Mies on ilkeä humalassa

Anonyymi

Käytän yhden itselle henkisesti raskaimman illan tapahtumia esimerkkinä. Mieheni oli naispuolisten kavereidensa kanssa juomassa ja suunnitelmana oli, että lähden kotoa keskustaan odottamaan häntä ja lähtisimme siitä yhtämatkaa yhteisen tuttumme luokse ottamaan.

Kun olin keskustassa, nii mies soitti ja pyysi minut sinne hänen kavereidensa kanssa juomaan, mutta kieltäydyin ja pyysin että pysytään suunnitelmassa ja mennään yhdessä sinne tutulle. Mieheni alkoi huutamaan mulle puhelimessa, haistatti v*tut ja laittoi perässä ääniviestin jossa sanoi että "mene vaan panemaan #### ja muita siellä"

Mä lähdin takasin mun asunnolle, koska meni ilo juoda enää sinä iltana, ja sen sanoin myös miehelleni. Myöhemmin yöllä herra kuitenkin päätti tulla kotiin ja alku meni hyvim, sovimme aiemman tapahtuneen ja hetken oli hyvä molemmilla.

Sit mun mies näki arvet mun kädessä ja alko huutamaan mulle miten säälittävä mä olen ja miten en osaa ikinä tehdä mitään oikein. Välillä tilanne rauhottui mutta välillä hän alkoi ilkkua mua niin paljon että lukittauduin kylpyhuoneeseen itkemään. Kun tulin ulos, sanoin suoraan miten hän saa mut inhoamaan itseäni enemmän kun mitään. Tähän mieheni kysyi että "mitenniin". Selitin että hän on ollut mulle ilkeä ja sanonut ilkeitä asioita, mutta hän ei ollut muistavinaan.

Saman illan aikana hän myös kehui yhden naisen rintoja ja persettä, sekä kroppaa ja sanoi suunnilleen näin "ainoo syy miks en panis sitä on, koska en halua tauteja siltä"
Kertoi myös kuinka tää nainen oli pyytänyt hänen luokseen yöksi viikonloppuna ja mieheni sanoi että hän harkitsee asiaa koska hänenkin on oikeus nähdä kavereitaan.

Yritin pysyä koko yön ajan rauhallisena, mutta mieheni teki siitä välillä vaikeaa. Hän ei suostunut antamaan mun nukkua vaikka olin väsynyt kaikesta tapahtuneesta. Pahimmat asiat mitkä mieheni sinä iltana sanoi olivat kun hän sanoi että hänen masentuneisuus ja itsetuhoisuus on kokonaan mun syytä ja että "on siinäkin tyttöystävä"

Ajattelen näitä tapahtumia edelleen, eikä mieheni jostaisyystä ole halunnut edes kuulla mitä sinä iltana tapahtui (ei kuulema itse mitään muista) mietin jatkuvasti, että onko minussa jotain vikaa? Mitä tein väärin tuona iltana että hän pystyi mulle tuollaisia asioita sanomaan? Tarkoittiko mun mies mitä sanoi? Niin paljon kysymyksiä eikä hän tästä illasta halua puhua. Mitä mun pitäisi tehdä että saisin ajatukseni selväksi?

12

109

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Oletpa prinssin löytänyt. Pidä vaan lujasti kiinni, ettei muut nappaa. Ihana tulevaisuus luvassa. Kyllä käy kateeksi.

  • Anonyymi

   TUO on törkeää, =/

   ja, jos tuo pitää paikkaansa, ja uskon siihen sillä ei ketään, ei ketään kenestäkään
   noin raskasta sanottavaa, sano, ilman taustoja tai muistoja ikäviä, ihmiselämän, kerrassaan. =/

   minä haluan että otat vastaan kaiken apuni mitä tähän laitan sinulle: =)

   minä haluan että Suomen poliisi ottaa sinun tapauksen täysin tutkittavakseen,
   ja kuuntelee kaiken mitä sinulla on sanottavana miehestäsi ja haluan että olet poliisille täysin rehellinen ja kerrot kaiken tarvittavan poliisille,

   ja haluan että Suomen poliisi ottaa vaikka väkisin sinun tapauksen tutkittavaksi,
   sillä se on niin törkeä, kaiken kaikkiaan,

   ja haluan että saat asuntoosi huippuluokan vartiointikamerat ja vartioinnin tarvittaessa, jos siihen on tarvetta, jos miehesi on vähänkin fyysisesti väkivaltainen,
   niin, siihen on ikävä kyllä tarvetta, =/

   ja haluan että Suomi auttaa sinut jaloilleen, joko henkisesti tai fyysisesti että pärjäät jatkossa, ja auttaa sinua töitten, suhteen tai mikä tahansa elämäntilanteesi sitten onkaan, että olet fyysisesti ja henkisesti vankasti mahdollisimman nopeasti jaloillasi, =)

   ja, jos miehesi ja hänen kaverisi kaiken tämän jälkeen vähänkin vielä kiusaavat sinua, =/

   niin, haluan että miehesi ja hänen kavereiden maine pilataan aivan täysin, niin, pitkään kuin se onkin tarpeen että jättää sinut rauhaan,

   ja HALUAN että sinua ei enää koskaan enää haukuta henkisesti tai satuteta fyysisesti, sillä SINÄ olet tästä lähtien KOKO SUOMEN kunniakansalainen,

   joten, sinulla on tästä lähtien, minun suojani, kaikenlaisia paukapäitä elämän,
   vastaan, =)

   sen minä takaan,

   ja, vaikka joskus sanoin, että toiveeni on toivottu,

   niin, en voi koskaan olla toivomatta, kun näen hätää ja tuskaa kärsiviä ihmisiä, =/

   joten, jos minulla on edelleenkin toiveita jäljellä, niin toteutukoon nämä toiveeni,

   sillä kaikesta hyvästä jota olen tehnyt kaikille ihmisille,

   niin, nämä toiveeni, ovat kuin hiekanjyvä tai murunen siitä,

   joten, toiveet toteutukoon,

   SIMBSALABIM!

   ja näin toiveet toteutuvat,

   N

  • Anonyymi

   Selvinpäin järki jarruttaa, mutta kännissä asiat tulee suodattamatta ja rehellisesti.

  • Anonyymi

   Sinäkö siis jatkat suhdetta??????????

  • Anonyymi

   Sinussa ei ole vikaa, et ole tehnyt mitään väärin. Ihan sama tarkoittiko vai ei, tuollaista ei kuulu kuulla omalta rakkaalta. Sinun pitäisi erota

  • Anonyymi

   Joo, ei muuta kuin jatkat suhdetta ja teet lapsia miehelle.
   Pysyy elämäsi mielenkiintoisena ja mukavana. Käytte molemmat vielä kerran viikossa kavereittenne kanssa ryyppäämässä. Erikseen tietysti.

  • Anonyymi

   Voi LUoja, olisiko aika nousta sieltä itsesäälin syövereistä ja rueta arvostamaan itseään, naisena ja ihmisenä. Jos annat toisen kohdella sinua noin, syytä vain itseäsi. Miestäsi et voi muuttaa mutta omaa elämääsi ja asennettasi voit!

  • Anonyymi

   Nja, juokse...
   Päätä pensaaseen vaan...🌳

  • Anonyymi

   ...niin mutta kun mä rrrrrrakastan sitä niin kauheasti!

   Anna mun kaikki kestää.

  • Anonyymi

   Miksi naiset sopii tuollaiset riidat paskan miehen kanssa. Miehes on juoppo eikä se muuksi muutu eikä sen käytös paremmaksi muutu. Kännissä aina näkee miten kusipäitä jotkut miehet on, olen mies itse ja olen nähnyt miten luonne muuttuu kun jotkut juo alkoholia. Itse en olis tuollaisen kaverina edes.

  • Anonyymi

   Mulla oli samanlainen mies, on ollut jo kauan aikaa ex. Exän käytös meni aina vaan pahemmaksi, oli humalassa tai selvinpäin, oli tosi vaikea tapaus. Humalassa oli niin kamala raivoava hirviö, etten enää ikinä halua miestä joka käyttää alkoholia. Humalan piikkiin voi sitten laittaa kaiken näköistä huonoa käytöstä, ei edes muista tekikö sitä ja tätä, kun oli muka niin kännissä, aika kamalaa! Onneks ei tarvitse enää yhtään kännikalaa koskaan enää sietää, alkoholista seuraa vain ongelmia elämän kokemus on sen osoittanut. T. keski-ikäinen nainen

  • Anonyymi

   Miksi VALITSET elää kakkakasan vieressä? Miksi?!

   Onko koskaan herne-aivoosi livahtanut ideaa että on toinenkin tapa elää: Ilman viinaa ja viinhorjen kanssa?
   Että voi käyttää kaiken aikansa oppimaan uutta ja kaunista, kehittämällä henkisesti itseään, menemällä elämässään eteenpäin niin ammatillisesti kuin omia lahjojaan kehittämällä?

   Miksi sinä huolellisesti ja harkiten VALITSET tuhlata kalliin elämäsi kertomanlaiseesi elämään?
   Miksi?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ansiosidonnaisen porrastaminen olisi vain reilua

   Nykyisin sinnitellään töissä tasan minimiaika, jonka jälkeen heittäydytään ansiosidonnaiselle maksimiajaksi. Uudessa mallissa olisi oikeus sitä pidemp
   Maailman menoa
   242
   3524
  Aihe