Aihe

Mikä on kiusallisinta, mitä on käynyt ihastukseesi liittyen?

Anonyymi

Voin aloittaa: luin kännykästä ihastukseni kanssa käytyä ihan viatonta keskustelua. Ilmeisesti olin painanut huolimattomasti jotain nappeja ja soitin hänelle vahinkopuhelun 7:24 sunnuntaiaamuna. En edes tajunnut asiaa ennen kuin häneltä tuli iltapäivällä viestiä, missä kysyi: onko kaikki kunnossa, oliko jotain kiireistä asiaa.

Vaikka asiassa ei oikeasti edes tapahtunut mitään niin häpesin tuota niin paljon, että poistin hänen yhteystiedot kännykästä. Olemme etätöissä, joten en ole joutunut häntä tapaamaan mutta saan häneltä nykyään eri tyylisiä viestejä päivisin kuin aikaisemmin. En osaa sanoa, onko hän kiusaantunut vai kiinnostunut. En meinaa kysyä!

5

137

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   No miksi et sanonut että oli vahinko, sori ja joku nauruhymiö siihen perään.. . En ymmärrä miten ja ihmiset arkailee turhaan

   • Anonyymi

    Minä olen kaikkea muuta kuin arka maanantaina jos ei nyt aukeaa minulle normaalisti ne treffit sivut


  • Anonyymi

   Huh, parempi kun ei mieti noita mokiaan, piirtyvät vaan selvemmin muistiin. Ja kaikki ei oo itestä kiinni, tuo älykännykän kosketusnäyttö ihan eri herkästi ottaa omia aikojaan yhteyksiä, kuin sillä olisi oma tahtonsa.

   • Anonyymi

    Monesti tuo kauhukuva käynyt mielessä, kun olen ihastellut hänen whatsapp-kuvaansa... Siinä olisi selittelemistä kerrakseen että miksihän se numerokin oli puhelimessa tallennetua...


  • Anonyymi

   Se, kun eräs toinen nainen puhui hänestä miehestä minulle ja tajusin, että heidän välillään on jotakin. Minua nolotti ja punastuin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Megasexy! Erika Vikman kiehnää sängyssä punaisessa lateksipuvussa: "Ilman häpeää..."

   Ensin tuli Cicciolina, sitten Syntisten pöytä ja nyt Häpeä. Superseksikkäästi pukeutuva Erika Vikman osaa todellakin kohahduttaa vai mitä mieltä olet?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   223
   5999