milloin sdp hallitus tilaa,sputnik v rokotteet.

Anonyymi

nyt sdpn hallitus herätkää.presitentti tarja halonen on sopinut venäjän presitentti vladimir putin kanssa,että suomi saa rokotteet venäjältä.suomessa on tilat valmiina valmistusta varten jo monta viikkoa sitten.nyt saksan merkel on myös yhteydessä venäjän presitentti vladimir putin kanssa rokotteesta.muut eu maat jo rokottaa ihmisiä.miksi sdpn hallitus nukkuu eikä hoida suomen asioita kuntoon.olisiko nyt jo aika herätä eikä nukkua.johan koko suomi nauraa kun ei asioita hoidet.terveisin rokotusta odottavat,heti kun sputnik v tulee otamme rokotuksen ja saadaan suomesta korona eli covid-19 asiat kuntoon,pääsemme töihin heti.nyt vain ollaan työttömänä sdp takia eikä ole enää rahaa.terveisin odottava suomi.

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Helsinkiläiset ja turkulaiset pitää ensi-illassa rokottaa venäläisillä ja kiinalaisilla rokotteilla, jotta voivat jatkaa juhlimista isoissa porukoissa.

  • Anonyymi

   Ensinnäkään EU:n terveysvirasto ei ole hyväksynyt Sputnik rokotetta, ne muut EU maat ovat yhtä kuin Unkari.
   Meillä ei käytetä rokotteita mitä ei ole hyväksytty käyttöön. Eikä tuo rokote kelpaa edes venäläisille, Putin valehteli kansalleen, muka otti jotain oman maan rokotetta, vaikka oli jo helmikuussa saanut Pfizerin rokotteen.

   • Anonyymi

    Mutta nyt kelpaa pressan mahtailla kun presidenttiä ei saa uuden lain mukaan asettaa mistään syytteeseen.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Nyt se lipsahti, EU-elvytyspaketista pysyvä

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/7fd43a15-b005-4c03-a1cc-dc1f8ad1ff2c Nyt onkin huomisella EU-elvytyspakettiäänestyksellä ihan eri arvo. Jos hyv
   Maailman menoa
   504
   5089
  2. Wau! Seksikäs Diili-Sointu poseeraa nahkarotsi auki: "Eka työviikko purkissa ja heti..."

   Uhkea Sointu Borg poseeraa ekan työviikon kunniaksi nahkarotsissa ja revityissä farkuissa - toki tyylilleen uskollisena nahkarotsi paljastavasti auki.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   18
   3561
  3. BB-suorasuu Aleksi Valavuori napakkana mies-nais -keskustelussa: "Eihän se ole meidän syy..."

   Big Brotherissa päästiin kipakkaan keskusteluyhteyteen jo heti aamusta. Aamupalapöydässä tasa-arvoasiat pistivät porukan kommentoimaan tunteella ja to
   Big Brother
   22
   3338
  Aihe