Aihe

Oma dieetti vai neuvot jotka ei toimi

Anonyymi

Olis kiva kuulla joskus ihmisten omia dieettejä millä oikeasti on pudottanut kiloja. Oikeassa elämässä. Jotain ihme shaissea ja mahtavia (sarkasmia) neuvoja ja ruokataulukoita on aivan turha lukea kun niillä ei kukaan oikeassa elämässä syö eikä varsinkaan laihdu. Joitain ikämies peräkammarin poikia esiintyy kovassa pätemisentarpeessa palstoilla toisille neuvoja antamassa ja samalla itse vetää kaljaa, norttia ja mansikkakakkua. Ja on monisairas.

Jokainen saa terveyspalveluista terveyskeskuksesta hyvät dieetti ohjeistukset. Syö vaan vähemmän ja menee riippuvuusvieroitukseen niin muuta ei tarvi. Niitä lääkärin ja ravitsemusneuvojan ohjeita kannattaa seurata, ei mitään peräkammarin nortinimijöiden "terveys" luentoja täällä.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ennen söin kaikenlaista jatkuvasti, monta voileipää joiden päällä meetvurstia, juustoa, kinkkua tms. + 2 isoa annosta ruokaa. Lisäksi join tuoremehuja litran verran päivässä ja söin useamman hedelmän.
   Saunapäivinä = joka päivä, join 1 siiderin saunan jälkeen.
   Painoin 112 kg.

   Vaihdoin ison ruokalautasen 10cm halkaisijaltaan olevaan.
   Ensin syön täyden lautasellisen erilaisia kasviksia, tuoreina ja/tai kypsytettyinä (ei perunaa). En käytä rasvoja enkä öljyjä kasvisten kypsytykseen enkä suolaa.
   Kun kasvikset on syöty, otan tavallista kotiruokaa, sitä samaa mitä muu perhe syö, pikkulautaselle 1-2 desiä. Tämä määrä pitää sisällään kaiken, niin perunan tai riisin tai makaronin + lihat tai kalat ja kastikkeet, mitä milloinkin on tarjolla.

   Ruokarytmi on seuraava:
   Aamupalalla 1 täysjyvä paahtoleipä, päälle sipaisu voi-oliiviöljylevitettä, paljon tuorekurkkua tai tomaattia.
   2 krt yllä mainittu lämpöinen ateria + 1 hedelmä päivän viimeisen aterian jälkkärinä.
   Klo 18 - klo 8.00 välillä juon vain vettä.

   Liikunta, normaalia pikku lapsiperhe-elämää, talvella oli paljon lumitöitä, nyt alkaa ulkona puutarhatyöt ja normaalit kotityöt olen tehnyt koko ajan.

   Paino on pudonnut vajaassa vuodessa 38 kg.
   Vaatekoko pienentynyt 54-56:sta 42:een.

   • Anonyymi

    Hyvä juttu kiitos.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

   Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
   Kotimaiset julkkisjuorut
   99
   6914