Liikkumiskiellosta ja maskipakosta!

Energiasäästölamppua ei saa Prismasta käydä ostamassa, ellei osta esim. kaljapulloa sen kanssa. Parturissa ei saa käydä. Viinaa saa hakea Alkosta, mutta pellolla ei saa leijaa lennättää. Kaljabaarissa saa viiteen asti nuokkua, mutta omenapuuta ei saa enää istuttaa. Jos kävelee kadulla, niin poliisi kysyy hyväksyttävää syytä liikkumisellesi ja sinulla on rikoksentekijän oikeudet eli saat valehdella tai olla puhumatta, ennen kuin otat yhteyttä asianajajaasi. Jos ei ole maskia päällä tuossa tilanteessa, niin tulee automaattinen sakko.

Halla- Aho sanoi osuvasti tuossa äskeisessä A- Talkin keskustelussa, että "Haista sinä Kirsi Varhila paska!"

Tytöthän voivat käyttää niitä kertakäyttömaskeja biksuina, kun nyt ilmat vielä vähän lämpenee. Silloin ei voi ainakaan sakottaa, kun maski on päällä.

Jos alapääsi on terveen aktiivinen, värjäytyy alushoususi usein ruskeiksi ja siksikin nuo kertakäyttöbikinit ovat mainio keksintö.
https://www.is.fi/menaiset/vapaalla/art-2000007874958.html

Itse otan pellavansiemenöljyä korkillisen aamuin, illoin.

Helsingin poliisilla on siltojen alla todellinen sakkorysä, kun pultsarit eivät ole edes kuulleet koronasta, puhumattakaan kokoontumisrajoituksista ja maskipakosta.

Suomen Voimamiesliittohan on luvannut vuosia miljoona dollaria sille, joka toimittaa liittoon hedelmän, jota voimamiehet eivät saa irti luontaisesta alustastaan. Minulle sattui kohdalle viinirypäle, jota ei saanut siitä terttukarasta irti, vaikka kuinka kiskoin. Laitoin sen postin mukanan semmoisessa vihreässä Minigrip- pussissa voimamiesliittoon. Pussissa oli alunperin kasvomaskeja ja kasvojenhoitotuotteita, kuten mäntysuopaa ja kampa. Ruiskutin vettä vielä sisälle pussiin, säilyvyyden takaamiseksi.

Sitten Suomen Voimamiesliiton puheenjohtaja, vuoden 2020 voimamieheksi valittu, Pertti Pasanen soitti minulle parin päivän päästä, että he eivät saa rypälettä siellä irti, mutta se ei ole alkuperäisessä olotilassaan eli on kuivunut ja näin he eivät kelpuuta sitä tuoksi miljoonan dollarin hedelmäksi. Kävi ilmi, että voimamies, joka oli vastuussa postin avaamisesta oli ilmeisesti ottanut tuon rypäleen tertunkaroineen pussista ja unohtanut vuorokaudeksi kirjoituspöydälle. No, seurasi tästä jotain hyvääkin, sillä he muuttivat käytäntöjään ja nyt siellä on aina kaksi voimamiestä kirjeiden avaamisessa mukana, jottei virhe toistuisi.

10

62

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tiukka on tarinasi R R. Kevät talvihan oli pottumainen kun purkupäätöksen saanutta mökkiröttelöä en saanu pysymään riittävän lämpimänä hurjien 10-12 asteen yöpakkasten keskellä.

      Sisäistä lämmitysliemeä jouduin jatkamaan denatoroidulla kun brysselinrahaa ei aina riittänyt. Hienohelmat moittivat muka hajuhaitoista - tyylitöntä puhetta, kyllä mies saa joskus pikkusen hajahtaa vanhalle sytytysnesteelle.

      Vajaan viikon päästä alkaa vapunaluskuukausi. Nyt kaikki pitämään nenänvalkaisuviikon, että jaksaa vappunakin juhlia.

    • Anonyymi

      Ajat eivät ole sitten niin paljon muuttuneet. Oli aika ettei olutta saanut ravintelissa ennen klo 9.00 ilman voileipäpakkoa.
      On se hyvä, että ravinnonsaannista yhä huolehditaan.

      • kirkolle ruokaa hakee..


    • ..no suomi..korruptiton..ihana onnellisten maa.. kulttuuri poltetaan että saadaa rahhoo ja k-nousee tai p-kostuu riippuen ökymystöelukan sukupuolesta..suomi myyntiiin heijaa daadaa finland metsänpeikkojen maa.. ja kossuu kehiin.. heinä vededen ortodeikseillakin kovat ajat kaivosta kehiin saavat kermansavea ja muuta savea ja prjkkll ..tätä maata 30v mitä muistan vihaan tätä maata..

    • Olavi Haraldinpoika johti viikinkipurtta, joka rantautui Suomeen vuonna 1008. He rantautuivat johonkin länsi- rannikolle. He ryöstelivät yksittäisiä taloja matkalla syvemmälle sisämaahan. Sitten he tulivat erääseen suurempaan kylään, joka oli yllättäen täysin tyhjillään. Pian metsästä hyökkäsivät suomalaiset aivan yllättäen ja monia viikinkejä kuoli. Olavin venekunta pakeni, vaikka viikingit olivat tottuneet voittamaan kaikki vastustajansa.

      Myöhemmin Olavi kääntyi kristinuskoon ja hän loi nykyisen Norjan ja hänestä tuli maan hallitsija. Hän kuoli 1030 ja puolitoista vuotta myöhemmin arkku jostain syystä avattiin ja ruumis oli yhtä tuore kuin rymättyläinen uusi peruna toukokuussa. Paavi julisti hänet pyhimykseksi ja Olavi tunnetaan nykyään nimellä st. Olaf. Kirkkoja on nimetty satoja hänen mukaansa; Suomessakin toistakymmentä, joista tunnetuin lienee Tyrvään Pyhän Olavin kirkko. Hänen työtään jatkoi Norjan kuninkaana hänen poikansa Maunu Hyvä.

      Tuon Suomen vierailunsa kokemuksistaan rikastuneena Pyhä Olavi piti suomalaisia noitina, jotka muuttuvat näkymättömiksi ja yllättävät vierailijat. Suomi sai jäädä rauhaan, eikä päätynyt skandinaavisten maiden joukkoon, mutta myöhemmin kyllä kelpuutettiin pohjoismaaksi.

      (lähde: Mustan Virran Panimo, st. Olaf olut, 5,5%, Pale Ale)

      Kupittaan Cittarin irtokarkkihyllyllä on otettu käyttöön persoonakohtaiset kauhat. Kauha otetaan jostakin ja pudotetaan käytön jälkeen reikään. Karkit saa pudottaan paperipussiin tai pahvimukiin. Noitapilli taitaa olla edelleen suosituin, johtuen tuhatvuotisista perinteistämme.

      Kuolleiden haisevat henget kasaantuvat hautuumaiden ylle haiseviksi pilviksi ja pysyvät Matti Huutosen mukaan paikoillaan jopa tuhat vuotta, kunnes koilinen ilmavirtaus tulee ja hajottaa tuon pilven. Useat talot on rakennettu paikoille, joissa on sijainnut vanhojen intiaanien hautausmaa. Homeeksi luullun hajun alkuperää ei tajuta johtuvan tästä.

      Missä suomalaisessa vanhemmassa hittibiisissä lauletaan sana: "ekkö"? Eli juuri näin kuin sen kirjoitin.

    • Anonyymi

      Mitä nappeja vedät? Mulle kans.

    • Monille on mennyt tunteisiin tuo rahtialus Evergreenin jumitus tuolla Suezin Kanaalissa. Monet on varmaan nähneet unta olevansa jumissa; laivassa, autossa, junassa tai jossain muussa sellaisessa, kun illan uutiset ovat purkautuneet alitajunnastamme.

      Viime aamuyönä heräsin kauhusta hikisenä. Muistan nähneeni unta, jossa olin raaka, koko kontin täyttävä lihanpala, jossain noissa rahtialuksen tuhansista konteista. Oltiin oltu paikollaan monta päivää ja sitten kuulin ulkoa tuttuja ääniä. Tunnistin talonmies Pikkaraisen, Pekka Puupään ja Pätkän äänet. Äänet voimistuivat lähetessään ja he riitelivät siitä, että missä kontissa olisi paras liha. Rukoilin hiljaa mielessäni, etteivät he huomaisi minun konttiani ja yritin olla täysin äänettömänä. Pian kuitenkin kuulin, kun he alkoivat avaamaan juuri sitä konttia, jossa olin. Sitten heräsin tuskaisena ja hiestä märkänä.

      Kaikki urheilua seuraavat tietävät, että And1 on se ehkä kaikista vaikein ja näyttävin suoritus. Birminghamin Alabamasta kotoisin oleva murjaani, nimeltään Bill Cambell oli ensimmäinen, joka tuon suorituksen tempaisi kotikaupungissaan amatööriottelussa. Bill tuli sitten Suomeen pelaamaan, Tapiolan Hongan maakuntasarja joukkueeseen. Tällöin elettiin 50- luvun puoltaväliä ja Tapiola ei ollut vielä tuo tunkkainen betonilähiö, jona me sen tänään tunnemme. Silloin ei käyty Helsingissä töissä, vaan elettiin oman maatilkun antimista ja navetassa oli pari lehmää ja porsasta.

      Bill teki tuona kautena 15, 5 pistettä keskimäärin, sekä otti 6,1 levyriä. Hänen vahvuutensa olivat: pick and roll hyökkäykset, sekä stepback kolmoset. Puolustajana hän oli melko onneton. Honka sijoittui kauden päätteeksi toiseksi, Eiran Kisa- Veikkojen jälkeen ja sarjanousu jäi haaveeksi. Bill kuoli kotonaan, Alabamassa vain 36- vuotiaana, syötyään toisen maailmansodan aikaisen räjähtämättömän käsikranaatin.

    • Anonyymi

      Ja muistikin alkaa laahaamaan. Huomaa kaupan eteishallissa, ettei maski taaskaan ole mukana.
      Sekaan vaan maskillisten kanssa kauppaan.

      Sanomista luin, että ehkä joulukuulla liikkumiskiellot ja maskit voidaan unohtaa...ehkä.

      • Niin on multakin unohtunut maski kotiin joskus. Saan silloin osakseni murhaavia katseita. Näytän minua paheksuville kieltä ja irvistän. Maskipäät eivät vastaa samalla mitalla takaisin.

        Huomasin heti Ilta- Sanomien aprillipilan. Oli liian lapsellinen. Nimittäin Töölönlahteen pudonnut pääsiäistipu alkoi vainoamaan tokkoja. No tokkopa...tokkopa.
        https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007894991.html

        Hesarin aprillipila oli, että homo löysi kaupan valmissalaattipakkauksesta 30 vuotta sitten kadottamansa vihkisormuksen, oliivin ympärilta.

        Vesilahdella 30 vuotta sitten lähti mies viemään roskia pihan roskikseen ja katosi sillä reissulla. Eilen etsintäpartio löysi ihmisen luita piharoskiksen edestä. Epäillään, että ne kuuluisivat 30 vuotta sitten kadonneelle Heikki Olavi Virtsavirralle. Leski oli helpottunut löydöstä ja lähetti kaikille munarikkaan pääsiäisen toivotukset.


    • Anonyymi

      Pamahti vaan mielhen tuo sana tokkopa. Isosisko hen minua 10v. vanhempi rallatteli kaikkee anodiradiosta kuulemaansa.
      Sitäkin, että "tanssivatko naiset sambaa no tokkopa tokkopa" oli niitä 1800 luvun renkutuksia.

      Olin 10v. ja lupasin piestä siskon mm. tuon hullutuksen esittämisestä. Se oli roteva tyttö. Olis niputtanu mun hetkessä. Kannoin siitäkin kaunaa rippikouluikäseks astikka. > Tämä täältä ukkospilven päältä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      287
      6701
    2. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      55
      2092
    3. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      33
      1541
    4. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      25
      1351
    5. IS Viikonloppu 29.-30.6.2024

      Melko hyvä 3- -tasoiseksi merkitty Kovis Jari Keräseltä. Pääkuvan merkitys on varsin vähäinen rajoittuen alakulman aukio
      Sanaristikot
      71
      1107
    6. Kysymystä pukkaa

      Mitä aiot tehdä kun näet hänet seuraavan kerran? Vai oletko kuin ei mitään....
      Ikävä
      105
      1053
    7. Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia.

      Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia. Kristilliset ääriainekset pelottelevat ihmisiä edelleen IKUISELLA hel
      Hindulaisuus
      307
      928
    8. Miksei persut järjesteä koskaan miekkareita tai kulkueita?

      Pelkäävätkö saavansa pataansa, ja sen vuoksi vain öyhöttävät netissä? Ei öyhöttämisellä muuteta maailmaa. Pitää olla ak
      Maailman menoa
      274
      767
    9. Suviseurat

      Kamala onnettomuus tapahtunut subiseuroissa
      Hyrynsalmi
      15
      763
    10. Tässä viimeinen mahdollisuutesi nainen

      Kysyä tai sanoa minulle, jos jotain jäi vuosien takaisista. Sen verran meillä oli kuitenkin jotain, että välillä mietin
      Ikävä
      44
      745
    Aihe