Aihe

Ihastuin suhun viime kesänä

Anonyymi

Ihastuin suhun jo viime kesänä. Aavistelin, että saatat olla parisuhteessa. Aavistelin oikein. Säkin tiesit mun kuviot. Vaikka yhdessä sovittiin, ettei mitään meidän välille tuliskaan, niin oot silti mun mielessä kokoajan.

9

103

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ymmärränkö oikein? Aavistelet että toinen on parisuhteessa?? Miten voit tietää??? Vai Oletko kysynyt kasvotusten asian oikean laidan????????

  • Anonyymi

   ota suihin työpaikalla niin se on kivaa. ja meillä molenmilla oma mutuseni kotona. kiva pettää ja olla vain himosuhteessa silloin tällöin työpaikalla nartuseni.

  • Anonyymi

   haluun sanoa sinua työpaikkani huoreseni niin kiihotut kun sun oma muru ei osaa puhua tuhmia.

  • Anonyymi

   oli kiva kun pyysit piiskamaan sinua minäkin kiihoituin.ja se kun sanoit että hommaa mulle kaalimato kavereita.kun miehesi ei haluu ostaa. ja tykkäät sooloseksistä.

  • Anonyymi

   se että tykkäät fetismistä niin muos kanssa kiihotti. että yksin sitä harrastat. sovitaan meille yhteinen 1 tunti siiheen .

  • Anonyymi

   mulla on haavena kanssa lyöttää nyt vakkari fetisnainen.ei oo varmaan vaikeata löytää.minä ohjaan ja sinä tuut mukaana näin löydämme yhteisen sävelen ei tarvi puhua rakkaudesta himo meitä vie onnelaan ja jalat ei kanna mutta olet siinä kuitenkin ja rauhoitun .

  • Anonyymi

   naiseni adh rauhoittuu kun saa olla kanssani ja mielenterv paranee kun fetismi puhkee kukkaa sinä heräät uuteen päivään onnelisenpana kuin koskaa,kun rakkauta ei tarvi kanssasi jakaa mun oma työkaverini saan palkan ja hekuman.sinun ketesi on parasta mitä minun mieheni ei löytäny minusta sinusta en luovu milloinkaan. jos firma ei tee konkursia.

  • Anonyymi

   olen kuin huumassa saat minut laukeaamaan seitsemästi. mieheni ei kertaakaan.on hyvä tämä huuma tahdon olla nartusi.kiimanen.oli ihanaa kun pissasit suuhuni ja minä sinun suuhun se oli kiihottava hetki silloin meidän alkuhuumassa mitä on ollut jo 6kk.2 viikossa työkiima.

  • Anonyymi

   voitas ottaa joku 1 mies lisää sinulle vielä jos tahdot niin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yksin oli Sofia tullut Espanjasta

   https://www.seiska.fi/kotimaa/jattiriita-espanjassa-sofia-belorf-palasi-yksin-suomeen-ilman-stefan-thermania-kuvat Harmi, että tää ja muut riidat on v
   Kotimaiset julkkisjuorut
   62
   2404