Ilkeä äiti

Anonyymi

Äitini pilasi koko lapsuuteni. Vanhempieni ero oli riitaisa ja äiti kosti ongelmat isäni kanssa meille lapsille. Vietin todrlla paljon aikaa kaverieni luona, koska en halunnut olla kotona. Näiden vanhemmista en kuitenkaan mitään luottoaikuisia itselleni saanut, koska muutimme niin usein. Koskaan en ole kuullut kehuja tai mitään kaunista äitini suusta. Juopon penikaksi haukui ja käski muuttaa isän luokse kun olemme yhtä kehnoja kuin hänkin. Vähän rumemmin sanakääntein huudettuna. Ja ne tukkapöllyt, kun ihminen raivoissaan upottaa kynnet päänahkaan ja repii niin että hampaat kalisee yhteen. En jää muistelemasn hyvällä tätä ihmistä, enkä taatusti hoida kun ei itsestään enää pysty huolehtimaan. Varmana repisin hiukset päästä mokomalta ihmospaskalta ja sen hän kyllä ansaitsisi. Miksi pitää mennä tekemään lapsia, jos niistä ei edes pidä.

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Onpa tosi ikävä. Toivottavasti sinulla on ihmisiä, jotka sinua arvostaa ja rakastaa nyt. Vanhemmat voi olla monin tavoin keskeneräisiä ja tehdä myös väärin. Vanhemman vastuulla on välittää lapselle se viesti, että lapsi on tarkoitettu, arvokas ja ainutlaatuinen. Toivottavasti sinä pystyt uskomaan nuo asiat omalle kohdallesi ja eheydyt lapsuuden jättämistä haavoista.

      • Anonyymi

        Ei paskasta lapsuudesta toivu. Yksikään ihminen ei tosin pysty esittämään mitään roolia ihmiselle, jonka vanhempi on esittänyt ulospäin onnellista perhettä ja kulissien takana pahoinpidellyt lapsiaan.


    • Anonyymi

      Käytä kaikki energiasi hyväksymään että kammottava lapsuutesi on nyt historiaa.
      Se oli ja meni jo.

      Aina kun nuo pahat asiat pulpahtavat mieleesi, pysäytä ne , oikein tietoisesti, suuntaa ajatuksesi mihin tahaansa positiiviseen muuhun.
      Tuo on vaikein aivoharjoitus mitä koskaan elämässäsi joudut tekemään!

      älä luovuta, vain jatka harjoitusta! Tulet joka harjoituskerran jälkeen paremmaksi ja paremmaksi siinä. Jokaisen harjoituskerran jälkeen huomaat että on helpompaa ja helpompaa pudottaa nuo pahat ajatukset muistipankista.

      Todista itsellesi että ilkeät ajatukset menneisyydestä vievät aivan liikaa energiaa ja muistipankkitilaa korviesi välissä. sano tuo itsellesi miljoona kertaa kunnes lopulta uskot sen.

      Sinulla on valta ja oikeus tehdä elämästäsi hyvä, tuottava ja kaunis.
      Tähtää siihen kaikella energiallasi.

      Kukaan toinen ei sitä tee. Sinun itse on tehtävä tuo.

      Kerron kokemuksesta!
      Se toimii.

      • Anonyymi

        Lapsuuden traumoja on useilla ihmisillä. Kun sinulle selviää, että moni muukin ihminen on joutunut samaan ryöpytykseen lapsuudessaan, osaat nähdä, ettet ole yksin.
        Usein hyvää tarkoittavat ihmiset suosittelevat anteeksiantoa ja ymmärtämistä, mutta olen aina ihmetellyt, miksi juuri lapsen pitää "ymmärtää", ja jatkaa sitä vielä aikuisenakin. Vanhempien ongelmia voi tietenkin yrittää ymmärtää, mutta jos ja kun ne usein johtuvat vanhempien kypsymättömyydestä ja päihteiden käytöstä, niin vaikeaa on etsiä siihen ymmärrystä.
        Eikä edes tarvitse. Lapsuudesta voi erota ja jättää se taakse. Huomata, että nyt on oikeus uuteen elämään ja uusiin ihmissuhteisiin, ja voi ottaa ohjeekseen sen, että kaikessa on syytä tehdä eri tavoin kuin kotona aikoinaan.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. 130
      3554
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      94
      3269
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2408
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1841
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1698
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1569
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1534
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1486
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1451
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      84
      1400
    Aihe