Aihe

Undo ink, tatuoinnin poisto kokemuksia

Anonyymi

Vaikutti todella hyvälle aluksi, 150 € hoitokerta ja Pico laaserilla, odotukseni olivat korkeat. Sairaanhoitaja Julia joka hoitoja teki ei kyllä tiennyt yhtään mitä teki tuntui todella epävarmalta.
Kommentteja häneltä
- nyt mua pelottaa teinkö liian kovalla teholla
- Oho
- tänään on tällänen päivä
- anteeksi ei o ole rasvaa unohdin käydä apteekissa
Nyt mietin, että mahtaako ihoni arpeutua hänen osaamattomuuden takia. Valitettavasti en voi suositella. Mielummin maksan 100 € enemmän ammattimaisesta hoidosta!

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kannattaa 1) harkita ennen tatuoinnin ottamista (millainen kuva ja mihin kohti, huomioi ammattisi, raskaudet, lihomiset ja vanheneminen) ja jos menee pieleen niin 2) harkita mieluummin peittotatuointia kuin poistamista.

   Jos haluat hyvän tuloksen, niin ota yhteyttä kunnolliseen klinikkaan ja maksa maltaita. Alla olevassa linkissä näet rehellisiä tuloksia. Eli jos tatuoinnissa on esim. arpea, se ei lähde pois. Samoin pigmenttiä voi jäädä. Itse en olisi tuhlannut rahaa alla olevien tatuointien poistoon, vaan olisin mieluummin yrittänyt korjauttaa niitä. Itselläni puolet alaselästä täyttävä epäonnistunut tatuointi, joka peittotatuoitiin. Olen tyytyväinen.

   https://www.plasticsurgery.fi/projektit/tatuoinnin-poisto-laserilla/

   • Anonyymi

    Toi plasticsugery on kyllä tehotonta paskaa. Käyty on😄


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

   Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
   Kotimaiset julkkisjuorut
   99
   6903