Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Keräilijän palkka?

Sinebrychoffilla

Paljonko keskimäärin tienaa keräilijä kuukaudessa ilman ylitöitä työajan ollessa keskeytyvä 3-vuoro?

8

11606

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • cindy6

      Keräystehojen mukaan palkka pitkälti koostuu.
      Saan reilu 2000e/kk. Keräilen itse mutta en Koffilla. Työni on tosin 2-vuorotyötä

      • noin

        hyvät liksat on?


      • minä
        noin kirjoitti:

        hyvät liksat on?

        uskallanko kertoa paikkaa?


    • ???

      voitteko kertoa tyhmälle, mitä keräilijä noin niinku tekee?

      • cindy6

        No ainakin meillä ajetaan roclaa ja kerätään tavaraa joko lavoille tai rullakoihin. Mikäli olet sellaisia nähnyt kauppoihin rekoista työnnettävän?


    • eikä

      keräilijä,termit oikein,keräilijä keräilee tauluja,vanhoja rahoja,postimerkkejä,kerääjä raataa varastossa keräillen kauppojen tilaamia tavaroita.

      • exinex

        Kyseessä on varmaankin firma nimeltä Inex Partners. Kerääjät on yhtä alimmista kasteista Suomen työelämässä.. Työ sopii vähäjärkisille ja sellaisille, jotka tyytyvät alle 2000 e kk-palkkaan. Eli omakotitalot voi unohtaa samoin kuten matkat kauas hienoihin hotelleihin jne.


      • alisuorittaja
        exinex kirjoitti:

        Kyseessä on varmaankin firma nimeltä Inex Partners. Kerääjät on yhtä alimmista kasteista Suomen työelämässä.. Työ sopii vähäjärkisille ja sellaisille, jotka tyytyvät alle 2000 e kk-palkkaan. Eli omakotitalot voi unohtaa samoin kuten matkat kauas hienoihin hotelleihin jne.

        Jollain toisella foorumilla joku luonnehti hommaa niin että hyvänä puolena on se ettei tartte puhua ihmisten kanssa jos ei huvit, voi tehdä rauhassa hommia vaikka sen 8h sanomatta sanaakaan. :)

        Itse olen IT-asiantuntija joka on totaalisen kyllästynyt oman alansa tyypillisiin työntekijöihin, IT-alalla on esimiestasolla lipeviä "myyntihenkisiä" porvareita, tyypilliset konsultit ja kouluttajat kuuluu samaan kategoriaan -kun taas enempi suorittavalla portaalla, missä järjestelmä- ja muut asiantuntijat pätevät kilpaa.

        Mikään ei ole vaikeampaa (ja ärsyttävämpää) kuin yrittää saada mielipiteensä tai ihan vaikka faktaan perustuvat tietonsa esiin jossain palaverissa jossa pätevät viidakon lait -eli äänessä ovat suosituimmat tyypit sekä ne joilla on isoin ego ja suurin karisma.
        Vaikka kukaan muu ei tietäisi asiasta mitään, paitsi se sälli joka haluaisi keskustella asioista normaalisti, ilman että kukaan keskeyttää ja puhuu päälle niin ei auta, tämä "karismaton" kaveri ei silti saa ääntään kuuluviin.

        Ei auta vaikka olisi firman/laitoksen pätevin jamppa, jos ei ole oikean tyyppinen persoona niin hommasta ei tule mitään.
        IT-alalla on hyväksi olla ektrovertti ADHD tapaus -paitsi silloin kun pitää keskittyä johonkin ongelmaan, silloin pitää osata olla se introvertti dilbert insinööri.

        Itse olen -kuten arvatra saattaa- tuollainen karismaton kaveri joka saa taistella että saa äänensä kuuluviin.
        Mua vituttaa IT-alalla äärettömästi se alan perisynti, PÄTEMINEN. Siellä on tolkuttomasti porukkaa joka on tietävinään kaikesta kaiken ja tyyppejä jotka yrittää kuulostaa koko ajan maksimaalisen tärkeältä.

        Oon NIIN leipääntynyt oman alani hommiin etten halua koskaan enää joutua kuuntelemaan tärkeileviä IT-nörttejä jotka on vielä vähemmän päteviä kuin itse olen... siinä ei saa kuin burn outin.

        Varsinkin jos on opiskellut vuosia saadakseen kyseisen duunin ja muut ovat vain ajautuneet sinne kun ovat olleet "hyviä tyyppejä" oikeaan aikaan oikeassa paikassa.
        IT-alan asiantuntija saa lisäksi tehdä vapaa-ajallaan ilmaista työtä koska töissä on niin hektistä ettei saa keskittyä töihinsä, aika menee lähinnä siihen että ottaa uusia töitä vastaan ja turhissa palavareissa p:n jauhamiseen.

        Joten työ, esim. tämä "keräilijä / kerääjä" missä voi vain TEHDÄ sitä työtä ja kun päivä on pulkassa, lähteä kotiin -on loppujen lopuksi taivaan lahja.

        Itselleni IT-ala oli "kutsumustyö" johon siirryin juurikin ihan kivasta tehdastyöstä tehtyäni sitä vuosia.
        Opiskelin IT-alaa myös vuosia, osittain työn ohessa.

        Tajusin liian myöhään että IT-alalla ei työn ohjaus oikein toimi, juuri missään. Viihtyisää työyhteisöä en kerinnyt näkemään koskaan. Nyt tuntuu että olen työelämäni nähnyt ja vietän lopun elämääni kortistossa, ellen sitten lähde tekemään jotain tällaista kerääjän hommaa.

        Jos pääsis vielä yövuoroon niin olis luksusta.

        En siis lähtisi lyttäämään kärääjän jobia alimpaan kastiin kuten exinex yllä teki. Erilaisille työpaikoille ja tehtäville on aikansa ja paikkansa. Ja tekijänsä.

        Mulla menee IT-alan lahjat hukkaan koska ei löydy työnantajaa joka osaisi niitä hyödyntää. Vaihtoehtoja toki olisi, esim. perustaa oma yritys... siihen ei oikein vain ole resursseja.
        Pitäisi olla hieman pääomaa että uskaltaisi. Tyhjän päältä on vaikea ponnistaa.
        Ja taitaa olla että se yrittäminen on stressaavuudessaan ihan omaa luokkaansa... voisi mennä ojasta allikkoon.

        Mutta puolensa kummallakin, toisaalla veemäinen työyhteisö ja ilmapiiri, toisaalla sellaiset työajat ja asiakkaat kuin itselle sopii -mutta epävarma toimeentulo.

        Olisi se helppoa jos olisi syntynyt rikkaaseen perheeseen niin voisi yrityskin tuottaa alussa persnettoa ihan huoletta.

        Nyt taitaa olla niin että heitän vuosien koulutukset jorpakkoon ja alan keräilijäksi. Jos pääsen edes tällaiseen duuniin...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2217
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2043
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1652
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1480
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1466
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1367
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1344
    8. 52
      1238
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe