Aihe

Kepun Lintilä pelaa likaista peliä

Anonyymi

IL:n saamat sähköpostit asettavat Lintilän kommentit outoon valoon: Sai exit-muistion jo maanantaina
https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/3d15a4fa-e328-48af-94bf-c5df1be41bb9
"Elinkeinoministeri Mika Lintilä (kesk) kohahdutti keskiviikkona sanomalla, ettei hän tiedä mitään hallituksen exit-strategian jatkovalmistelusta.

Lintilän kommentit tulkittiin niin, että elinkeinoministeri sekä -ministeriö jätettiin tylysti sivuun hallituksen exit-strategian valmistelusta.

Kaupan liiton toimitusjohtaja ja entinen pääministeri Mari Kiviniemi (kesk) näki monen muun keskustavaikuttajan tavoin punaista sosiaalisessa mediassa.

– Tämä on kyllä niin järkyttävän huonoa hallintoa, että entinen OECD:n apulaispääsihteeri ei saa happea, Kiviniemi tviittasi itseensä viitaten."

Lintilä tekee opposition "myyräntyötä" hallituksen sisällä, kepu ajaa useilla rattailla, on Lintilän, Kulmunin, Sipilän, Saarikon rattaat. Kepu ei ole luotettava, ei missään asiassa. Ensin poltettiin Rinne ja nyt on ollut Marin tähtäimessä jo pitkään. Puukkoa sellkään, heti kun se on mahdollista.

Herra Lintilällä on hieman sellainen ote, ettei koronaa ole lainkaan, vaan kaikki vaan vapaaksi, kun kuuntelee hänen lausumiaan tv:ssä. Hän on kyllä kylvänyt niin paljon rahaa yrityksiin ja liike-elämän tukiin että yritysmaailma saa olla kiitollinen ja kumartaa ja kansa maksaa vielut myöhemmin, että silleen.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hevosmies on hevosmies vaikka olisi elinkeinoministeri, samat on konstit uskokaa jo.

  • Anonyymi

   maalaisliittolaisen navan tuijottaminen aamuisin peilistä pyhittää kaikki mokat

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kapakat auki 18.4. ei hyvää päivää !

   Kepu taas kiristänyt kapakat auki. Viime keväänä kapakat oli kiinni 1. kesäkuuta asti ja nyt ne avataan puolitoista kuukautta aiemmin vaikka maassa 50
   Maailman menoa
   289
   9004
  2. Seiska: Sofia Belorf sai ehdollista vankeutta! Rahanpesua ja huumausainerikos...

   Sofia Belórf tuomittiin tänään käräjillä rahanpesusta ja huumausainerikoksesta. Napsahti ehdollista ja joutuu korvaamaankin ison tukun rahaa: https://
   Kotimaiset julkkisjuorut
   304
   7858
  3. Megasexy! Erika Vikman kiehnää sängyssä punaisessa lateksipuvussa: "Ilman häpeää..."

   Ensin tuli Cicciolina, sitten Syntisten pöytä ja nyt Häpeä. Superseksikkäästi pukeutuva Erika Vikman osaa todellakin kohahduttaa vai mitä mieltä olet?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   146
   4629