Aihe

Onko muilla kevätväsymystä??

Anonyymi

Minä tunnen ja oon tuntenut ainakin viime kuukauden aikana olevani ihan todella uupunut. En siis varsinaisesti ole väsynyt, mutta joka tavalla ihan "loppu". Tuntuu ettei ajatus luista, oon hajamielinen ja saatan unohtaa asioita. Näiden tuntemuksien lisäksi pinna saattaa olla niin kireällä, että itseänikin pelottaa. :DD Tästä ärsyyntymisestä esimerkkinä todella voimakkaasti jotain muretta kovalla äänellä vääntävä henkilö jota joutuu kuuntelemaan olosuhteiden pakosta ja jolla ei oikeastaan ole edes mitään järkevää sanottavaa. Tämä tapaus ei normioloissa ehkä ärsyttäisi, mutta juuri tällä hetkellä koen tällaisen henkilön täydeksi pölvästiksi ja jo hänen kovaääninen puhetapansa ja murteensa sai minut todella ärsyyntyneeksi, josta toipuminen vei vähintään vuorokauden. :/ En väitä olevani muita älykkäämpi (vaikka tutkimusten mukaan olenkin), mutta en ärsyynny mistään muusta niin paljon kuin jonkun älykääpiön "läyhäämisestä".

Tiedostan itsekin, että olen loppuunpalamisen rajoilla, koska tunnen niin kuin teen., koska normaalisti en näin kokisi. Korona on tähän osittain "syyllinen", koska sen myötä normaali elämisen syklini lomineen on mennyt uusiksi.

Tämä on vain oma purkaukseni, johon tilanteeseen tiedän nytkin saavani muutoksen kun sitä oikeasti haluan.

12

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Niin ja ymmärrän, että olen lähellä loppuunpalamista enkä ihmettele kun viime lomasta on jo vuosi, jonka syyksi voidaan taas sanoa olevan Koronan. :/

  • Anonyymi

   Sama täällä. Päätä särkee ja v i t u t t a a.

   • Anonyymi

    hyvä, että täällä on muitakin. :D


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    hyvä, että täällä on muitakin. :D

    Ei ole enää varmuutta kumpi meistä kirjoitti tuon aloituksen. Koin samanlaisen murretilanteen ja yli viikko meni siitäkin selviämiseen. Kaikki älämölö ja joutavan päiväinen houriminen ärsyttää eikä jaksa. Toiset tuntuvat vähintään idiooteilta ellei pahemmilta.


  • Anonyymi

   Mua on väsyttänyt ja päätä särkenyt päivittäin otettuani Koronarokotuksen pari viikkoa sitten.

   • Anonyymi

    Olen ihan varma, että Astra Zenega on syynä, kosken aikaisemmin ollut näin väsynyt, eikä päätä särkenyt päivittäin.


  • Anonyymi

   Sen verran olen itseopiskellut, että tiedän kyseessä olevan burn outin. Yleensä en edes ärsyynny ja työkaverini sanoi kun kerroin tästä pahantuuliseeudestani, että vaikea kuvitella sinua ärsyyntyneenä. :D Yleensä kun mikään ei saa minun mielenrauhaani järkkymään.

   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

    On varmaan! :D


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    On varmaan! :D

    No helvetti.


  • Anonyymi

   On kai tuo kevätväsymys ihan tavallista, toki voi olla ihan loppuunpalamistaki tai masennusta. Jos pahempaa kuin yleensä keväisin, voi olla syytä tehdä jotain asialle. Krooninen masennus on helvetillinen tila, siihen ei kannata itteesä päästää.

  • Anonyymi

   On väsymystä. Sinällään se on vaikea tilanne ihmiselle, jonka vaatimus itseltään on se, että pitää jaksaa muiden vuoksi. Kuitenkin on parempi hampaat irvessäkin yrittää kuin lakata yrittämästä..

  • Anonyymi

   Mur, mur ;)
   Oo vuan murren kaveri.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuolleille ei pitäisi nauraa mutta nyt naurattaa

   Norjan johtava koronakieltäjä sairastui koronaan ja kuoli https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/fbbd4cec-3688-4113-9424-bbd5d9c5a3c8
   Maailman menoa
   372
   8163
  2. Maisa sairaalassa

   https://aijaa.com/JHObE3 Nonni.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   237
   7287
  3. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

   Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
   Kotimaiset julkkisjuorut
   35
   3502