Undo ink, tatuoinnin poisto kokemuksia

Anonyymi

Vaikutti todella hyvälle aluksi, 150 € hoitokerta ja Pico laaserilla, odotukseni olivat korkeat. Sairaanhoitaja Julia joka hoitoja teki ei kyllä tiennyt yhtään mitä teki tuntui todella epävarmalta.
Kommentteja häneltä
- nyt mua pelottaa teinkö liian kovalla teholla
- Oho
- tänään on tällänen päivä
- anteeksi ei o ole rasvaa unohdin käydä apteekissa
Nyt mietin, että mahtaako ihoni arpeutua hänen osaamattomuuden takia. Valitettavasti en voi suositella. Mielummin maksan 100 € enemmän ammattimaisesta hoidosta!

26

8740

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kannattaa 1) harkita ennen tatuoinnin ottamista (millainen kuva ja mihin kohti, huomioi ammattisi, raskaudet, lihomiset ja vanheneminen) ja jos menee pieleen niin 2) harkita mieluummin peittotatuointia kuin poistamista.

      Jos haluat hyvän tuloksen, niin ota yhteyttä kunnolliseen klinikkaan ja maksa maltaita. Alla olevassa linkissä näet rehellisiä tuloksia. Eli jos tatuoinnissa on esim. arpea, se ei lähde pois. Samoin pigmenttiä voi jäädä. Itse en olisi tuhlannut rahaa alla olevien tatuointien poistoon, vaan olisin mieluummin yrittänyt korjauttaa niitä. Itselläni puolet alaselästä täyttävä epäonnistunut tatuointi, joka peittotatuoitiin. Olen tyytyväinen.

      https://www.plasticsurgery.fi/projektit/tatuoinnin-poisto-laserilla/

      • Anonyymi

        Toi plasticsugery on kyllä tehotonta paskaa. Käyty on😄


    • Anonyymi

      Mikä mahtaa olla tilanne näin vajaa kuukausi laseroinnista?

      Huomasitko tulosta ensimmäisen käyntikerran jälkeen?

    • Anonyymi

      Juu, reilu kuukausi on kulunut ja tulos oli kyllä hyvä.
      Sininen väri lähti hyvin kuten myös musta. Lääkäri soitti sieltä ja pahoitteli aiempaa hoitoa ja sain seuraavan kerran puoleen hintaan. Ny kun olen vähän rauhoittunut niin huomaan, että kiivastuin aika paljon, mutta rauhoituin kun sieltä hoidettiin hyvin asiallisesti tilanne. Lääkäri soitti ja pahoitteli tilannetta ja sain seuraavan kerran puoleen hintaan. Tottahan se on, että jokaiselle huonoja päiviä tulee, mutta kuitenkin ammatti ote täytyy pitää kun toisten ihosta on kysymys. Toivon, että ensi kerta sujuu paremmin. Hinta laatu suhde on kuitenkin paras. Eirassa olen käynyt 5 kertaa js hoito oli hyvää, mutta tulokset loppuivat 3 - 4 kerran jälkeen. Laittelen lisää kun hoidit etenee, että mitä tapahtuu. Plastic surgencya en suosittele kenellekään yli hintasta ja tulos on heikkoa.

      • Anonyymi

        Hei kiitos vastauksesta!

        Itsellä aika varattuna samaan paikkaan ja nyt hieman luottavaisemmin mielin voin astella ovesta sisään. Eihän kukaan haluaisi noin käyvän kun odotetaan asiantuntevaa palvelua ja vielä kun melko arkaluontaisesta asiasta kyse. Hyvä, että lääkäri hoiti asiasi asiallisesti.


    • Anonyymi

      Nyt toine hoitokerta alla ja Julia hoiti kyllä hommansa hyvin! Ei valittamista voin suositella! Nyt tuloksia odottelemaan :))

      • Anonyymi

        Moikka!

        Itse harkitsen myös tatuoinnin poistoa kyseisessä paikassa. Olisiko mahdollista päivittää tänne tuloksia hoidosta esim. kuvina? :)


    • Anonyymi

      Moi! Onkos original postaaja käyny uudelleen poistattamassa, tai muilla kokemuksia miten toimii?

    • Anonyymi

      Onko muilla kyseisestä paikasta kokemusta? Keskustelu loppuu heidän osaltaan siinä vaiheessa, kun pyytää ennen ja jälkeen kuvia. Kolmen, erillisen kyselyn jälkeen vastasivat lyhyesti ettei kuvia ole. Heidän instagramissa on vain yksi ennen ja jälkeen kuva, joka sekin on otettu välittömästi ensimmäisen poiston jälkeen ja iho on vielä silloin ”härmäinen”. Parantuneesta kuvasta ei ole kuvaa.

      Tämmöiset palvelut jäävät käyttämättä, koska mitään takuuta työlle ei ole, eikä lopputuloksista ole kuvia tai kokemuksia. En edes ymmärrä miten palveluntarjoaja voi olettaa tämmöisten seikkojen olevan epärelevantteja siinä kohtaan kun summat ovat isoja.

    • Anonyymi

      Itse kävin tänään ekan kierroksen. Asiakas palvelu oli mun mielestä ystävällistä ja sain vastaukset kaikkiin kysymyksiin. Saatiin hyvin käsiteltyä koko alue ja mustetta rupesi katoamaan heti jo käsittelyssä hyvin, eli hyvältä vaikuttaa mun tatuoinnin kohdalla. Ei oo varmaan kovin syvään hakattu ja on musta pelkästään. Ostin heti jo sen kolmen kerran kortin. Mutta joo voin tulla sitten viikkojen kuluttua kertomaan miltä vaikuttaa lopputulos tän ekan kerran jälkeen jos muistan.

    • Anonyymi

      Ainiin ja ennen jälkeen kuviin. Siellä pitää täyttää kaavake ,että saako ennen ja jälkeen kuvia julkaista. Itse laitoin "ei" , uskoisin että tuosta syystä niitä ei ole. Mutta sanoin kyllä että annan luvan julkaisuun sitten kun tatuointi alkaa kunnolla poistua koska se on niin nolo etten sitä esittele ennen kuin olen varma että se katoaa

    • Anonyymi

      Miten aloittajan kuvanpoisto edennyt? Sormi on itsellä jo maksunapin kohdalla josko menis itsekin käsittelyyn.

    • Anonyymi

      Tatskan saa myös kotikonstein pois. Moni avaa nopeasti cd- tai DVD soittimen kannen ja suuntaa laserin tatskaan. Itse poistin kädestä ankkuri tatskan ja naisen kuva tatskan näin

    • Anonyymi

      Lisää kokemuksia? Käytetäänkö tarpeeksi tehoa koneessa? Varjostuksen pitäs lähteä ainakin kerralla jos oikein käytetään konetta (picosure)

    • Anonyymi

      Itselle toiminut hyvin kyseinen menetelmä. Neljä kertaa takana ja vähintään 50 prosenttia koko kuvasta lähtenyt pois. Laser toimii hyvin mustaan väriin mutta sininen lähtee paljon hitaammin pois. Jatkan kuitenkin käyntejä ja voin kertoa koska kokonaan poistunut.

    • Anonyymi

      Hei, harkitsen vakavasti tatuoinnin haalistamista Undo Inkissä. Tarkoituksena on tehdä myöhemmin päälle uusi tatuointi, joten kuvan ei tarvitse haalistua kokonaan. Olisiko teillä hoidon jo aloittaneilla joku arvio siitä, kuinka paljon 1 käynnillä mahtaa poistua? Itselläni musta ja melko tuore tatuointi (alle puoli vuotta). Aihe hävettää itseäni, mietin tatuointia todella kauan ja päädyinkin sitten ihan vääränlaiseen kuvaan ja väärälle tekijälle. Uskon että laserointi on parempi ratkaisu omalla kohdalla kuin peittotatska suoraan, koska se ei peittäisi tarpeeksi hyvin, kuitenkin mulla nyt suht isosta hihatatskasta kyse. Miten tuolla suhtauduttiin asiakkaisiin? Oon tosi herkkä ja oon monta kertaa itkenyt ja katunut tätä tatuointia, enkä oo oppinut tästä tykkäämään vaikka oon joka suunnasta kattonu ja yrittänyt totutella. Kyseltiinkö siellä hirveästi syitä tatuoinnin poistoon? Annettiinko arvio monta hoitokertaa vaatii? Ootteko ottanut parantuneelle alueelle uuden kuvan ja kuinka pian? Kiitos vastauksista jo etukäteen, oon ihan hermoheikkona tän kans kun haluaisin vaan nopsaa pois ettei tarttis koko kesää piilotella pitkähihasessa. Tää on mulle vaikea aihe enkä hirveästi haluisi omassa kaveripiirissä tai vanhemmille mainostaa, jotka ovat todella tatska-vastaisia ja saisin kuulla tästä lopun ikääni. Muutenkin jo tarpeeksi epämukavaa elää ison tatskan kanssa josta ei pidä.. Vertaistukea?

      • Anonyymi

        Mulla sama ongelma, alle puoli vuotta kans ollu mutta en tykkää siitä ja muutenkin tatuoija tyri eikä kuunnellut mun toiveita, siis oikeesti aika törkeetä, kun on kyse kuitenkin toisen kehosta niin pitäisi olla hienotunteinen ja ottaa toisen toiveet huomioon... Mutta joo mietin kans et en haluis koko kesää olla pitkähihaisessa ja nyt aloitin tarjoilijana työt.niin tota on vaikee peittää ku ei saa mitään koruja pitää ja pitkähihasessa tulee kuuma kun siellä ravaa ja kesähelteellä muutenkin... Mutta poistossa tietenkin se että pitää suojata auringolta eikä saa kai mennä uimaankaan ainakaan ihan heti niin varmaan se normaali kesä ei meille tuu kummassakaan tapauksessa toteutumaan, kuitenkin nyt kun olen ajatellut poistoa niin mulla on paljon levollisempi mieli, että jos mun ei tarvitsekaan vaan koittaa elää tän asian (häpeän kanssa omasta tyhmyydestä) vaan ehkä voin vaan korjata tän virheen ja jatkaa mun elämää normaalisti, ah se tuntuisi ihanalta... Joo tiedän et on typerää maksaa tatuoinnista ja ja sit poistaa se mut ollaan kaikki vaan ihmisiä ja tehdään virheitä eikö niin.


    • Anonyymi

      Kommentoin viimeksi 7.10. tosiaan kävin sen kolmen kerran sarjakortin verran, ja tatuointi on huomattavasti haalistunut ja varjostukset poissa. Keväällä piti käydä neljäs kierros mutta en ehtinyt. Kesän aion pitää taukoa. Sitten syksyllä jatkan taas. Tähän saisi nyt jo helposti peitto kuvan mutta yritän vielä poistaa

      • Anonyymi

        Onko tietoa minkälaisilla asetuksilla käyttää konetta? Onko kukaan kysynyt/katsonut? Asiaan perehdyttyä on suuri riski joutua huijatuksi jos ei vaikka naama miellytä. Laittaa vaan vähän tehoa niin ei kuvassa tapahdu mitään


    • Anonyymi

      Olen käynyt kaksi kertaa Julian luona. Sitä ennen kävin Seinäjoella kolmesti (firma tatuointipois). Seinäjoella käytetään Nd:Yag Q- switched-laseria. En huomannut mitään eroa edes varjostuksissa. Sen sijaan kaksi kertaa Julian käsittelyä ja varjostukset on jo poistuneet. Tatuoinnin rajat on alkaneet antaa periksi. Heti käsittelyn jälkeen iholla on ollut noutamaan vesikello, mutta riittävä kosteutus ja puhtaana pito auringolta suojelu on saanut jhon parantumaan hienosti.

      Julia lisää laserin tehoa joka kerralla, ja arvioi tarkasti ennen poistoa minkälaisella tekniikalla lähdetään liikkeelle. Olen tyytyväinen enkä malta odottaa miltä tatuointi näyttää parin käsittelyn jälkeen. Ajanvaraus helppoa ja uusikin toimipiste on helposti löydettävissä. Suosittelen emlaa kaikille, tekee kivusta siedettävää. Ilman emlaa on kyllä täyttä tuskaa. 🙈

    • Anonyymi

      Kaikkein paras vaihtoehto on se että ei mene tökityttämään niitä töhryjä ihoonsa alunperinkään. Niin yksinkertaista se on mutta niin vaikea ymmärtää.

      • Anonyymi

        No shit


    • Anonyymi

      Mulla takana 5poisto kertaa nyt. Tatuointi on jo todella haalea, varjostukset kokonaan pois ja joissain kohti ei ollenkaan enää rajoja. Ainut harmi on, että tatuointia tehdessä ihoon on syntynyt kudos vaurioita jotka näkyvät siis tatuoinnin ääri rajoina. Mutta on se silti parempi vaihtoehto kuin itse tatuointi. Kun kaikki muste on poissa niin odottelen vuoden ainakin, että katoaako ne kudos vaurio rajat muun ihon väriin. Jos ei niin pitää miettiä mitäs sitten seuraavaksi

    • Anonyymi

      Hei, onko jollakin kokemusta tuoreen tatuoinnin poistosta? Itselläni alkaa syksyllä ison tatuoinnin alaosan poistatus joko Undoink tai Eiran sairaalassa. Tatuointi on otettu juuri. Huolestuttaa kun tatuointi on tehty runsain mustin viivoin ja myös väritetty mustalla. Viivojen lähtö kuitenkin eniten arveluttaa.

      Peitekuvakin käy jos kokonaan ei lähde, mutta toive olisi puhtaasta ihosta. Harmittaa ja hävettää kun otti 3 krt isomman tatuoinnin kuin piti, vain koska tatuoija ymmärsi väärin ja ehdotti sitten isoa kuvaa. Ja minä sitten hyväksyin enkä ajatellut miltä kuva näyttää esim hameiden kanssa... Tyhmästä päästä kärsii koko kroppa ja lompakko. Takerrun toiveeseen että kuvaa saadaan laseroitua pois. Kertokaahan kokemuksianne!

      • Anonyymi

        Älä sorru peitekuvaan. Eikä sitä rahaa kannata surea, sitä voi tehdä lisää. Tärkeintä on töhry(i)stä eroon pääseminen ja siitä seuraava hyvä mieli. Tsemppia!


    • Anonyymi

      Tuntuu ettei suomesta vielä löydy kunnollista laserointi paikkaa, jossa hinta ja osaaminen kohtaa. Mietin myös miksi k.o paikassa, esimerkiksi näkyvissä videoissa käytetään niin pientä spottikokoa koneessa kun tehoa voi laittaa laitteestakin. Ja muutoinkin spottikokoa tulisi vaihdella joka kerta. Vaihdellaanko täällä, vai onko aina noin pienellä? Ja itse laserointi myös näyttää "hitaalta". Tubesta löytyy paljon videoita mihin verrata.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1408
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1271
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1215
    4. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      28
      1157
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1155
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1067
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1053
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      33
      1048
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1043
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1032
    Aihe