (Englannista Birminghamia ympäröiviltä alueilta, joita kutsuttiin aikoinaan Black countryksi siellä kun teollisuuden, esim. metalliteollisuusen takia oli ilma monesti sakeanaan mustaa savua, näiltä kulmilta tulevat esim. Priestin Rob Halford, Priestistä tuttu kitaristi KK Downing, Robert Plant, Zeppelinin edesmennyt rumpali John Bonham, Sladen alkuperäinen laulaja Noddy Holder, basisti ja laulaja Glenn Hughes sekä Sabbathista tuttu kitaristi Tony Iommi ja Ozzy Osbourne).

      Jep,on hyvä muistuttaa itseään mistä metallimusiikki/heavymusiikki on alunperin saanut innoituksensa. Käydä imemässä metallia keuhkoihin ja suoniin, niin ehkä sitten se soittelukin sujuu paremmin ja autenttisemmin =)

    • Anonyymi

      Ensin oli rokki ja sitten hevi, mutta kasarilla kaikki muuttui metalliksi. Silloin sähkö alkoi riittää kovaääniseen mekastukseen. Harva sellaista paria minuuttia kauemmin kestää, mutta on hienompaa olla kuppikunnittunut metallimies kuin valtavirran humppaveikko.:)

    • Anonyymi

      Iommi on oikeasti kova jätkä ja metallitehtaassa poikkasi pari sormenpäätään oikeasta kädestään. Vasurina vielä siitä tärkeämmästä kädestä, jolla kitaraa soitetaan. Ei lopettanut soittamista, vaikka soitto oli tuskallista. Sanoi, että olis pitänyt opetella soittamaan toisella kädellä, mutta aika ei riittänyt siihen, katuu kuitenkin sitä, koska myöhemmin se olisi ollut järkevintä.

      Ennen oli miehet rautaa ja silleen....

      • Metallimiehet eivät sortuneet ennen. Jollain keikalla Priestin KK Downin sai liian pitkän kitarankielen pään silmäänsä, mutta jatkoi silti soitteluaan keikan loppuun, vaikka silmästä tuli verta, piti vain aurinkolaseja silmillään keikan ajan, jotta silmä ei näkyis yleisöön.

        Jollain Priestin keikalla Rob Halford liian aikaisin lähti ajamaan moottoripyörällä lavalle ja törmäsi aukeavaan oveen (ovi tai oviaukko, joka aukesi lavalle) ja nenä murtui ja kaatui pitkin pituuttaan lattialle ja menetti hetkeksi tajuntansa. Siitä sitten toettuaan veti keikan uskollisesti loppuun, kun joku toinen olisi saattanut lähteä heti soittelemaan sairaalaan/terveyskeskukseen.

        Enne oli miehet rautaa, laivat oli puuta hiiohoi.


      • Anonyymi
        Norppa83 kirjoitti:

        Metallimiehet eivät sortuneet ennen. Jollain keikalla Priestin KK Downin sai liian pitkän kitarankielen pään silmäänsä, mutta jatkoi silti soitteluaan keikan loppuun, vaikka silmästä tuli verta, piti vain aurinkolaseja silmillään keikan ajan, jotta silmä ei näkyis yleisöön.

        Jollain Priestin keikalla Rob Halford liian aikaisin lähti ajamaan moottoripyörällä lavalle ja törmäsi aukeavaan oveen (ovi tai oviaukko, joka aukesi lavalle) ja nenä murtui ja kaatui pitkin pituuttaan lattialle ja menetti hetkeksi tajuntansa. Siitä sitten toettuaan veti keikan uskollisesti loppuun, kun joku toinen olisi saattanut lähteä heti soittelemaan sairaalaan/terveyskeskukseen.

        Enne oli miehet rautaa, laivat oli puuta hiiohoi.

        Gary Moorekin opetteli soittamaan vasemmalla kädellä, kuten oikeakätiset, vaikka on vasenkätinen. Se ei ole ihan helppoa. Ja Def Leppardin rumpali menetti kokonaan toisen käden ja silti jatkaa soittamista. Käyttääkin jalkojansa korvatakseen kätensä.

        Onhan näitä legendoja joissa rumpalit räjähtelee ilmaan, ja silti hoitaa keikan loppuun.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      434
      4724
    2. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      15
      1682
    3. Aivan täysin tahallinen teko

      Ei mitään puolusteluja, eikä selittelyitä. Kuljettajalle kerrottiin asiasta siinä paikanpäällä, mutta silti hän ajoi ves
      Suomussalmi
      91
      1411
    4. Suomussalmi saatu vihdoin maailmankartalle!

      Nyt kun Suomussalmi on vihdoin viimein saatu ennennäkemättömällä tavalla maailman tietoisuuteen niin voitaisiin järjestä
      Suomussalmi
      52
      1333
    5. Olet saanut minut sekoamaan

      Tunteiden ristiaallokossa vellominen on ollut melkoinen kokemus. Ei kukaan ole saanut minua niin raiteiltaan kuin sinä.
      Ikävä
      20
      1256
    6. Mainehaitta metsäkonefirmalle

      Hukkajoen tapahtumista liikkuu paljon huhuja. Eikö kannattaisi julkaista raakkuja tuhonneen metsäkoneyrityksen nimi, kos
      Suomussalmi
      50
      1151
    7. Oho! Maajussi-Kallelta pakit saanut morsioehdokas Miss Suomi -kisoissa! Tunnistaisitko hänet nyt?

      Hmm, tunnistaisitko?!? Onnea missihulinoihin! Lue lisää ja katso kuvat: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-maajussi-
      Suomalaiset julkkikset
      0
      1065
    8. Myönnän sinulle nyt

      Että olen erittäin mustasukkainen sinusta jo nyt. Ikävä on tämä tunne, kun tietämättömyyden solista nousee myrkkyä miele
      Ikävä
      54
      970
    9. Pysytäänkö nainen

      edelleen yhtä viileän tyynenä kun nähdään. Uskotko että tahtoessani saisin murettua tyyneytesi hyvin helposti.
      Ikävä
      54
      847
    10. Olen käyttäytynyt ristiriitaisesti

      eikä minusta varmaankaan ota mitään selvää. Se johtuu siitä, kun järki sanoo ei, ei, ei ja sydän sanoo kyllä, kyllä, kyl
      Ikävä
      60
      839
    Aihe