Mistä tietää että mieheen voi luottaa parisuhteessa? Miten mies rakastuu luotettavasti?

Anonyymi

Morjensta, Johan tässä. Mistä tietää että mieheen voi luottaa parisuhteessa? Miten mies rakastuu luotettavasti? Se onkin hankala kysymys, joten tein videon aiheesta... Miehen tunteet ovat yhtä kuin miehen teot. Siihen perustuu myös se, voiko mieheen luottaa vai ei. Tämä on aihe, joka on ongelma monelle naiselle, eli luottamus (eli luottamuspula) miehiin. Sen voi kuitenkin tunnistaa miehestä, voiko häneen luottaa vai ei. Sä voit myös itse vaikuttaa valtavasti siihen, onko sun ja miehen välillä luottamusta vai ei. Katso video, siinä on kaksi tärkeintä asiaa jotka sun täytyy ymmärtää miehistä ja miesten luotettavuudesta.

https://youtu.be/v8UG-1QRKgU

Johan Engberg

27

128

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kukaan ei rakastu luotettavasti. Rakkaus ei ole luottamuksen asia. Rakkaus on uskon asia. On jokaisen oma valinta, että uskooko tai ei.

   • Anonyymi

    Kyllä luottamus on se silta, jota elävässä tunneyhteydessä kuljetaan.

    Usko on yhden ihmisen tunne jonkun asian olemassaolosta.

    Tunneyhteyden luominen ei ole ihan helppoa ja mielestäni video auttaa sitä ymmärtämään.

    Pelkkä tunneyhteys ei kuitenkaan sinänsä vielä ainakaan itseäni saa heittäytymään suhteeseen, sitäkin on pyydetty ja suututtu, kun en lähde mukaan tunteeseen.

    Tarvitaan jotain konkreettista. Ele, joka kertoo kunnioituksesta, esim.ihan ensialkuun tervehtiminen, treffipyyntö..jne joka kertoo miehen halusta tutustua ja kohdella naista asiallisesti muutenkin, kuin tunnetasolla.

    Tuntemattoman naisen oveen koputetaan ja pyydetään häntä ulos tutustumaan ja viettämään aikaa tuossa tunneyhteydessä. Ei tuntemattoman ovesta vaan rymäytetä sisälle sillä perusteella, että kokee tunteita siellä asuvaan henkilöön. Tai oleteta, että kyseinen henkilö pyytää kotiinsa ventovieraan ihmisen, vain tunneyhteyden perusteella. Tätä onkin moni ihan oikeasti joutunut katumaan..Ovesta mennään sisään lupaa kysymättä, vasta pitkän ajan päästä, kun on saanut jo avaimen käyttöönsä.

    Tämän vertauskuvan mieskin voi tajuta, eivät hekään anna heti kelle tahansa naiselle oman asuntonsa avainta, vaikka haluaisivatkin häntä panna ja rakastaakkin.

    Nih! Pitäkää tunteenne siihen saakka, kunnes käytöstavat on hallinnassa. Tätä linnaketta ei niin vaan valloiteta.


  • Mies tarvitsee seksiä, ruokaa ja puhtaita vaatteita. Jos tuo onnistuu naiselta, mies palaa aina reissuiltansa naisen luokse.

  • Anonyymi

   Toivottssti en tee ääniä, kutten yöllistä piereskelyäkään, koska, jos häiritees.

  • Anonyymi

   Luottamus on tunne tai varmuus siitä, että johonkuhun tai johonkin voi luottaa, että joku tai jokin ei petä toiveita tai aiheuta pettymystä.

   Rakkaus on eri tunne.

  • Anonyymi

   Käytännössä naisia ei kiinnosta miehen kiinnostuksen taso vaan nainen haluaa mahdollisimman hyvätasoisen miehen.
   Tästä samasta ilmiöstä johtuu se että naiset roikkuu heitä huonosti kohtelevissa miehissä tai varatuissa miehissä. Kaikki on miehen tasosta kiinni.
   Jos naiset oikeasti haluaisivat rakastuneen hyvin kohtelevan miehen niin saisivat sellaisen heti mutta sitten ei olisi "kipinää" eikä "kemiaa".

   • Ja silti joka toisessa viestissä ulistaan kuinka naiset haluaa jonkun rikollisen " paskan" tai jännämiähen..


   • Lauruska
    Wwuwuw kirjoitti:

    Ja silti joka toisessa viestissä ulistaan kuinka naiset haluaa jonkun rikollisen " paskan" tai jännämiähen..

    Totta, ja ne ulisijat eivät ole naisia, vaan ne ovat näitä palstamiehiä, jotka kuvittelevat tietävänsä mitä nainen miehestä haluaa.

    Taitaa olla vain oman egonsa buustausta, kun herrat niitä tasoja laskeskelee ja niillä yrittävät osoittaa sen ettei heillä alkujaankaan ollut mahdollisuuksia saada naista. Tyyliin "koska olen kiltti ja kunnollinen ätmi, en saa naista siksi koska naiset haluavat jännämiehen tai top10 miehen. "

    Kyllä se on jokaisen omien korvien välissä se vika, jos ei saa naista. Silloin pitää valittamisen sijaan tehdä itsestä kiinnostavamman, ja lähteä sieltä omasta mancavesta pihalle. Tasan tarkkaan samat ohjeet ja neuvot mitä Allulle on annettu, pätee myös jokaiseen ulisijaan.

    Ei kukaan muu voi etsiä toisen puolesta naista, ja ojentaa tätä hopeatarjottimella ulisijalle. Jos itse ei tee mitään sen eteen että sen kumppanin voisi saada, on silloin turha valittaa ja virheellisesti perustella miksi ei kelpaa.


  • Olihan siinä ihan asiaa. Naisella on vaikutusvaltaa, jos mies on ylipäänsä vakavasti otettava, niin nainen vaikuttaa.

  • Anonyymi

   Noniin kai sitten tuokin tyttö--- meistä tulee varmaankin kavereita no en tiedä haluaisiko...

  • Anonyymi

   Tänne ei kannata laittaa mitään syväanalyyseja tosissaan, palstalta puuttuu valmius rakentavaan keskusteluun.
   Vakioporukka on ollut palstalla yli 10 vuotta, suurin osa paljon pidempään. Oikea elämä puuttuu.

  • Anonyymi

   Luottamus on tunne, joka syntyy tai ei synny. Luottamusta ei voi tietää.

   - Sheena

   • Jos voisi, huijareita ei olisi olemassa.


   • Anonyymi
    Wwuwuw kirjoitti:

    Jos voisi, huijareita ei olisi olemassa.

    Katsoin nyt videon alun.. Se meni jotenkin, ettei miehen sanoihin kannata luottaa, vaan miehen tunteisiin. Aika jännä veto, koska miehen tunteitakaan ei voi tietää.

    Tuokin video oli tehty ajatuksella, että nainen voisi jotenkin elää varman päälle, seurata noita ohjeita = luottaa mieheen = säästyä pettymyksiltä.

    Tosiasiassa jokaisen kannattaa kuunnella omia tunteitaan. Silloin pystyy havainnoimaan toisenkin tunteita parhaiten. Vaikka rakastaisi parisuhteessa kuinka laskelmoidusti ja harkitusti, niin vääjäämätön tosiasia on, että jonkinlaisia hankaluuksia ja eripuraa tulee, luottamuskin voi rakoilla.

    - Sheena


   • Anonyymi kirjoitti:

    Katsoin nyt videon alun.. Se meni jotenkin, ettei miehen sanoihin kannata luottaa, vaan miehen tunteisiin. Aika jännä veto, koska miehen tunteitakaan ei voi tietää.

    Tuokin video oli tehty ajatuksella, että nainen voisi jotenkin elää varman päälle, seurata noita ohjeita = luottaa mieheen = säästyä pettymyksiltä.

    Tosiasiassa jokaisen kannattaa kuunnella omia tunteitaan. Silloin pystyy havainnoimaan toisenkin tunteita parhaiten. Vaikka rakastaisi parisuhteessa kuinka laskelmoidusti ja harkitusti, niin vääjäämätön tosiasia on, että jonkinlaisia hankaluuksia ja eripuraa tulee, luottamuskin voi rakoilla.

    - Sheena

    Klisee, mutta omaan intuitioon kannattaa luottaa eniten..


  • Anonyymi

   On vaikea todistaa olevansa luotettava ihmiselle, joka ei millään usko, että kaikki eivät petä luottamusta vaikka joku olisi niin tehnyt aikaisemmassa suhteessa.

   • Anonyymi

    Yleensä ongelma on epäilijän päässä.


  • Anonyymi

   Minnuz hzrmitti vähän että kun jollain tytöllä bmw-pikkujuttu, että menikö jo pois tehokas 3-sarjainen, tuli takaisin :D

  • Anonyymi

   Luotettavuus ei herätä kemiaa, kuten impulsiivisuus ja jännyys. Luotettava mies on naisista tylsä.

  • Anonyymi

   Tee näin ja noin mutta älä tee noin tai näin.

   Muussa tapauksessa miehellä on "täysi oikeus" kohdella sinua epäkunnioittavasti.

   Just. 😁

   🦄

  • Anonyymi

   Luotettava mies ruokkii talvella lintuja ja tekee linnunpönttöjä. Se on ihan selvä merkki. Epäluotettavat eivät pysty sitoutumaan edes sen vertaa.

  • Anonyymi

   Jos se on rikas ja varakasmies ja korkeastikoulutettu jännämies niin se on luotettava ja hyvä mies ja ätmit on köyhiä ja epäluotettavia tylsine elämineen ja jotka pilaa naisten elämän

  • Anonyymi

   On teillä miehillä kummalliset käsitykset ihmissuhteista. Ette ymmärrä mitä naiset oikeasti arvostavat miehessä.

   • Anonyymi

    Tottakai ymmärretään. Pitkä tumma komea siinä se.


  • Anonyymi

   Kaunis ja älykäs video❤😊☀

   Todella vaikeaa lähteä suhteeseen puhtaalta pöydältä, joska monilla miehilläkin on nykypäivänä niitä absolutely amazing-toiveita ja noiden seitsemän asian sujuminen jää taka-alalle, kun naiselta odotetaan jotain sirkustemppuja viihteeksi ja oikeanlaista somenäkyvyyttä/ystäpiiriä. Tuntuu, ettei riitä, vaikka olisi hyviä ominaisuuksia jo pöydässä ilmankin vaateita. Vaikka mies olisikin suht normaali ja kiva..

   Miehet valittaa, että pitää tukea maskuliinisuutta, mutta sitten kuitenkin vaativat pinnallisuutta vielä senkin edestä.

   Menee aika mahdottomaksi, kuten ihmisten ahnaus nykypäivänä muutenkin vähän joka asiassa.

   Enemmän toivoisi henkisyyttä ja sisäisiä arvoja pöytään tosiaan.

  • Anonyymi

   Luottamus, niin vaikeaa rakentaa ja helppoa menettää.
   Tuhat hyvää tekoa eivät ole mitään yhden huonon teon rinnalla.

   Luottamuksesta sen verran etten näe sanaa luottamus ihan ainoana oikeana. Sitoutuminen, tukeminen ja antaminen ilman vastapalveluksia.
   Rakkaus on loppujen lopuksi luojan tekemä tunne suhteen alkuun jotta ihmiset päihtyisivät toisistaan luoden yhdessä uutta elämää. Huuman jälkeen tuo luottamus on koetuksella koska muut tunteet hyppäävät mukaan Toisen pierukin alkaa haisemaan paskalta, ei enää parfyymiltä jne.

   Vaikeahan sitä toista on rakastaa luotettavasti kun haiseekin välillä paskalle:)

   No, oikeat tunteet ovatkin iskostettuina ihmisen moraaliin. Toisen ihmisen kanssa menee hyvin niin kauan kun molemmat kohtelevat ja käyttäytyvät toisiaan kohtaan kunnioittavasti. Luottamus tuleekin kunnioituksesta vastapuoleen, jos sitä ei ole, ei ole sitä luotettavauutta.

   AsianVierestä

  • Anonyymi

   Uudelle ihmiselle pitäisi antaa mahdollisuus eikä hylätä ilman todellista tietoa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Wau! Seksikäs Diili-Sointu poseeraa nahkarotsi auki: "Eka työviikko purkissa ja heti..."

   Uhkea Sointu Borg poseeraa ekan työviikon kunniaksi nahkarotsissa ja revityissä farkuissa - toki tyylilleen uskollisena nahkarotsi paljastavasti auki.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   85
   11661
  2. Mitä kuuluu nyt? Maajussi-Mustafa paljastaa, onko sutinaa vai ei - Yllätys kuvausten jälkeen

   Turkin lahja suomineidoille elikkäs Maajussi-Mustafa on kyllä aikamoinen tapaus! https://www.suomi24.fi/viihde/mita-kuuluu-nyt-maajussi-mustafa-palja
   Viihde ja kulttuuri
   57
   4528
  3. Vappubrunssi

   Vappubrunssin järjestäjät hävetkää! Tiesitte että näin tulee käymään,vaaransitte ihmisten terveyden muutaman euron takia. Mahtaa omatunto,ei teillä ta
   Kokkola
   263
   3918
  4. Miesten kokema seksuaalinen ahdistelu

   Mieheni on kertonut aika uskomattomia juttuja nuoremmalla iällä tapahtuneista ahdisteluista. Oli vielä kokematon ja uimarannalla häntä vanhempi nainen
   Parisuhde
   58
   2499
  Aihe