Aihe

"Äiti, minä en ole raiskaaja"

Anonyymi

"Siitä tuli kansainvälinen uutinen: pienet koulupojat pakotettiin pyytämään anteeksi sukupuoltaan Australiassa.
Brauer College -oppilaitoksessa pidetyssä tilaisuudessa jopa 12-vuotiaiden poikien täytyi nousta seisomaan tyttöjen eteen ja pyytää anteeksi sitä, että he olivat poikia."

Onko maailma lopullisesti mennyt raiteilta? Ensin meille opetetaan, ettei pidä yleistää ja nyt (pitkälti samat heebot mm. femut) vaativat koko miessukupuolen pyytämään anteeksi olemassaoloaan koko naissukupuolelta. Entä koska kaikkia miesoletettujen äitejä vaaditaan pyytämään anteeksi vaikka nyt kaikilta miessukupuolisilta, etteivät tehneet aborttia, eivätkä onnistuneet kasvatustehtävässä.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/ed1ba50c-2cec-4421-85a6-b250b34e4b50

-Munat vai Kanat-

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Vihervasemmistolaisuus johon feminismikin kuuluu on sairas ja vaarallinen kultti.

  • Anonyymi

   Jos suomessa lähdetään tälle tielle, siihen pitäisi näiden vihapuhe-experttien puuttua. Tämähän on suora hyökkäys ja vihanlietsontaa miessukupuolta kohtaan. Veikkaan kuitenkin, että monelle poliitikolle tämä on ihan jees homma ja eduskunnassa tietyt edustajat lähtevät jopa mukaan tähänkin hullutukseen. Nynnyt miespoliitikot hymisee taustalla.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

   Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
   Kotimaiset julkkisjuorut
   99
   6980