Mies on ilkeä humalassa

Anonyymi

Käytän yhden itselle henkisesti raskaimman illan tapahtumia esimerkkinä. Mieheni oli naispuolisten kavereidensa kanssa juomassa ja suunnitelmana oli, että lähden kotoa keskustaan odottamaan häntä ja lähtisimme siitä yhtämatkaa yhteisen tuttumme luokse ottamaan.

Kun olin keskustassa, nii mies soitti ja pyysi minut sinne hänen kavereidensa kanssa juomaan, mutta kieltäydyin ja pyysin että pysytään suunnitelmassa ja mennään yhdessä sinne tutulle. Mieheni alkoi huutamaan mulle puhelimessa, haistatti v*tut ja laittoi perässä ääniviestin jossa sanoi että "mene vaan panemaan #### ja muita siellä"

Mä lähdin takasin mun asunnolle, koska meni ilo juoda enää sinä iltana, ja sen sanoin myös miehelleni. Myöhemmin yöllä herra kuitenkin päätti tulla kotiin ja alku meni hyvim, sovimme aiemman tapahtuneen ja hetken oli hyvä molemmilla.

Sit mun mies näki arvet mun kädessä ja alko huutamaan mulle miten säälittävä mä olen ja miten en osaa ikinä tehdä mitään oikein. Välillä tilanne rauhottui mutta välillä hän alkoi ilkkua mua niin paljon että lukittauduin kylpyhuoneeseen itkemään. Kun tulin ulos, sanoin suoraan miten hän saa mut inhoamaan itseäni enemmän kun mitään. Tähän mieheni kysyi että "mitenniin". Selitin että hän on ollut mulle ilkeä ja sanonut ilkeitä asioita, mutta hän ei ollut muistavinaan.

Saman illan aikana hän myös kehui yhden naisen rintoja ja persettä, sekä kroppaa ja sanoi suunnilleen näin "ainoo syy miks en panis sitä on, koska en halua tauteja siltä"
Kertoi myös kuinka tää nainen oli pyytänyt hänen luokseen yöksi viikonloppuna ja mieheni sanoi että hän harkitsee asiaa koska hänenkin on oikeus nähdä kavereitaan.

Yritin pysyä koko yön ajan rauhallisena, mutta mieheni teki siitä välillä vaikeaa. Hän ei suostunut antamaan mun nukkua vaikka olin väsynyt kaikesta tapahtuneesta. Pahimmat asiat mitkä mieheni sinä iltana sanoi olivat kun hän sanoi että hänen masentuneisuus ja itsetuhoisuus on kokonaan mun syytä ja että "on siinäkin tyttöystävä"


Ajattelen näitä tapahtumia edelleen, eikä mieheni jostaisyystä ole halunnut edes kuulla mitä sinä iltana tapahtui (ei kuulema itse mitään muista) mietin jatkuvasti, että onko minussa jotain vikaa? Mitä tein väärin tuona iltana että hän pystyi mulle tuollaisia asioita sanomaan? Tarkoittiko mun mies mitä sanoi? Niin paljon kysymyksiä eikä hän tästä illasta halua puhua. Mitä mun pitäisi tehdä että saisin ajatukseni selväksi?

17

2146

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Oletpa prinssin löytänyt. Pidä vaan lujasti kiinni, ettei muut nappaa. Ihana tulevaisuus luvassa. Kyllä käy kateeksi.

    • Anonyymi

      TUO on törkeää, =/

      ja, jos tuo pitää paikkaansa, ja uskon siihen sillä ei ketään, ei ketään kenestäkään
      noin raskasta sanottavaa, sano, ilman taustoja tai muistoja ikäviä, ihmiselämän, kerrassaan. =/

      minä haluan että otat vastaan kaiken apuni mitä tähän laitan sinulle: =)

      minä haluan että Suomen poliisi ottaa sinun tapauksen täysin tutkittavakseen,
      ja kuuntelee kaiken mitä sinulla on sanottavana miehestäsi ja haluan että olet poliisille täysin rehellinen ja kerrot kaiken tarvittavan poliisille,

      ja haluan että Suomen poliisi ottaa vaikka väkisin sinun tapauksen tutkittavaksi,
      sillä se on niin törkeä, kaiken kaikkiaan,

      ja haluan että saat asuntoosi huippuluokan vartiointikamerat ja vartioinnin tarvittaessa, jos siihen on tarvetta, jos miehesi on vähänkin fyysisesti väkivaltainen,
      niin, siihen on ikävä kyllä tarvetta, =/

      ja haluan että Suomi auttaa sinut jaloilleen, joko henkisesti tai fyysisesti että pärjäät jatkossa, ja auttaa sinua töitten, suhteen tai mikä tahansa elämäntilanteesi sitten onkaan, että olet fyysisesti ja henkisesti vankasti mahdollisimman nopeasti jaloillasi, =)

      ja, jos miehesi ja hänen kaverisi kaiken tämän jälkeen vähänkin vielä kiusaavat sinua, =/

      niin, haluan että miehesi ja hänen kavereiden maine pilataan aivan täysin, niin, pitkään kuin se onkin tarpeen että jättää sinut rauhaan,

      ja HALUAN että sinua ei enää koskaan enää haukuta henkisesti tai satuteta fyysisesti, sillä SINÄ olet tästä lähtien KOKO SUOMEN kunniakansalainen,

      joten, sinulla on tästä lähtien, minun suojani, kaikenlaisia paukapäitä elämän,
      vastaan, =)

      sen minä takaan,

      ja, vaikka joskus sanoin, että toiveeni on toivottu,

      niin, en voi koskaan olla toivomatta, kun näen hätää ja tuskaa kärsiviä ihmisiä, =/

      joten, jos minulla on edelleenkin toiveita jäljellä, niin toteutukoon nämä toiveeni,

      sillä kaikesta hyvästä jota olen tehnyt kaikille ihmisille,

      niin, nämä toiveeni, ovat kuin hiekanjyvä tai murunen siitä,

      joten, toiveet toteutukoon,

      SIMBSALABIM!

      ja näin toiveet toteutuvat,

      N

    • Anonyymi

      Selvinpäin järki jarruttaa, mutta kännissä asiat tulee suodattamatta ja rehellisesti.

    • Anonyymi

      Sinäkö siis jatkat suhdetta??????????

    • Anonyymi

      Sinussa ei ole vikaa, et ole tehnyt mitään väärin. Ihan sama tarkoittiko vai ei, tuollaista ei kuulu kuulla omalta rakkaalta. Sinun pitäisi erota

    • Anonyymi

      Joo, ei muuta kuin jatkat suhdetta ja teet lapsia miehelle.
      Pysyy elämäsi mielenkiintoisena ja mukavana. Käytte molemmat vielä kerran viikossa kavereittenne kanssa ryyppäämässä. Erikseen tietysti.

    • Anonyymi

      Voi LUoja, olisiko aika nousta sieltä itsesäälin syövereistä ja rueta arvostamaan itseään, naisena ja ihmisenä. Jos annat toisen kohdella sinua noin, syytä vain itseäsi. Miestäsi et voi muuttaa mutta omaa elämääsi ja asennettasi voit!

    • Anonyymi

      Nja, juokse...
      Päätä pensaaseen vaan...🌳

    • Anonyymi

      ...niin mutta kun mä rrrrrrakastan sitä niin kauheasti!

      Anna mun kaikki kestää.

    • Anonyymi

      Miksi naiset sopii tuollaiset riidat paskan miehen kanssa. Miehes on juoppo eikä se muuksi muutu eikä sen käytös paremmaksi muutu. Kännissä aina näkee miten kusipäitä jotkut miehet on, olen mies itse ja olen nähnyt miten luonne muuttuu kun jotkut juo alkoholia. Itse en olis tuollaisen kaverina edes.

    • Anonyymi

      Mulla oli samanlainen mies, on ollut jo kauan aikaa ex. Exän käytös meni aina vaan pahemmaksi, oli humalassa tai selvinpäin, oli tosi vaikea tapaus. Humalassa oli niin kamala raivoava hirviö, etten enää ikinä halua miestä joka käyttää alkoholia. Humalan piikkiin voi sitten laittaa kaiken näköistä huonoa käytöstä, ei edes muista tekikö sitä ja tätä, kun oli muka niin kännissä, aika kamalaa! Onneks ei tarvitse enää yhtään kännikalaa koskaan enää sietää, alkoholista seuraa vain ongelmia elämän kokemus on sen osoittanut. T. keski-ikäinen nainen

    • Anonyymi

      Miksi VALITSET elää kakkakasan vieressä? Miksi?!

      Onko koskaan herne-aivoosi livahtanut ideaa että on toinenkin tapa elää: Ilman viinaa ja viinhorjen kanssa?
      Että voi käyttää kaiken aikansa oppimaan uutta ja kaunista, kehittämällä henkisesti itseään, menemällä elämässään eteenpäin niin ammatillisesti kuin omia lahjojaan kehittämällä?

      Miksi sinä huolellisesti ja harkiten VALITSET tuhlata kalliin elämäsi kertomanlaiseesi elämään?
      Miksi?

    • Anonyymi

      Selvisi kuukausi myöhemmin, että mies oli pettänyt tämän naisen kanssa minua, jota kehuskeli illan aikana! Miehen puhelinta kävin tukailemassa kun epäilyksiä oli jo tämän naisen maineen tuntien.
      Yritti vielä peitellä tapahtuneita asioita kun puhelimen naamalle heitin, mutta aika nopeasti tuli tältä ”hyvätissiseltä” naiselta ja kavereiltaan tiedot illan tapahtumista.

      ”No hui kamala, se oli vaan muutama pusu ja olin sekasin, ei se maailmaa kaada” -mies

      Tokaisin vain, että miettisi jos tilanne olisikin toisinpäin. Jos minä olisin humalassa hänelle vitut haistattanut ja lähtenyt pusittelemaan muita...meni mies hiljaiseksi.

      Tuli aika nopeasti lähtö suhteesta, enkä halua hänestä kuulla enää ollenkaan. Sääliksi käy tulevia naisia...

      Sinkkuna mennään ja onnellinen näin. Pitääpä olla tästälähtien tarkka miesten suhteen.

      Haluan vielä tähän tarkentaa, että olen vielä nuori, 19vuotias ja todella vähän kokemusta suhteista.

      Täällä asiasta puhuminen ja jälkikäteen läheisille avautuminen suhteesta on virkistänyt mieltä! Vielä kun uskaltaisi mennä jonnekkin psykiatriselle puolelle itsetunto ongelmista puhumaan, niin osaisin jostain olla itsestäni ylpeä!

      • Anonyymi

        No loppu hyvin, kaikki hyvin ja ei muuta ku uusia seikkailuja kohti.


      • Anonyymi

        Kannustan kyllä hakemaan ammattiapua jo heti varhaisessa vaiheessa! Tuollaiset kokemukset saattavat muuten alkaa enemmän ja enemmän vaikuttaa elämääsi, joten olisi hyvä ennaltaehkäistä tai ainakin pienetää vaikutusta hyvissä ajoin, jotta ei turhaan pitkittäisi kärsimystä.


    • Anonyymi

      Pistä tuo äijä heti kiertoon. Tuollainen vain pahenee, hän selvästi yrittää viedä sinulta itsetunto ja nauttii vielä siitä mitä enemmän ja enemmän sievät nöyryytystä.

    • Anonyymi

      Missä kohtaa tarinassa oli mies. Käytöksen perusteella ei edes pussit oo vielä laskeutunu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      377
      3628
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      202
      1746
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      66
      1347
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      148
      1234
    5. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      164
      875
    6. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      873
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      117
      840
    8. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      56
      833
    9. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      819
    10. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      792
    Aihe