Aihe

Jotain sääntöjä, miten naisten hiukset pitäisi leikata?

Anonyymi

Olen katsellut Youtubesta, miten monet naiset ajelevat oman tukkansa ihan lyhyeksi. Joku laittaa osan hiuksista klipseillä kiinni. Joku taas ajelee mitään klipsejä laittamatta. Osa käyttää sakseja ainakin korvien ympäriltä siistiessä.

Olen itsekin hankkinut koneen ja pari kertaa olen sitä käyttänytkin. Jälki ei ole kovin hyvä, mutta etätyöskentelyn aikana sitä ei juuri kukaan nää.

Onko kokemuksia oman tukan leikkaamisesta, nimenomaan naisilla? Saa myös laittaa linkin, jos jossakin on selkeitä ohjeita.

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Riippuu taidoista ja hiustenlaadusta ja määrästä, mitä voi saada aikaiseksi.

   Itse aikanani ajelin siiliksi/kaljuksi. Helpommalla pääsi ajellessa kaljuksi ja antamalla kasvaa lyhyen siilin. Omat taitoni ja hiusten määräkään ei riittäisi hienoihin kampauksiin. Nyt hiukset ovat pienellä ponnarilla, ja tasailen latvoja silloin tällöin. Värjäilen harvakseltaan.

   Jos haluaa oikeasti olla tyylikäs, niin helpommalla pääsee, kun ottaa vähintäänkin kaverin avuksi kampaustouhuihin. Ainakin kannattaa varautua siihen, että tulee sen luokan megakatastrofi, että hiukset joutuu ajamaan kokonaan pois. Uusiutuva luonnonvarahan hiukset useimmiten on, tosin aikaa kasvattamiseen menee. Eli siitä vaan harjoittelemaan...

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Megasexy! Erika Vikman kiehnää sängyssä punaisessa lateksipuvussa: "Ilman häpeää..."

   Ensin tuli Cicciolina, sitten Syntisten pöytä ja nyt Häpeä. Superseksikkäästi pukeutuva Erika Vikman osaa todellakin kohahduttaa vai mitä mieltä olet?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   292
   8342