Aihe

Kamala darra

Anonyymi

En ole tässä juuri ehtinyt edes nukkumaan, sillä poukkasin kuuden maissa aamulla taksilla himaan, eikä hirmuhallitsija, diktaattori, itsevaltias ja despootti, kissa, anna kenenkään lojua vuoteessa enää kahdeksan jälkeen, ellei tätä olla ruokittu häntä miellyttävin, monin erilaisin, tavoin.

(hihitystä)

10

50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hei!

   Kamala darra -sarjani saattaa olla sukua Kamala Kankkunen monisyiselle dokumenttiprojektille Bangkokista.

   (naurua)

   • Anonyymi

    Lisähuomioita

    Todd Phillips saattaa olla kauan sitten kadonnut isoveljeni.

    Niin hyvin synkkaa.

    (reps)


  • Anonyymi

   Se menee ohi helposti, itsellä voi hitto tuo nilkkani, nyt joudun kävelemään 1 jalkaisesti lähinnä, taitaa parantua kyllä kohta mutta, inhottava juttu kuin yrittäisit juosta marathonia pelkästään pikkuvarmaalla kinkaten.

  • Toisilla ei ole väliä onko arki vai pyhä, kunhan safka tulee kuonon eteen, ja hänet huomioidaan joka päiväisen rytmin mukaan. Meillä tehdään niin että pistetään tassut rinnan päälle ja aletaan nuolemaan naamaa, keskittyen nenään ja suuhun, kun yritän kännyä selailla toisen halutessa huomiota.

   Kyllä se vaan niin on että ne nelijalkaiset ovat taloudessa pomoja, ja joidenka oikkujen mukaan meidän ihmisten pitää toimia. 😂

   • Anonyymi

    Juurikin näin

    Itse asiassa olin juuri tuossa löyhyttelemässä ruokkimani tyynykissan yllä strutsinsulkia, kun tämä äkkiarvaamatta sipaisi kynsillä kintuille.

    Ehkä löyhyttelin liian lujaa - tms.

    (hirn)


   • Anonyymi kirjoitti:

    Juurikin näin

    Itse asiassa olin juuri tuossa löyhyttelemässä ruokkimani tyynykissan yllä strutsinsulkia, kun tämä äkkiarvaamatta sipaisi kynsillä kintuille.

    Ehkä löyhyttelin liian lujaa - tms.

    (hirn)

    😂🤣😂

    Mä lähen käymään äiteen patojen ääressä, ja tiedän jo etukäteen kuka lähtee sen jälkeen kakkalenkille neitokaisen kanssa. 😆

    Se tapahtuu joka kerta kun siellä olen, että kukaan muu ei päivälenkille kelpaa seuraksi. Mikäs siinä mennessä, kun aurinko paistaa ja olokin kohtalaisen siedettävä. Sitä paitsi tyllerön kanssa lenkkeily on sen verran harvinaista herkkua, että mielelläni sen kanssa menen. 😍


  • Eilen aamulla heräsin siihen, kun kissa loikkas mahan päälle kovan maukaisun kera.. Hitto kun säikähin.. Eikä auta vaikka kupissa on ruokaa.. Outo huumorintaju sillä.😒

   • Hihitteleekö kissat?


   • Anonyymi

    Tarkemmin ajateltuna on erittäin tärkeää ihmismielelle se että kykenee tasapainottamaan itseään suhteessa ylivoimaiseen kissaan.

    Kuka saatanan seinähullu nyt kestäisi vuosikausia sitä että patologisen neuroottinen ja kaiken perinpohjaisesti tarkistava kissa jatkuvasti availisi jo kertaalleen suljettuja ovia?

    Ei kukaan.

    (hirn)


  • Anonyymi

   Viinaa pitää juoda jos naisia haluaa tavata. Krapula on hinta jonka siitä joutuu maksamaan, mutta mitään ei tässä maailmassa ilmaiseksi saa.

   Raittiilla miehellä ei ole krapulaa, mutta eipä hänellä naisseuraakaan ole.

   t. viinamies

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yksin oli Sofia tullut Espanjasta

   https://www.seiska.fi/kotimaa/jattiriita-espanjassa-sofia-belorf-palasi-yksin-suomeen-ilman-stefan-thermania-kuvat Harmi, että tää ja muut riidat on v
   Kotimaiset julkkisjuorut
   62
   2375