Naapuriasunnosta kuuluu outoja, onko kyse seksuaalisadismista?

Anonyymi

Itseäni on kiusannut jo lähes vuoden ajan naapurista, seinä takaa kuuluvat perheväkivaltaan ja seksuaalisadismiin viittaavat äänet.
Eli, olen ainoastaan yhden ainoan kerran nähnyt tuon pariskunnan. Vaimo näyttää pelokkaalta, oli pälyilevä, katsekontaktia välttelevä ja selkeästi mieheensä tukeutuva kun heihin törmäsin, täysin avuttomalta vaikuttava, alistuneen ja traumatisoituneen näköinen.
Entä ne äänet? Pitkiä monotonisia puheenpitoja mieheltä, välillä hyvittelevää, maanittelevaa ja hetkessä raivoisaa. Nainen välillä vastailee jotain, pitkiä itkukohtauksia jne.
Aika ajoin puhe kuuluu selkeästi, sitten se kuullostaa tulevan kuin maan alta. Mieleen tulee se, että näillä on jonkinlainen, äänieristetty bunkkeri siellä makuuhuoneen puolella. Useasti kuuluu vasaran nakuttelua ja naulojen hakkaamisen ääntä, kuin rakennettaisiin jotain kumman kopperoa joka aika ajoin otetaan käyttöön ja poistetaan käytöstä.
Kauheinta on ollut kuulla tuota kummallista keskustelua. Mies puhuu ja puhuu, selittelee jotain kuin puhuisi pikkulapselle, nainen on hiljaa ja välillä sanoo jotain.
Viime viikolla taas sama, mies maanitteli, selitteli ja antoi selkeitä ohjeita ja käskyjä liittyen seksiin. Vaati naista voihkimaan ja nainen yritti ja yritti, mutta lopetti jolloin mies raivostui ja taas sama kuvio toistui. Sitten kun nainen voihki keinotekoisesti, mies ohjeisti; juuri noin, hyvä, jatka jne. Parivuode rytkyi ihan hulluna.
Seuraavana päivänä mies itkeä vollotti ja nainen lohdutti, mies oli kuin jakomielitautinen, roolit vaihtui lennossa. Naisesta tuli lohduttaja . Hetken kuluttua mies oli raivona huutamassa ja nainen itkuinen. Kuului vasaroinnin ääntä ja sitten nainen vaikeroi - ääni tuli taas kuin haudasta. Se, mitä tapahtui sen jälkeen oli järkyttävintä mitä tiedä; kuului vaimeaa ja raivoisaa, kuin maan alta tulevaa huutoa, ihan mielipuolista huutoa. Välillä miehen ääni kuului rauhallisena taustalta, kuin kyse olisi ollut jostain sairaasta rangaistusleikistä. Onko kyse seksuaalisadismista johon nainen suostuu vai vastentahtoisesta seksuaalisadismista, josta nainen ei pääse pois, ei koko tilanteesta, vaan on täysin murskattu oman tahtotilansa suhteen.? Vai oudosta roolileikistä johon seksuaalisadismi liittyy oleellisesti.?
Hirvittävää kuunneltavaa joka tapauksessa

41

1695

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      laita korvatulpat korviisi ja päälle vielä kuulosuojaimet, ei enää naapuriäänet häiritse!

      • Anonyymi

        Juuri näin. Fantasiaseksiä


    • Anonyymi

      Naapurin vanhaemäntä on vauhdissa.

    • Anonyymi

      Jotkut voivat nauttia tuhmemmistakin leikeistä. Älä keskity ja murehdi liikaa toisten touhuja. Jokainen on omasta elämästä vastuussa.

    • Anonyymi

      Naapurin emäntä vauhdissa, laita kuulosuojaimet...
      Ei tarvita kuulosuojaimia, ääni on sen verran vaimeaa, kuin haudasta lähtöisin. No, ehkä seuraavan kerran, kun alkaa mädäntyneen ruumiin haju leijailla käytävillä, voi puuttua?
      Aika löysää asennoitumista, kun otsikko on perheväkivallan alla. Oletteko tosiaan sitä mieltä että kyse on oudoista seksileikeistä, eikä yksipuolisesta seksuaalisadismista? Miksi nainen sitten käyttäytyi oudosti? Ei normaali ihminen käyttäydy vastaan tullessa siten. Yleensä hymyillään, tervehditään eikä katsekontaktia vältellä ja käyttäydytä kuin traumatisoitunut, ihan pihalla koko nainen. Sen yhden tapaamisen jälkeen en ole häntä kertaakaan nähnyt, pääseekö enää koskaan uloskaan? Todella sairasta.
      Huuto ei ole nautinnosta lähtöisin, se on kammottavaa ja ahdistavaa kuunneltavaa. Ihan kuin nainen olisi suljettu pieneen ahtaaseen tilaan, eikä pääsisi sieltä pois. Se huuto on todella mielipuolista, kuin psykoosissa olevan huutoa, ei seksinautinnosta kertovaa.

      • Anonyymi

        Ehkä huoli-ilmoitus sossuun? Voi tehdä nimettömänä. Jos naisella on hätä, voisi tilanne selvitä. Jos taas ei, eipä tule seuraamuksiakaan. Enpä taitais itse pystyä olemaan tekemättä mitään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ehkä huoli-ilmoitus sossuun? Voi tehdä nimettömänä. Jos naisella on hätä, voisi tilanne selvitä. Jos taas ei, eipä tule seuraamuksiakaan. Enpä taitais itse pystyä olemaan tekemättä mitään.

        Tai sitten vaan soittaa poliisit, kun seuraavan kerran kuuluu ahdistavia ääniä. On tosin sitten tuurista kiinni millaiset poliisit paikan päälle sattuu, osa niistä ei naisten pahoinpitelyistä välitä tuon taivaallista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ehkä huoli-ilmoitus sossuun? Voi tehdä nimettömänä. Jos naisella on hätä, voisi tilanne selvitä. Jos taas ei, eipä tule seuraamuksiakaan. Enpä taitais itse pystyä olemaan tekemättä mitään.

        Mutta älkää ruvetko huoli-ilmoitus tehtailijoiksi syyttä suotta. Toivottavasti aloittajalla itsellään on muumit laaksossa.


        Ei vaan. Psykopaatti mies.


    • Anonyymi

      Minun ystävä kertoi nuoresta parista naapurissaan, jotka vetivät jotain mielialaa kiihdyttäviä päihteitä ja sen jälkeen pieksivät ja naivat toisiaan kunnes virkavalta tuli paikalle. Nuori mies tuli välillä vastaan rapussa käsi paketissa ja välillä silmä mustana. Ne on vaan niitä rakkauden ääniä, ota ihan rauhallisesti.

      • Anonyymi

        Apua. Toisilla oli vähän rajut leikit xD


    • Anonyymi

      Tulee mieleen nämä ihmiskaappaukset ulkomailla. Henkilö siepataan ,viedään kotiin, kellariin seksiorjaksi. Vuoroin pahoinpidellään, vuoroin hellitään ja uhrille syntyy kummallinen suhde kaappaajaansa. On täysin tälle alisteinen, eikä osaa poistua tilanteesta vaikka pääsee ulos kaappaajan seurassa. Mies käyttää seksiorjana, ruokkii, vaatettaa jne.mutta vapautta ei ole. Suljetaan ruumisarkkuun joka on eristetty. Turkulainen maallikkosaarnaaja hyväksikäytti naista niin seksuaalisesti kuin taloudellisestikin vuosikymmeniä kenenkään puuttumatta ja kenenkään tietämättä. Oli niin manipuloitu ettei edes tajunnut olevansa hyväksikäytetty.
      Toinen tapaus; mies piti toista miestä vankinaan, rajoitti syömistä ja koko elämää siten, että toinen oli pelkkää luuta ja nahkaa, kun asia vihdoin paljastui.
      Rakkautta, just, on teillä outo käsitys rakkaudesta! Vallankäyttöä ja riistoa, väkivaltaa tuo minusta edustaa.
      Näitä tapauksia on, ne paljastuvat joskus henkilön kuoleman jälkeen , kuten turkulaisen maallikkosaarnaajan rikokset. Tuolla suljettujen ovien sisällä voi olla ihan mitä vaan.

      Pariskunnan ulko- oven lisäksi väliovena on paksu metalliovi, joka vaimentaa ehkä ääniä. Makkarin kalustus olisi kiva nähdä, onko joitain rakennemuutoksia, seinälevyelementtejä, äänieristeitä jne.muokattu. Kummallisia ääniä kuuluu, jokin rakennusprojekti usein menossa.

      • Anonyymi

        Tukholma-syndrooma


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tukholma-syndrooma

        Omassa kotona ei tarvii kuunnella naapurin jatkuvaa metelöintiä. Tee häiriöilmoitus taloyhtiön isännöitsijälle.


    • Anonyymi

      Tee huoli-ilmoitus sos.toimistoon ja tarvittaessa kutsu poliisit.
      Yritä päästä juttelemaan naisen kanssa.

    • Anonyymi

      Huoli- ilmoitus olisi hyvä. Sitten on tämä; nykyään kerrostalossa kaikki eivät tee muuttoilmoitusta ja asukas vaihtuu ja ovessa on edelleen edellisen asukkaan nimi. Näin on meillä käynyt. Seurakunta oli vuokrannut asunnon, asukas lähti pois ja uusi tuli ja hänkin lähti eikä kertaakaan ovessa oleva nimi vaihtunut. Lopulta selvisi että , asukas ei ole asunut kyseisessä osoitteessa enää pitkään aikaan.
      Tuon mainitsemani asunnon asukkaat ovat vaihtuneet, ovessa on aina vain samat nimet. Ota siinä sitten selvää, kuka tai keitä oikeasti asunnossa asuu. Näin edellisen asukkaan eikä hän todellakaan ollut sama kaveri. Voi olla että tyyppi on muuttanut ja jatko vuokrannut asunnon kenelle vaan, joten...
      Nykyinen asukas on isokokoinen mies jolla massiivinen parta, muistuttaa Taleban miesten partaa, sellainen pelkkä outo , iso karvapuska leuassa, kuin tekoparta. Nainen on pienempikokoinen ja todellakin oudosti pälyilevä, lähes välittömästi kääntyi mieheen päin, kun näin heidät, silmät olivat kuin suuret lautaset, mies suhtautui hyvin suojelevasti naiseen, katsoi minua uhmakkaasti kuin sanoakseen; älä puutu meidän asioihin. Ei mitään tervehdystä, pään nyökkäystä, enemmänkin torjuva. Auton rekkarista voisi selvittää nimen.
      Naista ei ole näkynyt pitkään, pitkään aikaan. Mies kulkee öiseen aikaan edestakaisin asunnostaan sisään ja ulos., ( tupakalle?) tosi usein, viipyy jonkin aikaa ja tulee takaisin, tuolloin kuuluu myös naisen ääni. Tulee mieleen, että hän ehkä hakeekinnaisen aina jostain ja vie takaisin?. Onko kyseessä edes sama nainen, vai vaihtuuko nainen aina? Todella outo tapaus. Ja tuo outo ohjeistus; nyt teet tätä ja nyt tuota, sitä ennen pitkä ” koulutussessio” maratonipuheineen ja selityksineen. Kuullosti ihan kuin joltain koulutukselta, Koulutus seksityöhön? Koska tuli vaikutelma että nainen suhtautuu seksuaaliseen kanssakäymiseen kielteisesti, miestä se ei näytä haittaavan, hänen rooliinsa näytti kuuluvan tarkka ohjeistus mitä tehdään, miten tehdään, miten äänellään seksin yhteydessä, naisen vastustellessa koko tilannetta, Sehän on kuin järjestelmällistä raiskaamista. Normaali mies ei painosta tuolla tavoin. Tuli mieleen nuo Romanian ihmiskaupan uhrit. Olisiko kyse järjestäytyneestä rikollisuudesta, ihmiskaupasta? Tuodaan avuttomia naisia prostitoiduksi, tämä kaveri hakee aina saman naisen huoneistoonsa raiskattavaksi tai ” koulutettavaksi” seksityöhön?

    • Anonyymi

      Aikoinaan lomareissullani näin tällaisen pariskunnan. Nainen näytti koko aurinkoristeilyn siltä että mies ottaa nirrin pois milloin vain. Kädet mustelmilla ja näyttäen siltä että oli pakotettuna istumaan aivan miehen kyljessä.
      Itselleni tuli todella raivostunut ja samalla surullinen olo. Se alistuneen ihmisen olemus on sellainen ettei siitä pitäisi olla epäselvyyttä mikä on homman nimi.
      Päättele itse.

    • Anonyymi

      Väkivaltaa ei saa hyväksyä, siihen pitää puuttua tavalla tai toisella.

    • Anonyymi

      Ei kai tuossa muu auta kun ottaa tuon selvittäminen vastuulles. Äänitä vaikka noita huutoja todisteeksi, kysy muilta naapureilta ovatko kuulleet samaa ja yritä päästä kontaktiin tuon naisen kanssa. On kai talossa asuvien nimet jossain ylhäällä sentään, että googlailisit vähän. Onhan näitä vuosikausia seksiorjina olleita naisia ollu maailmalla, joihin kukaan ei koskaan kiinnittänyt huomiota.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Toivottavasti olet trolli. Toisaalta tiedän, että olen parikin kertaa ollut ainoa, kun henki oli lähdössä naiselta ja soitin poliisit.

    • Anonyymi

      Jos kokisit aitoa huolta, olisit jo tarttunut toimeen ottamalla yhteyttä sekä isännöitsijään että virkavaltaan sen sijaan, että mässäilisit mahdollisimman detaljoidulla kauhuskenaariolla Suomi24-keskustelupalstalla.

      Oletko päästäsi kipeä, ja haet huomiota mielikuvituksesi surkuhupaisalla tuotoksella?

      Vai oletko päästäsi erittäin, erittäin kipeä, ja kuvailet naapurisi todellista ahdinkoa reagoimatta siihen asianmukaisesti?

      Hae apua (itseäsi unohtamatta)!

      • Anonyymi

        Huoli on ihan todellinen, olen ollut ahdistunut. Mutta, tuota ” meteliä”esiintyy niin harvoin, että olen päätellyt noiden äänien tulevan esim.televisiosta tai tiekoneelta. Kun sama tilanne, äänet, keskustelut, painostus jne.eivät ole jokapäiväisiä vaan silloin tällöin, todella harvakseltaan tapahtuvia, en tietenkään reagoi. Reagoin vain silloin, kun tilanne on akuutti. On vaikea näyttää toteen esim.poliisille, että jotain olisi meneillään, koska meteli voi tulla mistä vaan ;;älylaitteeltakin, enkä pysty todistamaan sitä, että kyse on jostain todellisesta. Ehkä pariskunta katsoo jotain kauhuleffaa yhdessä, tai mies yksinään käy jollain oudoilla sivustoilla ja äänet päällä siten, että kaikki kuuluu naapuriin.
        Selkeästä viikottaisesta tappelu- huudosta ei siis ole kyse, ei myöskään edes kerran kuukaudessa tapahtuvasta, sellaiseen reagoi, se kuuluu jo niin voimakkaasti eikä aiheuta virhetulkintoja, tuo kuvaamani on jotain niin outoa ja epänormaalia, mutta selitettävissä juuri esim.television tai katsottavalla verkkosisällöllä . Lisäksi, kaikki kuultu on tapahtunut yöaikaan, poliisi ei tule kenenkään kotiin vain siksi, että joku painostaa seksiin toista, hyvin vaimea huutokin voi olla oman mielikuvitukseni tuotetta, koska olen kuulemastani ahdistunut, mitään ei voi todistaa oikeaksi, on vain se, mitä minä kuulen ja se, mikä on todellisuus.
        Uskon että kaikelle löytyy looginen, järkevä selitys, eikä se ole se, mitä alitajuisesti pelkään, vaan jokin täysin normaali juttu kuten tv: n äänet. Huomaan myös sen, kun oikein ahdistuu; alkaa itse tulkita tilanteita ja tapahtumia mahdollisesti myös väärin.
        Painostus seksiin ei kai ole rikosilmoituksen teon paikka eikä syy kutsua poliisia -luultavasti siitä saisi syytteen poliisin häirinnästä; aiheettomasta ilmoituksesta .Se, jota painostetaan, on hänen asiansa ilmoittaa, nyt hän alistuu eikä todennäköisesti myönnä yhtään mitään. Olen joskus tehnyt ilmoituksen todella hirveästä, nuoren tytön itkusta ja karjunnasta jossain ulkona yöaikaan, nuori nainen huutaa ja itkee ja aikuinen mies sanoo jotain..soitin poliisille; ei syytä puuttua asiaan, teinit vain humalassa metelöivät- vaikka kyse olisi voinut olla lapsen raiskauksesta. Kehoitti menemään paikalle; en voinut , enkä uskaltanut, koska en tiennyt mistä päin äänet tulivat, en lähde yöaikaan epämääräisellä alueella yhtään mihinkään hakemaan jotain äänilähdettä.
        Sitten tähän; riskinä on siis se, että pariskunta kieltää kaiken ja kertoo, kuten alussa monet olettivatkin, sen kuuluvan roolileikkiin, nainen eli uhri kieltää kaiken.
        Olen päättänyt olla reagoimatta, koska itselleni siitä on haittaa, jos selvää todella kuuluvaa perheväkivaltaa ilmenee, silloin puutun, mutta muutoin; jokainen tehköön mitä haluaa. En puutu mihinkään eriskummallisiin fetisseihin, roolileikeihin, sidontaleikkeihin tai muuhun. Korvatupat päälle vaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Huoli on ihan todellinen, olen ollut ahdistunut. Mutta, tuota ” meteliä”esiintyy niin harvoin, että olen päätellyt noiden äänien tulevan esim.televisiosta tai tiekoneelta. Kun sama tilanne, äänet, keskustelut, painostus jne.eivät ole jokapäiväisiä vaan silloin tällöin, todella harvakseltaan tapahtuvia, en tietenkään reagoi. Reagoin vain silloin, kun tilanne on akuutti. On vaikea näyttää toteen esim.poliisille, että jotain olisi meneillään, koska meteli voi tulla mistä vaan ;;älylaitteeltakin, enkä pysty todistamaan sitä, että kyse on jostain todellisesta. Ehkä pariskunta katsoo jotain kauhuleffaa yhdessä, tai mies yksinään käy jollain oudoilla sivustoilla ja äänet päällä siten, että kaikki kuuluu naapuriin.
        Selkeästä viikottaisesta tappelu- huudosta ei siis ole kyse, ei myöskään edes kerran kuukaudessa tapahtuvasta, sellaiseen reagoi, se kuuluu jo niin voimakkaasti eikä aiheuta virhetulkintoja, tuo kuvaamani on jotain niin outoa ja epänormaalia, mutta selitettävissä juuri esim.television tai katsottavalla verkkosisällöllä . Lisäksi, kaikki kuultu on tapahtunut yöaikaan, poliisi ei tule kenenkään kotiin vain siksi, että joku painostaa seksiin toista, hyvin vaimea huutokin voi olla oman mielikuvitukseni tuotetta, koska olen kuulemastani ahdistunut, mitään ei voi todistaa oikeaksi, on vain se, mitä minä kuulen ja se, mikä on todellisuus.
        Uskon että kaikelle löytyy looginen, järkevä selitys, eikä se ole se, mitä alitajuisesti pelkään, vaan jokin täysin normaali juttu kuten tv: n äänet. Huomaan myös sen, kun oikein ahdistuu; alkaa itse tulkita tilanteita ja tapahtumia mahdollisesti myös väärin.
        Painostus seksiin ei kai ole rikosilmoituksen teon paikka eikä syy kutsua poliisia -luultavasti siitä saisi syytteen poliisin häirinnästä; aiheettomasta ilmoituksesta .Se, jota painostetaan, on hänen asiansa ilmoittaa, nyt hän alistuu eikä todennäköisesti myönnä yhtään mitään. Olen joskus tehnyt ilmoituksen todella hirveästä, nuoren tytön itkusta ja karjunnasta jossain ulkona yöaikaan, nuori nainen huutaa ja itkee ja aikuinen mies sanoo jotain..soitin poliisille; ei syytä puuttua asiaan, teinit vain humalassa metelöivät- vaikka kyse olisi voinut olla lapsen raiskauksesta. Kehoitti menemään paikalle; en voinut , enkä uskaltanut, koska en tiennyt mistä päin äänet tulivat, en lähde yöaikaan epämääräisellä alueella yhtään mihinkään hakemaan jotain äänilähdettä.
        Sitten tähän; riskinä on siis se, että pariskunta kieltää kaiken ja kertoo, kuten alussa monet olettivatkin, sen kuuluvan roolileikkiin, nainen eli uhri kieltää kaiken.
        Olen päättänyt olla reagoimatta, koska itselleni siitä on haittaa, jos selvää todella kuuluvaa perheväkivaltaa ilmenee, silloin puutun, mutta muutoin; jokainen tehköön mitä haluaa. En puutu mihinkään eriskummallisiin fetisseihin, roolileikeihin, sidontaleikkeihin tai muuhun. Korvatupat päälle vaan.

        Tänä aamuna sama taas juttu. En ollut uskoa korviani. En todellakaan, yritin järkeillä vaikka mitä, löytää jotain loogista selitystä. Tällä kertaa kuulin kuinka mieshenkilö huusi täyttä huutoa, ja karjui , taustalta kuului rauhallisesti puhuva miesääni joka kommentoi huutoa jollain tapaa. . Ääni tuli siis todella hyvin, hyvin vaimeasti. Jouduin pinnistelemään että olisin kuullut esim.sen mitä sanottiin, suurimmasta osasta en saanut mitään selvää. Paitsi se huuto.Huuto jatkui tuntitolkulla, välillä tämä toinen mies huusi taustalla; turpa kiinni jne. Hirvittävää. Huuto oli todella sellaista jota voisi odottaa kuulevansa rankan kiduttamisen yhteydessä. tai täydellisessä psykoosissa olevalta. Välillä oli taukoa ja taas sama alkoi uudestaan.
        Alkuun kuvittelin että minulla on kuuloharhoja tai että esim.tuuli ujeltaisi ikkunapuitteiden välissä, joten siis oikein keskityin kuuntelemaan löytyisikö äänille järkevää selitystä.

        Sitten hetki sitten kuului useita eräänlaisia ”napsahduksia” ja luultavasti kyse oli seksuaalisadistisesta viideopätkästä jota joko editoitiin esitysmuotoon tai vain katkaistiin muutoin. Sitten tuli hiljaista ja tyyppi huoneistosta lähti, vain metalliovi pamahti lähtiessä.

        Tämä on niin järkyttävää. En siis ole keksinyt omasta päästäni näitä juttuja vaan tuolla jossain on todella päästään sairas tyyppi joka kelaa , katsoo, mahdollisesti, editoi lataamiaan sadistisia kidutusvideoita tai kidutusmateriaalia ja toimittaa niitä jollekin eteenpäin. Muuta selitystä en löydä.
        Pitkään epäilin omaa järkeäni ja oletin kaiken olevan vain mielikuvitukseni tuotetta. Jos olisin sekaisin päästäni, ” videoitten” huuto jatkuisi päässäni koko ajan, mutta ei. Äänimaailma noudattaa täysin tiettyä loogista kaavaa, se alkaa ja loppuu - taustalta kuuluu toisen kommentointia tai käskytystä.
        Eli, netistä voi hakemalla löytää ilmeisesti aika raakaa materiaalia, kopioida ja editoida sitä ja pistää jakoon seksuaalisadisteille. Mutta, fakta lienee sekin, että jossain tuolla, missä päin maailmaa tahansa on se elävä, todellinen ihminen, jota kidutetaan ja joka tuossakin videopätkässä huutaa ja ihan SUOMENKIELISENÄ siis! HUOM.
        Jos nyt menisin ilmoittamaan tämän poliisille, he eivät IKINÄ USKOISI, HULLUNA PITÄISIVÄT. SE ON TOTUUS. Koska ei teistäkään kukaan usko tätä.
        Mutta parempi kuunnella vain musiikkia kuulokkeet korvilla ja unohtaa se, millaisessa maailmassa elämme ja keitä onkaan naapurinasi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tänä aamuna sama taas juttu. En ollut uskoa korviani. En todellakaan, yritin järkeillä vaikka mitä, löytää jotain loogista selitystä. Tällä kertaa kuulin kuinka mieshenkilö huusi täyttä huutoa, ja karjui , taustalta kuului rauhallisesti puhuva miesääni joka kommentoi huutoa jollain tapaa. . Ääni tuli siis todella hyvin, hyvin vaimeasti. Jouduin pinnistelemään että olisin kuullut esim.sen mitä sanottiin, suurimmasta osasta en saanut mitään selvää. Paitsi se huuto.Huuto jatkui tuntitolkulla, välillä tämä toinen mies huusi taustalla; turpa kiinni jne. Hirvittävää. Huuto oli todella sellaista jota voisi odottaa kuulevansa rankan kiduttamisen yhteydessä. tai täydellisessä psykoosissa olevalta. Välillä oli taukoa ja taas sama alkoi uudestaan.
        Alkuun kuvittelin että minulla on kuuloharhoja tai että esim.tuuli ujeltaisi ikkunapuitteiden välissä, joten siis oikein keskityin kuuntelemaan löytyisikö äänille järkevää selitystä.

        Sitten hetki sitten kuului useita eräänlaisia ”napsahduksia” ja luultavasti kyse oli seksuaalisadistisesta viideopätkästä jota joko editoitiin esitysmuotoon tai vain katkaistiin muutoin. Sitten tuli hiljaista ja tyyppi huoneistosta lähti, vain metalliovi pamahti lähtiessä.

        Tämä on niin järkyttävää. En siis ole keksinyt omasta päästäni näitä juttuja vaan tuolla jossain on todella päästään sairas tyyppi joka kelaa , katsoo, mahdollisesti, editoi lataamiaan sadistisia kidutusvideoita tai kidutusmateriaalia ja toimittaa niitä jollekin eteenpäin. Muuta selitystä en löydä.
        Pitkään epäilin omaa järkeäni ja oletin kaiken olevan vain mielikuvitukseni tuotetta. Jos olisin sekaisin päästäni, ” videoitten” huuto jatkuisi päässäni koko ajan, mutta ei. Äänimaailma noudattaa täysin tiettyä loogista kaavaa, se alkaa ja loppuu - taustalta kuuluu toisen kommentointia tai käskytystä.
        Eli, netistä voi hakemalla löytää ilmeisesti aika raakaa materiaalia, kopioida ja editoida sitä ja pistää jakoon seksuaalisadisteille. Mutta, fakta lienee sekin, että jossain tuolla, missä päin maailmaa tahansa on se elävä, todellinen ihminen, jota kidutetaan ja joka tuossakin videopätkässä huutaa ja ihan SUOMENKIELISENÄ siis! HUOM.
        Jos nyt menisin ilmoittamaan tämän poliisille, he eivät IKINÄ USKOISI, HULLUNA PITÄISIVÄT. SE ON TOTUUS. Koska ei teistäkään kukaan usko tätä.
        Mutta parempi kuunnella vain musiikkia kuulokkeet korvilla ja unohtaa se, millaisessa maailmassa elämme ja keitä onkaan naapurinasi.

        Ehkä kyse on jatko- osa dolumentille Lost Boys, kielletty alle 50v. Pakko pistää vitsiksi kun niin tuli ahdistunut olo....tai uusi kotimainen; kuolleiden laakso..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tänä aamuna sama taas juttu. En ollut uskoa korviani. En todellakaan, yritin järkeillä vaikka mitä, löytää jotain loogista selitystä. Tällä kertaa kuulin kuinka mieshenkilö huusi täyttä huutoa, ja karjui , taustalta kuului rauhallisesti puhuva miesääni joka kommentoi huutoa jollain tapaa. . Ääni tuli siis todella hyvin, hyvin vaimeasti. Jouduin pinnistelemään että olisin kuullut esim.sen mitä sanottiin, suurimmasta osasta en saanut mitään selvää. Paitsi se huuto.Huuto jatkui tuntitolkulla, välillä tämä toinen mies huusi taustalla; turpa kiinni jne. Hirvittävää. Huuto oli todella sellaista jota voisi odottaa kuulevansa rankan kiduttamisen yhteydessä. tai täydellisessä psykoosissa olevalta. Välillä oli taukoa ja taas sama alkoi uudestaan.
        Alkuun kuvittelin että minulla on kuuloharhoja tai että esim.tuuli ujeltaisi ikkunapuitteiden välissä, joten siis oikein keskityin kuuntelemaan löytyisikö äänille järkevää selitystä.

        Sitten hetki sitten kuului useita eräänlaisia ”napsahduksia” ja luultavasti kyse oli seksuaalisadistisesta viideopätkästä jota joko editoitiin esitysmuotoon tai vain katkaistiin muutoin. Sitten tuli hiljaista ja tyyppi huoneistosta lähti, vain metalliovi pamahti lähtiessä.

        Tämä on niin järkyttävää. En siis ole keksinyt omasta päästäni näitä juttuja vaan tuolla jossain on todella päästään sairas tyyppi joka kelaa , katsoo, mahdollisesti, editoi lataamiaan sadistisia kidutusvideoita tai kidutusmateriaalia ja toimittaa niitä jollekin eteenpäin. Muuta selitystä en löydä.
        Pitkään epäilin omaa järkeäni ja oletin kaiken olevan vain mielikuvitukseni tuotetta. Jos olisin sekaisin päästäni, ” videoitten” huuto jatkuisi päässäni koko ajan, mutta ei. Äänimaailma noudattaa täysin tiettyä loogista kaavaa, se alkaa ja loppuu - taustalta kuuluu toisen kommentointia tai käskytystä.
        Eli, netistä voi hakemalla löytää ilmeisesti aika raakaa materiaalia, kopioida ja editoida sitä ja pistää jakoon seksuaalisadisteille. Mutta, fakta lienee sekin, että jossain tuolla, missä päin maailmaa tahansa on se elävä, todellinen ihminen, jota kidutetaan ja joka tuossakin videopätkässä huutaa ja ihan SUOMENKIELISENÄ siis! HUOM.
        Jos nyt menisin ilmoittamaan tämän poliisille, he eivät IKINÄ USKOISI, HULLUNA PITÄISIVÄT. SE ON TOTUUS. Koska ei teistäkään kukaan usko tätä.
        Mutta parempi kuunnella vain musiikkia kuulokkeet korvilla ja unohtaa se, millaisessa maailmassa elämme ja keitä onkaan naapurinasi.

        Tee nimetön ilmoitus heti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tee nimetön ilmoitus heti.

        Jälleen valvottu osan yötä ja herätty alakerran äijän touhuihin. Äijä lähti asunnostaan , oli poissa jonkin aikaa ja tuli takaisin. Kuului hentoa naisen ääntä ja miehen ääntä. Oli hakenut paikallisesta ilotalosta eli bordellista naisen seksiä varten. Tällä kertaa kaikki sujui ilmeisesti yhteistyössä, ei ollut sama nainen.
        Koskahan joku toimittaja tekee juttua bordellista keskellä kylää? Testaa ensin kaikki ämmät ja pisteyttää jokaisen. Miesten lempipuuhaa. Joukossa on muuten se yksi, tunnettu muija, kaunis, hoikka, siisti ja kallis.
        Miten lähiö- äijillä on varaa pistä rahaa huoriin, no kiima on ilmeisesti kova, joten rahaa löytyy varmasti säästötililtä..
        .
        Suomessa on siis ”laillisia bordelleja”, keskellä lähiötä, joista voi valita naisen seksiaktia varten ja tuoda kerrostaloon, omaan kämppäänsä pantavaksi. Just joo. Osa varmasti Romanian ja muiden köyhien maiden tuontihuoria, eivät osaa kieltä, eivätkä käytäntöjä, mutta sehän on jo todistettu, suomi- äijä osaa olla kärsivällinen ja maanitella pitkän aikaa, kouluttaa. Kaikki tapahtuu yhteistyössä suomi- huorien kanssa. Poliisikin varmaan testannut joka ainoan naisen, osaa suositella jotain tiettyä, perverssiot mukaan lukien. Näitä ” AARNIO” äijiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jälleen valvottu osan yötä ja herätty alakerran äijän touhuihin. Äijä lähti asunnostaan , oli poissa jonkin aikaa ja tuli takaisin. Kuului hentoa naisen ääntä ja miehen ääntä. Oli hakenut paikallisesta ilotalosta eli bordellista naisen seksiä varten. Tällä kertaa kaikki sujui ilmeisesti yhteistyössä, ei ollut sama nainen.
        Koskahan joku toimittaja tekee juttua bordellista keskellä kylää? Testaa ensin kaikki ämmät ja pisteyttää jokaisen. Miesten lempipuuhaa. Joukossa on muuten se yksi, tunnettu muija, kaunis, hoikka, siisti ja kallis.
        Miten lähiö- äijillä on varaa pistä rahaa huoriin, no kiima on ilmeisesti kova, joten rahaa löytyy varmasti säästötililtä..
        .
        Suomessa on siis ”laillisia bordelleja”, keskellä lähiötä, joista voi valita naisen seksiaktia varten ja tuoda kerrostaloon, omaan kämppäänsä pantavaksi. Just joo. Osa varmasti Romanian ja muiden köyhien maiden tuontihuoria, eivät osaa kieltä, eivätkä käytäntöjä, mutta sehän on jo todistettu, suomi- äijä osaa olla kärsivällinen ja maanitella pitkän aikaa, kouluttaa. Kaikki tapahtuu yhteistyössä suomi- huorien kanssa. Poliisikin varmaan testannut joka ainoan naisen, osaa suositella jotain tiettyä, perverssiot mukaan lukien. Näitä ” AARNIO” äijiä.

        Just..klo:01:30 äijä poistui asunnosta, siis yöllä ja palasi klo:01:40 nainen mukanaan. Sitä ennen oli taas katsonut jotain videopätkää, ainakin äänien perusteella. Mies karjui taas.

        Taloyhtiön hissi käy tiuhaa tahtia, jo tuttu ilmiö. Jatkuvaa hissillä ylös alas useita kertoja nimenomaan yön aikana, ei päivällä. Asiasta valitettu taloyhtiön hallituksen yhdelle jäsenelle, ei mitään tehoa, sama meno jatkuu.
        Naisen ääni kuuluu. Ovessa kahden ihmisen nimi, ei asu se pariskunta jonka nimet ovessa. Asunnossa asuu joko yksi ainoa mieshenkilö tai asuntoa käytetään panomestana yksinomaan, nimellisesti siellä voi asua ja olla kirjoilla kuka tahansa, oikeasti siellä ei asu vakituisesti ehkä ei ketään. Kalustuksena ehkä pelkkä parivuode, valaistusta jonkin verran.
        Taloyhtiön tiloihin roudataan pitkin yötä useita maksullisia naisia läheisestä bordellista.

        Alkaa ärsyttämään tuo ihan jatkuva liikehdintä yöaikaan. Mutta, kaikki laillista, isännöitsijä tai taloyhtiön hallitus ei inahdakkaan, vaikka varmasti tietävät mistä on kyse, miesten keskinäinen solidaarisuus on vahvaa., koska todennäköisestikäyttävät itse noiden naisten palveluita. Ehkä käyttävät juuri tuota ” tyhjää” asuntoa panopuuhiinsa, koko taloyhtiön äijät.
        Perheelliset naiset voivat miettiä, mihin talousrahat häviävät. Mies työtön tai pienipalkkainen ja silti rahaa löytyy paneskeluun. Tosin kelpaa ilmeisen rauhassa touhuta, kun suurin osa asukkaista on eläkeikäisiä tai vanhempia. Sopiva taloyhtiö tuohon touhuun asukasmateriaalinsa vuoksi; vanhoja eläkeläisiä ja runsaasti poikamiehiä, vain vähän ns.perheellisiä.
        Nuo ammattilaiset elävät ja työskentelevät pääsääntöisesti yöaikaan, päivisin nukutaan tai käydään kaupoilla, pari tuollaista on tullut nähtyäkin, nuoria, hoikkia, pitkäsäärisiä, kalpeita ja valvoneen näköisiä naisia.
        Ei helvata vieköön mitä touhua!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jälleen valvottu osan yötä ja herätty alakerran äijän touhuihin. Äijä lähti asunnostaan , oli poissa jonkin aikaa ja tuli takaisin. Kuului hentoa naisen ääntä ja miehen ääntä. Oli hakenut paikallisesta ilotalosta eli bordellista naisen seksiä varten. Tällä kertaa kaikki sujui ilmeisesti yhteistyössä, ei ollut sama nainen.
        Koskahan joku toimittaja tekee juttua bordellista keskellä kylää? Testaa ensin kaikki ämmät ja pisteyttää jokaisen. Miesten lempipuuhaa. Joukossa on muuten se yksi, tunnettu muija, kaunis, hoikka, siisti ja kallis.
        Miten lähiö- äijillä on varaa pistä rahaa huoriin, no kiima on ilmeisesti kova, joten rahaa löytyy varmasti säästötililtä..
        .
        Suomessa on siis ”laillisia bordelleja”, keskellä lähiötä, joista voi valita naisen seksiaktia varten ja tuoda kerrostaloon, omaan kämppäänsä pantavaksi. Just joo. Osa varmasti Romanian ja muiden köyhien maiden tuontihuoria, eivät osaa kieltä, eivätkä käytäntöjä, mutta sehän on jo todistettu, suomi- äijä osaa olla kärsivällinen ja maanitella pitkän aikaa, kouluttaa. Kaikki tapahtuu yhteistyössä suomi- huorien kanssa. Poliisikin varmaan testannut joka ainoan naisen, osaa suositella jotain tiettyä, perverssiot mukaan lukien. Näitä ” AARNIO” äijiä.

        Veikkaan sua skitsofrenikoksi. Olet keksinyt kaiken


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Veikkaan sua skitsofrenikoksi. Olet keksinyt kaiken

        Skitsofreenikot kuulevat toki ääniä jotka mm. kehoittavat ihmistä tekemään kaikenlaista. Tuo ei oikein skitsolta vaikuta. Henkilön kuulemat äänet eivät kehoita mitään henkilöä itseään tekemään mitään.
        Sitten on epäsäännöiisyys. Skitsot kuulevat kohtuullisen säännöllisesti kaikenlaista ja se sairaus aiheuttaa myös paljon muitakin oireita., kuin vain kuuloharhoja. Jos oikeasti olisi kyse skitsofreniasta, oireiston kuva olisi huomattavasti erilaisempaa ja laaja- alaisempaa. Ääniä kuuluisi myös päiväsaikaan ja henkilön ulkoillessa, ollessa työpaikallaan eli kodin ulkopuollellakin ollessa. Siitähän ei tässä ollut kyse että näin tapahtuisi? . Tuossahan ei mainittu mitään muualla kuin itse asunnossa kuuluvista äänistä ja aina hyvin myöhään, yöllä..


    • Anonyymi

      Jatkoa tähän! Ihan hyvä ja mielikuituksellinen aloitus. Kyläbordellista voisi kirjoittaa sitten toisen osan!?

    • Anonyymi

      Mielikuvituksei taitaa tehdä tepposet. Hyvää fantasia kuitenkin täällä jaat. Mutta täällä pitäisi olla seksitarinoille oma osasto ja tämä kulluu sinne.

    • Anonyymi

      Varmaan naputtelee jotakin äänieristeitä/akustiikkalevyjä seiniin, jotta naapurit eivät kuulisi. Voihan kyse olla jostakin perheväkivallasta, josta nainen ei uskalla lähteä.

    • Anonyymi

      Ei jum..luta. Taas se alkoi. Joku tuli johonkin saman rapun asuntoon klo: 17:20 aikoihin, ovi kolahti ja heti kohta sen jälkeen alkoi taas se saman äijän huutaminen. Olin tällä kertaa ihan eri huoneessa, olkkarissa, enkä makuuhuoneessa - joten- kyse EI OLE MIELIKUVITUKSESTA. Pitkään oletin mielikuvitukseni tekevän temppuja. Huuto on siis pelkkää huutamista huutamisen vuoksi. Toinen mies kommentoi jotain, mutta huuto on jotain jota en voi ymmärtää. En voi tehdä ilmoitusta mihinkään koska korkeintaan rappu on tiedossa, ei asuntoa. Mitään konkreettista näyttöä ei ole, pelkkä kuulohavainto ei todista yhtään mitään. Voiko olla kyseessä joku psyykkisesti todella häiriintynyt, jota vain pidetään sisätiloissa? Toisaalta voihan lääkityksillä hoitaa ihmisen hiljaiseksi? Mikä pakko on pitää ihmistä huutavana asunnossa? Ei siinä ole järkeä. Tai sitten joku on laittoi jonkin tuulettimen käyntiin ja meteli tulee siitä. Mutta, kun meteli ei ole jatkuvaa? Käynnissä oleva laite pitää tasaisesti jotain ääntä koko ajan, mutta tuo ” huuto” taukoaa ja alkaa uudestaan.
      Sitten toinen asia; jos kyse on mielikuvituksesta, en voi kontrolloida milloin ääni kuuluu ja milloin ei kuulu. Eli, kyse ei ole mielikuvituksesta. Mutta mistä sitten? Hitto, että tämä mysteeri vaivaa minun mieltäni. Ja kyse ei ole mistään fantasiasta, kuten joku ilmeisesti päänupistaan viallinen on kuvitellut tai olettanut.

    • Anonyymi

      Luulen, että kyse on jostain syvästi kehitysvammaisesta joka on ns.kotihoidossa laitoksen sijaan. Eli, pahasti käytöshäiriöinen henkilö,, jota hoidetaan kotona. Huutaminen on lienee kohtalaisen normaalia pahasti vammautuneilla, he eivät kykene kontrollomaan käyttäytymistään. Luultavasti hoidettavalle on rakennettu äänieristetty huone, joka vaimentaa suurimman ja merkittävimmän osan metelistä. Luultavasti kyse on tästä. Näin oletan.
      Varmasti joillain on kokemusta esim.dementikosta kerrostalossa, ruoat palavat pohjaan tuon tuosta ja pohjaan palaneen ruoan käry leviää rappukäytävään tai yksinäinen dementikko karjuu asunnossaan koska vuorokausirytmit ovat sekaisin., höpöttelee näkymättömille.
      Tuli väistämättä mieleen aivovammautunut yksilö joka huutaa vaikka sitä, että tuttu ihminen tuli kotiin.?.

    • Anonyymi

      Vähänkö outoa. Siis mitä helvettiä siellä oikein tapahtuu?? Minä soittaisin kyllä poliisit paikalle selvittämään tilannetta. Tulee ihan mieleen tämä vilja eerikan tapaus vaikka hän olikin lapsi.

    • Anonyymi

      En tiedä mitä tapahtuu tai on tapahtunut. Nytkin kuuluu jostain aikuisen äijän jatkuvaa hoilaamista. Laulaa jotain suomalaista kansallislaulua; siellä äiti hymyhuulin tuuditti mua kehdossa. Sama hoilaaminen jatkuu lähes taukoamatta, ihan kuin joku kaheli olisi suljettu mölyämään omaan kopperoonsa, eikä mielisairaala ota sitä vastan, koska on niin sekaisin jostain.
      Aivokasvaimetkin saavat ihmisen, aikuisenkin käyttäytymään mielipuoliseksi eli huutamaan tauotta, hakkaamaan päätään seinään tai hoilaamaan tauotta. Minkäs teet.
      Lapsesta ei ole kyse, vaan aikuisesta äijästä joka huutaa huutamisen ilosta tai on sairas. Asuu jonkun toisen äijän kanssa mahdollisesti. Äänieristys ei ole täydellinen, mutta ilman sitä meteli olisi sietämätön ja kiinnittäisi kaikkien asukkaiden huomion. Lapsi itkisi ja kuulostaisi lapselta, mutta kyse on aikuisesta, matalaäänisestä miehestä. Huuto välillä alkaa joskus aamu kuuden, seitsemän aikoihin, kestää tunteja, ihmettelenkin miten kenenkään äänijänteitään kestää sitä karjuntaa. Siis välillä on silkkaa huutoa välillä älytöntä juopon hoilaamista. Veikkaan aivokasvainpotilasta. He voivat olla äärimmäisen haastavia hoidettavia. Ramppaavat huoneen päästä toiseen tuntikausia, metelöivät jne. Ovat yleensä suljetussa tilassa, koska eivät kykene kontrolloimaan käyttäytymistään. Menehtyvät yleensä sen vuoksi ettei kasvainta voi poistaa, se vain leviää ja kasvaa. Voihan kyse olla saattohoitopotilaasta joka elää viimeisiä elinvuosia kotioloissa.
      Remppaäänet johtuivat siitä että niitä äänieristyslevyjä on hakattu huoneen joka seinään, kattoon ja lattiaan. Remppakamoja on roudattu taloyhtiön roskakatoksen jo pitkään, nyt sinne ilmestyi maalipurkkeja. Sieltä on löytynyt rikottu huoneiston väliovi ja mustia jätesäkkejä roppakaupalla sekajätteisiin. Joku todella tekee tai on tehnyt huolellisesti tempaa jo pitkän aikaa. Ehkä se loppuu joskus.
      Akustiikkalevyjen asennus on kai vaivattomin tapa hiljentää huoneistosta tuleva meteli, mutta 100% se ei ääniä vie. Mutta vaikeuttaa huomattavasti sen ettei havaitse tai tiedä mistä äänet tulevat, mistä huoneistosta jne. Avunhuutoja ei ole kuulunut, vain älytöntä monotonista huutoa. Jos avunhuutoja olisi kuulunut siihen olisi puututtu muidenkin taholta sillä tuskin olen ainoa joka sitä meteliä on kuullut.
      Pitäisi mennä rapppukäytävään ja laittaa korva joka huoneiston ulko- ovea vasten ja selvittää mistä huoneistosta ääni kuuluu. Ihan sama, jos joku haluaa” hoitaa” kotona psyykkisesti tai fyysisesti sairasta tyyppiä sille ei voi mitään.
      Niin kauan kun oikeita todisteita väkivallasta tai pakottamisesta johonkin, vastentahtoisesta vapaudenriistossa EI OLE, on turha spekuloida yhtään mitään. Minä vain ihmettelen asiaa ja yritän löytää vähemmän ahdistavaa selitystä jotten alkaisi epäillä omaa järkeäni
      . Skitsofreenikot kuulema kuulevat ääniä päässään ja sen mahdollisuuden olen halunnut sulkea pois, vaikka olen ja olin epäillyt sitäkin asian tiimoilta. Olenko itse sairas ja kuulen olemattomia(? En ole se on todistettu mutta on ymmärrettävää että sitäkin alkaa epäilemään.

    • Anonyymi

      Muutin muutama viikko sitten uuteen kämppään vuokralle mutta jostakin kuuluva outo korkea valittava ulina ahdistaa. Olisi kiva tietää mistä outo ääntely johtuu, se tulee joko seinäni takaa tai yläkerrasta.


      Se on sellaista ivallista vaikerointia tai valittamista, sitä on hankala selittää, siinä on jotain häiriintynyttä, vähän kuin mielisairas joka näkisi näkyjä ja äännehtelisi, voi myös olla joku juoppo tai sitten kyseessä on kehitysvammainen.


      Mutta se ei ole lapsen ääni vaan pikemminkin vanhemman naisen, ihan kuin välillä kuuluisi jonkun miehen sättivän ja murahtelevan siinä vieressä.


      Se on vain todella hermostuttava kuuloista ja olen ajatellut muuttavani jo saman tien pois koko kämpästä, välillä kuuluu myös aamuöisin.

      • Anonyymi

        Voi olla ihan mitä tahansa.
        Puoliso hoitaa dementoitunutta vaimoaan. Dementitkot voivat olla hyvin rauhattomia ja harhaisia öiseen aikaan.
        Puolisolle on esim.yöllä vaihdettava vaipat ja siitä kääntelystä ja vaimolle puhumisesta syntyy ääniä. Tai puolisolle annetaan lääkettä ruoan kanssa tai juotavaa.


        Tai vaimolla on jokin parantumaton sairaus, syöpä ja avuopuoliso hoitaa. Kipulääkityskin tai itse sairaus voi aiheuttaa kaikenlaista. Tai joku puhuu unissaan. Kova kipukohtaus aiheuttaa myös ääntelyä.

        Olen itse unissapuhuja ja unissa nauraja. Kerran heräsin itse siihen kun nauroin ihan ääneen, mietin miltähän se kuullosti naapurissa. Tai voin höpötellä ihan omiani unissani heräämättä siihen.
        Kerran putoa rytkähdin täydessä unessa lattialle, heräsin juuri osuessani lattiiaan tai ihan siinä putoamisvaiheessa ja onneksi peitto pehmensi iskua, mutta varmasti kuului tömähdys ja ehkä jopa sanoin ääneen jotain, huusin tai jotain.. sitten vain ylös vuoteeseen. Olin nukkunut liian lähellä vuoteen reunaa ja liikehdin unissani ja tietenkin putosin vuoteesta.

        Tai koira näkee unta ja uikuttaa unissaan. ,tai on sairaana ja valittaa huonoa oloa.

        Tai jollain ihmisellä on mahatauti, vatsa kipeä, käy oksentamassa ja valittaa, on kovassa kuumeessa ja hourii kuumeisena jne.

        Joku katsoo äänet päällä jotain elokuvaa, videota

        Otappa selvää keitä naapurissa asuu. Äänet voivat yöllä kantautua kauempaakin eikä välttämättä ihan seinän takaa..
        Mutta ihan luonnoliset selitykset noulle äänille löytyy.

        Muistan itse kun sairastin noroa ja molemmista päistä tuli ja tuntui että siihen tautiin
        kuolee ja aina kaikki tietenkin tapahtuu YÖLLÄ , wc: lattialla makailin, tyyny pään alla ja taju ihan kankaalla oksentamisesta. Sitä oikeasti siinä kunnossa valittaa ääneen kun tuntui että henki lähtee. Enkä miettinyt lainkaan kuuluuko valitus naapuriin vai ei.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi olla ihan mitä tahansa.
        Puoliso hoitaa dementoitunutta vaimoaan. Dementitkot voivat olla hyvin rauhattomia ja harhaisia öiseen aikaan.
        Puolisolle on esim.yöllä vaihdettava vaipat ja siitä kääntelystä ja vaimolle puhumisesta syntyy ääniä. Tai puolisolle annetaan lääkettä ruoan kanssa tai juotavaa.


        Tai vaimolla on jokin parantumaton sairaus, syöpä ja avuopuoliso hoitaa. Kipulääkityskin tai itse sairaus voi aiheuttaa kaikenlaista. Tai joku puhuu unissaan. Kova kipukohtaus aiheuttaa myös ääntelyä.

        Olen itse unissapuhuja ja unissa nauraja. Kerran heräsin itse siihen kun nauroin ihan ääneen, mietin miltähän se kuullosti naapurissa. Tai voin höpötellä ihan omiani unissani heräämättä siihen.
        Kerran putoa rytkähdin täydessä unessa lattialle, heräsin juuri osuessani lattiiaan tai ihan siinä putoamisvaiheessa ja onneksi peitto pehmensi iskua, mutta varmasti kuului tömähdys ja ehkä jopa sanoin ääneen jotain, huusin tai jotain.. sitten vain ylös vuoteeseen. Olin nukkunut liian lähellä vuoteen reunaa ja liikehdin unissani ja tietenkin putosin vuoteesta.

        Tai koira näkee unta ja uikuttaa unissaan. ,tai on sairaana ja valittaa huonoa oloa.

        Tai jollain ihmisellä on mahatauti, vatsa kipeä, käy oksentamassa ja valittaa, on kovassa kuumeessa ja hourii kuumeisena jne.

        Joku katsoo äänet päällä jotain elokuvaa, videota

        Otappa selvää keitä naapurissa asuu. Äänet voivat yöllä kantautua kauempaakin eikä välttämättä ihan seinän takaa..
        Mutta ihan luonnoliset selitykset noulle äänille löytyy.

        Muistan itse kun sairastin noroa ja molemmista päistä tuli ja tuntui että siihen tautiin
        kuolee ja aina kaikki tietenkin tapahtuu YÖLLÄ , wc: lattialla makailin, tyyny pään alla ja taju ihan kankaalla oksentamisesta. Sitä oikeasti siinä kunnossa valittaa ääneen kun tuntui että henki lähtee. Enkä miettinyt lainkaan kuuluuko valitus naapuriin vai ei.

        Hyvää pähkäilyä...

        Kuitenkaan se ei luultavasti ole mitään edellä mainituista.

        Ja nyt kun olen kuullut ääntä useammin olen tullut siihen tulokseen ettei ole mitään naista, kyseessä on yksittäinen mies joka muuttelee ääntään häirintyneellä tavalla.

        Ääni muistuttaa elokuvan "Manaaja" riivattua tyttöä joten en on vaikea löytää tähän luonnollista selitystä - jollei sitten hulluus ole luonnollista.

        Ääntä kuuluu pitkin päivää ei pelkästään yöllä/aamusta.

        On se luonnollista tai ei, niin veikkaan että jokainen ihminen hermostuisi äänestä.
        Kyllä, jos ääni vain jatkuu ja jatkuu, tulen olemaan yhteydessä isännöitsijään tai sitten selvitän itse kuka ja missä tämä riivattu on. Toivotaan että hän ei käy päälle tai huuda riivattua marinaansa korvaani!


    • Anonyymi

      Kahina paljastaakin viittoihin valjuuntuneet avarnistit.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      13
      1305
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1245
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1150
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1018
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      996
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      995
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      8
      974
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      962
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      961
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      960
    Aihe