Kuntien rahoitus menee veroparatiisiyrityksille, ei tarvitseville ihmisille

Anonyymi

Sivistysvaltioissa joissa ovat 1 250€/kk minimieläkkeet, aito oikeusturvan minimi 2021, ovat myös maksuttomat julkiset palvelut sairaus-kansaneläkeläisille.

Tampereella peritään kovempia maksuja, jos on köyhyyteen pakotettu sairaus-kansaneläkeläinen, jolla ei ole mahdollisuuksia, ostaa kerralla edullisempia bussien vuosikortteja, uimahalli-kortteja ym. Niiden periminen köyhyysrajan alla kärvisteleviltä vanhuksilta, vammaisilta ja pitkäaikaissairailta, pitäisi muutenkin lopettaa ja siirtyä maksuttomiin julkisiin palveluihin, sairaus-kansaneläkeläisten osalta.

Vanhemman väestön mielissä, sana "kunta" tarkoittaa vielä jotain yhteistä, mitä se ei enää kymmeniin vuosiin, ole enää käytännössä ja todellisuudessa tarkoittanut, vain tulojensiirtoja upporikkaille perintö- ja verosuunnittelijoille veroparatiisiyrityksineen pörssikeinotteluun, siis heille joilla jo muutenkin on vastikkeettomat yritys- ym tuet ja verohelpotukset.

800€/kk ei ole mikään eläke 2021, vaan hädänalaisten ihmisten hyväksikäyttöä, vapaudenriistoa, ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksien viemistä, veroparatiisi-sote-ym yrityksien panttivankeina ja käskyttämisen kohteina. Ihmiskaupan määreet toteutuvat, kun puhutaan jo pakkorokotuksista ja painostamisesta äänestämään, kun veroparatiisi-sotelaitoksiin ja vanhusten koteihin, tunkeudutaan "tarjoamaan" veroparatiisirokotteita ja painostamaan äänestämään korruptiopoliitikkoja.

Alistumaan tottuneet, liian kiltit vanhukset, vammaiset ja pitkäaikaissairaat, eivät pysty puolustautumaan, osaa sanoa ei, kun tullaan veroparatiisi-sotelaitoksiin ja koteihin painostamaan. He ova t ilman aitoa oikeusturvaa Suomessa, korruptio-vallankäyttäjien ihmiskaupan välineinä. Sivistys- ja oikeusvaltioissa ovat
1 250€/kk minimieläkkeet, kansalaisten oikeusturvana.

Suomen korruptiopolitikot, jotka lupasivat:"siirtää sairaus-kansaneläkeläisten köyhyyden historiaan", kehuskelevat nyt sillä, ettei tulekaan "leikkauslistoja". Aivan kuin vaalilupauksien takaisin veto ja vastakohta, pitäisikin nyt olla, "hyvä asia" köyhyyteen jätettyjen mielestä. Satoja miljardeja löytyy heti ja heittämällä, kun ökyrikkaat perintö- ja verosuunnittelijat veroparatiisi-pörssikeinottelijat äänekkäästi vaativat, mutta maan puolen miljoonan hiljaisen sairaus-kansaneläkeläisten, perustuslaillisiin oikeuksiin, ei näytä löytyvän edelleenkään mitään.

Äänestämättä jättäminen jo kuntavaaleissa, on vastaus vaalilupausten toteuttamatta jättämiseen, kun puoli miljoonaa Suomen kansalaista, kärvistelee edelleen ilman aitoa oikeusturvaa.

17

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kun sotea on yksityistetty valuvat verorahat ulkomaille. Markkinamalli on ollut kokoomuksen heiniä.

    • Anonyymi

      Jotkut sanovat silloin tällöin, että otetaan mallia Ruotsista tai Tanskasta siinä ja siinä asiassa. Kukaan ei hoksaa, että ruotsalaiset omistavat näitä suurimpia Suomessa toimivia terveysjättejä . Norjalaiset omistavat Tokmannin ja vaikka mitä muuta. Jos julkisen terveydenhuollon lasku jää maksamatta ajoissa perii sitä ruotsalainen tai norjalainen perintäyhtiö, joka käärii perintäkulut voittoina.
      Ei Suomi niin suomalainen ole kuin mitä persut luulevat tavoittelevansa sillä, etteivät salli maahantulijoita.

      • Anonyymi

        Suomalaiset maksavat Talvivaarasekoiluja ja Fortumin kivihiilivoimaloita niitä alas ajavassa Saksassa.
        Koko ajan laitetaan rahoja kankkulan kaivoihin suuripalkkaisten, parhaimpina tehtäviinsä valittujen johtajien toimesta.


    • Anonyymi

      Kukahan lupaisi vielä yhden satasen eläkelaisille. Olis tarpeen pieneläkeläisille.

      • Anonyymi

        .. ja köyhyydessä eläville lapsiperheille. Koulutukseen ja työttömille.


    • Anonyymi

      Vielä kun löytyy väitteille faktatieto ja lähde. Palstoilla voi jokainen kirjoittaa vaikak mitä ja väittää asioita todeksi. Fiksua on aina mainita lähde jollain tapaa.

    • Anonyymi

      Muutama vuosi sitten hehkutettiin, että hyvien Pisa tulosten ansiosta opetuksesta on tullut suomalainen vientituote, jota viedäänn kaukaisiin maihin. Samaan aikaan porvarihallitusten aikana leikattiin oman maan koulutuksesta. Kyläkouluja lakkautettiin ja ryhmäkokoja suurennettiin. Nyt kotimaahan on syntynyt miltei lukutaidottomien koulupudokkaiden joukko, joiden tulevaisuus ei näytä valoisalta. Lastensuojelu ja muu hoiva-ala ovat kriisitilassa koko ajan.

      • Anonyymi

        Tyntekijät uupuvat niin, että joillekin on näköjään helpompaa irtisanoutua ja lähteä ansaitsemaan toimeentulonsa myymällä seksiä.


    • Anonyymi

      Normaali käytäntö. Suhmurit ensit, sitten ne jotka ovat vielä jotenkuten elossa.

    • Anonyymi

      Ruotsi vaikka omistaisi veroparatiisi-soteyrityksiä, on pitänyt sairaus-kansaneläkeläisensä köyhyysrajan yläpuolella ja on korottamassa lisää sairaus-kansaneläkkeitä.

      https://live.aftonbladet.se/supernytt/news/lo-kraever-hoejda-pensioner.FCemAD8pA

      Suomessa hallituksen ja opposition, koko ajan äärioikeistolaisempi, hyväosaisten ja harvojen vallan rahoittaminen, valtion varoilla ja kansan terveyksien ja henkien kustannuksella, suoraan pörssikeinotteluun, vain kiihtyy.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16918899/aarioikeisto-keskusta-kiistaa-kriisin-800ekk-koyhyyselakelaisten-aktiivisen-hatatilan

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16919087/aarioikeisto-vihreiden--ohisalon-koyhyyselakelaisten-kylma-pahoinpitely-jatkuu

      Ollaan NAISVIHAN ytimessä, kun korkeakoulutetut perintö- ja verosuunnittelija-pörssikeinottelijat, siskojenhakkaajien etujenajajat, käytännössä leikkaavat lisää köyhyyseläkeläisiltä ja nimittävät sitä "korotukseksi".

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16685026/uusi-kansalaisvelvollisuus-on-aanestamatta-jattaminen-kun-korruptio-lapaisee-eduskunnan

      https://yle.fi/uutiset/3-11905049

      • Anonyymi

        Ruotsalaiset elävät velaksi. Siellä asuntolainat ovat olleet miltei ikuisia niin, että henkilö on saattanut kuolla vanhuuteen ennen kuin laina on tullut maksetuksi.
        Ruotsin elinkeinorakenne on erilainen. Se on aikoinaan ollut valloittaja ja suurvalta. Viimeisimpään maailmansotaan se ei osallistunut, joten se ei köyhtynyt sodan seurauksena. Ruotsilla on oma valuutta, jonka arvoa se voi manipuloida tarpeen vastiessa.


      • Anonyymi

        Mijin olet rahasi laittanut kun nyt olet köyhä eläkeläinen?


    • Anonyymi

      Yleislakko!

    • Anonyymi

      Yrityksiä myydään ulkomaisille toimijoille. Osakkernomistajat päättävät näistä manöövereistä. Voiton tavoittelu on asioiden päämäränä..

    • Anonyymi

      Kiurun sotemalli on huonompi kuin nykyinen eikä hanskaa kestävyysvajetta, koska on kalliimpi. LIsäksi palvelut keskittyvät maakuntakeskuksiin eli huonontuvat. Kalliimpi ja huonompi. Kiurun kotikaupungissa joutuu jonottamaan psykologiin kolme vuotta. Hei kymmenen minuutin konsultointiin terkkarissa jono viikkoja ja tunnin leikkaukseen kuusi kuukautta ja enemmän. Sitä on julkinen terveydenhoito. Jonossa ei parane.
      Suomessa on yllin kyllin kapasiteettia hoitaa ihmisiä, mutta sosialidemokraatit eivät anna hoitaa. Menkää jonoihin. Kiurun sotemallia ei kannata toteuttaa. Se on huonompi kuin nykytila.

    • Anonyymi

      Missä on hoiva-alan veroparatiisiyhtiöt?

      Suomen sadat hoiva-alan yritykset työllistävät 50.000 soteammattilaista. Kaikki maksavat verot kotikuntaan. Suuret firmat ovat pörssiyrityksiä, jotka maksavat kiltisti verot Suomeen. "Veroparatiisiyhtiöt" ovat yksi suuri valhe vasemmiston kuplassa. Samanlainen valhe kuin, että pitää kuulua ammattiliittoon, että saa ansiosidonnaisen. Valetta. Riittää, kun kuuluu työttömyyskasaan.

      Ei pidä uskoa demareiden juttuihin ja varsinkaan levittää valheita.

    • Anonyymi

      Ruotsin valtion nosti rikossyytteet, Veroparatiisi-Attendoa vastaan. Niin tulee Suomenkin toimia. Ei ole mitään aitoa työllisyyttä sellainen, jonka valtio, eli kansalaiset joutuvat veroparatiisi-soteyrityksien pörssikeinottelijoille kustantamaan, eli pelkkiä valtavia kustannuksia Suomen valtiolle ja kansalaisille, on veroparatiisi-soteyrityksistä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16926616/attendon-johtajien-harski-tapaus-menee-poliisin-rikostutkintaan-ruotsissa

      Kaikki veroparatiisi-soteyritykset on laitettava verotukseen ja aitoon yhteiskuntavastuuseen, ehtona toimimiselle terveydenhoidossa. Valtion varoista vain julkista terveydenhoitoa, paluu aitoon demokratiaan ja oikeusvaltioon aloitettava.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16328939/attendon-mehilaisen-terveystalon-esperin-veroparatiisirikolliset-tuomittava-ihmiskaupasta

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5269
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3417
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1552
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      190
      1430
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1056
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      978
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      778
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      769
    Aihe