Miten murtaa käsi?!

Anonyymi

Miten murtaa käsi? Tarvitsisin vastauksen nopeasti!

4

213

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      1. Kukaan ei uskalla vastustaa psykiatria, jolla on oikeus kuin vanhan ajan kunkaalla vangita sinut heti pimeään putkaselliin, jos kielesi ei mielistele narsistista despoottista valtaansa ihailevaa psykiatria, kukaan ei uskalla kuin nyökyttää päätä, joten psykiatrilla ei ole pienintä hajua siitä mitä psykiatrin kuulustelema ihminen ajattelee.
      2. Jotkut ei puhu sanaakaan psykiatrille, joten mistä he tietää, millainen mieli kuulusteltavlla on. Koska Ihmisille kehittyy luontainen inho despotismia, - hirmuvaltaa, yli-viisautta ja mielipuolisia rangaistuksia antavia psykiatreja kohtaan, ettei he koskaan halua olla moisen barbarismin kanssa tekemisissä ja tajuavat että kyse on poliittisista rangaistuksista psykiatrian "auttajan sädekehä pukuun" pukeutuneita kiduttajilta ihmisille jotka ovat sielultaan sivistyneitä, lakia kunnioittavia. (usein kriitikoita),
      joita minkään maan laki ei salli pidätettää, siksi valtioiden on pidätettävä kriitikot psykiatriaa käyttäen, jota psykiatrit mielellään tekevät , koska tajuavat, ellei he tanssi valtion pillin mukaan, valtio lopettaa heille palkan maksun.

      psykiatria on politiikkaa, poliittisia pidätyksiään psykiatrit perustelee että potilalla on moninaisia kehon oireita, saadakseen keinotekoisen syyn pidättää henkilöitä jotka ei ole rikosta tehneet [ei ole yhtä ainutta tautia maapallolla jossa olisi vain yksi oire], joten tyhmempikin tajuaa että psykiatrit ovat poliittisista syistä merkanneet joka kehon kivun päästä varpaisiin psychestä tulevaksi.

      Tämä vainoharhan opetus on tappanut tuhansia aivokalvon tulehdus potilaita
      Ja syöpä potilaita jotka on savustettu tutkimattomana ulos väittäen että monaiaset oireet [kuuluu kaikkiin tauteihin] ovat mielisairautta.
      Tämä on vaarallista tappavaa tarot kortti ennustelu tiedettä, jota valtio maksaa.
      Jokainen kuvttlee että yhteiskunta, joka tätä sairasta oppia harjoittaa on sivistynyt,
      Ja uskoo joulupukki satuja, että psykiatria näkee näkymättömiä sisimpiä, se on vaarallisin ja suurin valhe ja näennäistiede, sillä sielu on näkyvä vain jumalalle, jokainen joka kuvittelee näkevänsä toisten sielun (psycheä ei ole) ja puoskaroi toisten näkymättömällä sisimmällä
      Merkkaa mielestään terveimmät kriitikot mielisairaaksi, vainoahrhaisia opuksiaan seuraten on kansan vihollinen.

      Valtio maksaa (sisältäen hermomyrkyt ja psykiatrien palkat) 11 biljoonaa vuodessa.

      Psykiatriaa valtio tarvitsee:

      Tekemään isänmaataan rakastavista ja siihen luottavista tervejärkisimmistä kriitikko suomalaisista, isänmaansa hirmuvaltaa pelkääviä, vihaavia, vapisevia ihmisraunioita.
      Tähän valtio kuluttaa 11 biljoonaa.

      Psykiatria on mielivaltaisena nimellisenä tieteenä, jota käytetään kriitikkojen kiduttamisen, on kiellettävä.
      Psykiatrien tehtävä on tehdä kriitikoista - ei uskottava - naurettava - lainsuojaton - instituutiossa pidettävä "hullu" ettei hänen demokraattiset yhteiskuntaa rakentavat ja virkamies diktatorismia purkavat - kansan äänestys yhteiskunta, - vakuutus terveys ja valinnan vapaus demokratia mielipiteet leviä.
      He ovat uhaka sosialismille, diktatuurille, jossa virkatantta päättää senkin missä yksilö käy lääkärissä, koska maamme markkinoi (pelättävän kammottavaa), julkisterveyttä paratiisina koko maapallolle.

      Psykiatria on poliittinen sairaus ja kuuluu tautiluokitteluun ja sairauden tunnottomana pelolla hallinnoivana, kiristäjänä, rahan kerääjänä pillereillä, jotka tuhoaa mielen- je kehon hyvin voinnin, tekemällä niin paksun kemiallisen epätasapainon, että sodan tullen Suomen on antauduttava 2 tunnissa, koska 45 % kansansta (lapset mukana) on myrkytetyt niin pahaan kemialliseen epätasapainoon, että he tuskin pystyvät nostamaan sota reppua, saati kantamaan.

      Olemme jo tuhonneet maamme ja kansan Psyykke pillereinä, koska valtio maksaa Psyykke pillerit, kaikista yritetään tehdä hulluja ja psyykke pilleri orjia. Valtion tulisi tietää kansa vihaa ja inhoaa tallaista julkisvaltiota.
      Siksi ihmiset ostaa terveys vakuutuksia, ettei heidän tarvitse mennä poliittisesti sosialistien ohjauksessa olevalle julkiselle, joka sorvaa jonossa hulun papruja.

    • Anonyymi

      Joko taas! Kuinka usein tämä kysymys oikein on heitetty tänne. Onko joku ihan tosissaan murtamassa kättään vaan sen vuoksi ettei tarvitsisi mennä johonkin.
      Olen murtanut käteni ja jalkani tapaturmaisesti eikä ne ole parantuneet täydellisesti. KOSKAAN ei voi olla varma että jokin luunmurtuma paranee täydellisesti eikä siitä ole myöhemmin haittaa.

    • Anonyymi

      Sinun sisusi ei siihen riitä. Muuten et olisi kysymässä asiaa sieltä. Voit kokeilla vaikkapa kaatumista. Huonoasentoisella kaatumisella voit saada vaikkapa olkavarren murtuman. On pirullisen kivulias tila. Osteoporoottisilta naisilta murtuu kaatuessa usein ranne.

      Sormet voit jättää oven saranapuolelle. Ja jos sinulta löytyy kahvakuulaa tai vastaavaa, voit murjoa sillä sormiasi.

      Voit koettaa myös olkapään luksaatiota. Eli kiepauta nivel irti paikaltaan.

      Todennäköisesti saat käsiin murtumia ihan sillä, että nyrkkeilet betoniseinää vastaan.

      En tajua, miksi ihmisen pitäisi murtaa kätensä. Mutta huvinsa kullakin.

      Sota-aikaan joku mies halusi vapautuksen armeijasta käsivamman perusteella. Hän teeskenteli käden halvaantumista. Lopulta käsi oikeasti ei enää toiminut. Koska mies leikki, että käsi oli halvaantunut, kädestä surkastui hermotukset, eikä käsi enää koskaan toiminut. Siinä kivuttomin vaihtoehto. Käden halvaus. Vie hieman aikaa, mutta todistetusti toimii. Humalaiset saattavat saada hermovaurion aikaan sillä, että käsi jää esim. roikkumaan sängyn laidan ulkopuolelle. Joskus sekin voi jäädä pysyväksi vammaksi.

      • Anonyymi

        Sairaalassa ollessa naapurisängyssä oli potilas joka oli sammunut käsiensä päälle. Kädet oli jouduttu leikkaamaan halki lihasaitiopaineen vuoksi. Ei mikään mukava tila sekään. Tehtiin vähän yhteistoimintaa, koska hänellä ei toiminut kädet ja minulla jalat, niin mm. napitin hänelle takin päälle että pääsi ulos tupakalle.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      630
      22599
    2. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      134
      22193
    3. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      120
      12052
    4. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      395
      9887
    5. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      272
      6985
    6. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      25
      5861
    7. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

      Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
      Valkeakoski
      152
      3104
    8. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      13
      2385
    9. Mitä hänellä oli päällään kun viimeksi näit hänet?

      Avoimia vastauksia saa kirjoitella... Ehkä joku saattaa tunnistaa itsensä kommenttien joukosta :)
      Ikävä
      68
      1834
    10. Meidän tarinako on ohi?

      Ootko niin päättänyt?
      Ikävä
      117
      1641
    Aihe