Aihe

Venäjä huolissaan Nato joukoista

Anonyymi

Venäjä pelkää joutuvansa Ukrainan rajalla erittäin kovaan tulitaisteluun liittoutuneiden sotajoukkojen kanssa. Venäjä ei voi tietää kenen kanssa on vastakkain, jos sotatoimet alkavat.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jenkit ovat olleet aina pelkureita,sotavankien tappajia ja ryöstäjiä,kuten nähtiin libyan sodassa,jenkit ryösti pankit ja 5000 loisto-autoa T:hiihtäjä 47 härmästä

  • Anonyymi

   Toivottavasto Wagnerin joukoille käy Ukrainassa samoin kuin Syyriassa taannoin.

   "Mieheni soittivat minulle juuri. He istuskelevat siellä juopottelemassa. Moni on kadoksissa. Kyse on totaalisesta munauksesta, taas yhdestä nöyryytyksestä – kukaan ei välitä meistä lainkaan, eräs upseeri toteaa.

   Toisella nauhalla eräs Wagnerin sotilas selittää taistelun kääntyneen nopeasti verilöylyksi, kun venäläisten puolella olleet tankit ja panssariajoneuvot tuhottiin minuuteissa.

   Kolmannen nauhan mukaan venäläisten saattue oli muutaman sadan metrin päässä kohteestaan, kun amerikkalaiset nostivat lippunsa salkoon. Samalla venäläiskolonna joutui tykistyökeskitykseen.

   – Saimme turpaan oikein kunnolla. Jenkit tekivät kantansa selväksi. Mitä ihmettä he (sotilasjohto) toivoivat, että jenkit vain painuisivat karkuun? Tämä on täyttä sontaa. Joitain miehistä ei edes voi tunnistaa, liian monia".

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Megasexy! Erika Vikman kiehnää sängyssä punaisessa lateksipuvussa: "Ilman häpeää..."

   Ensin tuli Cicciolina, sitten Syntisten pöytä ja nyt Häpeä. Superseksikkäästi pukeutuva Erika Vikman osaa todellakin kohahduttaa vai mitä mieltä olet?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   220
   5963