Kuntien rahoitus menee veroparatiisiyrityksille, ei tarvitseville ihmisille

Anonyymi

Sivistysvaltioissa joissa ovat 1 250€/kk minimieläkkeet, aito oikeusturvan minimi 2021, ovat myös maksuttomat julkiset palvelut sairaus-kansaneläkeläisille.

Tampereella peritään kovempia maksuja, jos on köyhyyteen pakotettu sairaus-kansaneläkeläinen, jolla ei ole mahdollisuuksia, ostaa kerralla edullisempia bussien vuosikortteja, uimahalli-kortteja ym. Niiden periminen köyhyysrajan alla kärvisteleviltä vanhuksilta, vammaisilta ja pitkäaikaissairailta, pitäisi muutenkin lopettaa ja siirtyä maksuttomiin julkisiin palveluihin, sairaus-kansaneläkeläisten osalta.

Vanhemman väestön mielissä, sana "kunta" tarkoittaa vielä jotain yhteistä, mitä se ei enää kymmeniin vuosiin, ole enää käytännössä ja todellisuudessa tarkoittanut, vain tulojensiirtoja upporikkaille perintö- ja verosuunnittelijoille veroparatiisiyrityksineen pörssikeinotteluun, siis heille joilla jo muutenkin on vastikkeettomat yritys- ym tuet ja verohelpotukset.

800€/kk ei ole mikään eläke 2021, vaan hädänalaisten ihmisten hyväksikäyttöä, vapaudenriistoa, ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksien viemistä, veroparatiisi-sote-ym yrityksien panttivankeina ja käskyttämisen kohteina. Ihmiskaupan määreet toteutuvat, kun puhutaan jo pakkorokotuksista ja painostamisesta äänestämään, kun veroparatiisi-sotelaitoksiin ja vanhusten koteihin, tunkeudutaan "tarjoamaan" veroparatiisirokotteita ja painostamaan äänestämään korruptiopoliitikkoja.

Alistumaan tottuneet, liian kiltit vanhukset, vammaiset ja pitkäaikaissairaat, eivät pysty puolustautumaan, osaa sanoa ei, kun tullaan veroparatiisi-sotelaitoksiin ja koteihin painostamaan. He ova t ilman aitoa oikeusturvaa Suomessa, korruptio-vallankäyttäjien ihmiskaupan välineinä. Sivistys- ja oikeusvaltioissa ovat
1 250€/kk minimieläkkeet, kansalaisten oikeusturvana.

Suomen korruptiopolitikot, jotka lupasivat:"siirtää sairaus-kansaneläkeläisten köyhyyden historiaan", kehuskelevat nyt sillä, ettei tulekaan "leikkauslistoja". Aivan kuin vaalilupauksien takaisin veto ja vastakohta, pitäisikin nyt olla, "hyvä asia" köyhyyteen jätettyjen mielestä. Satoja miljardeja löytyy heti ja heittämällä, kun ökyrikkaat perintö- ja verosuunnittelijat veroparatiisi-pörssikeinottelijat äänekkäästi vaativat, mutta maan puolen miljoonan hiljaisen sairaus-kansaneläkeläisten, perustuslaillisiin oikeuksiin, ei näytä löytyvän edelleenkään mitään.

Äänestämättä jättäminen jo kuntavaaleissa, on vastaus vaalilupausten toteuttamatta jättämiseen, kun puoli miljoonaa Suomen kansalaista, kärvistelee edelleen ilman aitoa oikeusturvaa.

18

54

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kun sotea on yksityistetty valuvat verorahat ulkomaille. Markkinamalli on ollut kokoomuksen heiniä.

  • Anonyymi

   Jotkut sanovat silloin tällöin, että otetaan mallia Ruotsista tai Tanskasta siinä ja siinä asiassa. Kukaan ei hoksaa, että ruotsalaiset omistavat näitä suurimpia Suomessa toimivia terveysjättejä . Norjalaiset omistavat Tokmannin ja vaikka mitä muuta. Jos julkisen terveydenhuollon lasku jää maksamatta ajoissa perii sitä ruotsalainen tai norjalainen perintäyhtiö, joka käärii perintäkulut voittoina.
   Ei Suomi niin suomalainen ole kuin mitä persut luulevat tavoittelevansa sillä, etteivät salli maahantulijoita.

   • Anonyymi

    Suomalaiset maksavat Talvivaarasekoiluja ja Fortumin kivihiilivoimaloita niitä alas ajavassa Saksassa.
    Koko ajan laitetaan rahoja kankkulan kaivoihin suuripalkkaisten, parhaimpina tehtäviinsä valittujen johtajien toimesta.


   • Anonyymi

  • Anonyymi

   Kukahan lupaisi vielä yhden satasen eläkelaisille. Olis tarpeen pieneläkeläisille.

   • Anonyymi

    .. ja köyhyydessä eläville lapsiperheille. Koulutukseen ja työttömille.


  • Anonyymi

   Vielä kun löytyy väitteille faktatieto ja lähde. Palstoilla voi jokainen kirjoittaa vaikak mitä ja väittää asioita todeksi. Fiksua on aina mainita lähde jollain tapaa.

  • Anonyymi

   Muutama vuosi sitten hehkutettiin, että hyvien Pisa tulosten ansiosta opetuksesta on tullut suomalainen vientituote, jota viedäänn kaukaisiin maihin. Samaan aikaan porvarihallitusten aikana leikattiin oman maan koulutuksesta. Kyläkouluja lakkautettiin ja ryhmäkokoja suurennettiin. Nyt kotimaahan on syntynyt miltei lukutaidottomien koulupudokkaiden joukko, joiden tulevaisuus ei näytä valoisalta. Lastensuojelu ja muu hoiva-ala ovat kriisitilassa koko ajan.

   • Anonyymi

    Tyntekijät uupuvat niin, että joillekin on näköjään helpompaa irtisanoutua ja lähteä ansaitsemaan toimeentulonsa myymällä seksiä.


  • Anonyymi

   Normaali käytäntö. Suhmurit ensit, sitten ne jotka ovat vielä jotenkuten elossa.

  • Anonyymi

   Ruotsi vaikka omistaisi veroparatiisi-soteyrityksiä, on pitänyt sairaus-kansaneläkeläisensä köyhyysrajan yläpuolella ja on korottamassa lisää sairaus-kansaneläkkeitä.

   https://live.aftonbladet.se/supernytt/news/lo-kraever-hoejda-pensioner.FCemAD8pA

   Suomessa hallituksen ja opposition, koko ajan äärioikeistolaisempi, hyväosaisten ja harvojen vallan rahoittaminen, valtion varoilla ja kansan terveyksien ja henkien kustannuksella, suoraan pörssikeinotteluun, vain kiihtyy.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16918899/aarioikeisto-keskusta-kiistaa-kriisin-800ekk-koyhyyselakelaisten-aktiivisen-hatatilan

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16919087/aarioikeisto-vihreiden--ohisalon-koyhyyselakelaisten-kylma-pahoinpitely-jatkuu

   Ollaan NAISVIHAN ytimessä, kun korkeakoulutetut perintö- ja verosuunnittelija-pörssikeinottelijat, siskojenhakkaajien etujenajajat, käytännössä leikkaavat lisää köyhyyseläkeläisiltä ja nimittävät sitä "korotukseksi".

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16685026/uusi-kansalaisvelvollisuus-on-aanestamatta-jattaminen-kun-korruptio-lapaisee-eduskunnan

   https://yle.fi/uutiset/3-11905049

   • Anonyymi

    Ruotsalaiset elävät velaksi. Siellä asuntolainat ovat olleet miltei ikuisia niin, että henkilö on saattanut kuolla vanhuuteen ennen kuin laina on tullut maksetuksi.
    Ruotsin elinkeinorakenne on erilainen. Se on aikoinaan ollut valloittaja ja suurvalta. Viimeisimpään maailmansotaan se ei osallistunut, joten se ei köyhtynyt sodan seurauksena. Ruotsilla on oma valuutta, jonka arvoa se voi manipuloida tarpeen vastiessa.


   • Anonyymi

    Mijin olet rahasi laittanut kun nyt olet köyhä eläkeläinen?


  • Anonyymi

   Yleislakko!

  • Anonyymi

   Yrityksiä myydään ulkomaisille toimijoille. Osakkernomistajat päättävät näistä manöövereistä. Voiton tavoittelu on asioiden päämäränä..

  • Anonyymi

   Kiurun sotemalli on huonompi kuin nykyinen eikä hanskaa kestävyysvajetta, koska on kalliimpi. LIsäksi palvelut keskittyvät maakuntakeskuksiin eli huonontuvat. Kalliimpi ja huonompi. Kiurun kotikaupungissa joutuu jonottamaan psykologiin kolme vuotta. Hei kymmenen minuutin konsultointiin terkkarissa jono viikkoja ja tunnin leikkaukseen kuusi kuukautta ja enemmän. Sitä on julkinen terveydenhoito. Jonossa ei parane.
   Suomessa on yllin kyllin kapasiteettia hoitaa ihmisiä, mutta sosialidemokraatit eivät anna hoitaa. Menkää jonoihin. Kiurun sotemallia ei kannata toteuttaa. Se on huonompi kuin nykytila.

  • Anonyymi

   Missä on hoiva-alan veroparatiisiyhtiöt?

   Suomen sadat hoiva-alan yritykset työllistävät 50.000 soteammattilaista. Kaikki maksavat verot kotikuntaan. Suuret firmat ovat pörssiyrityksiä, jotka maksavat kiltisti verot Suomeen. "Veroparatiisiyhtiöt" ovat yksi suuri valhe vasemmiston kuplassa. Samanlainen valhe kuin, että pitää kuulua ammattiliittoon, että saa ansiosidonnaisen. Valetta. Riittää, kun kuuluu työttömyyskasaan.

   Ei pidä uskoa demareiden juttuihin ja varsinkaan levittää valheita.

  • Anonyymi

   Ruotsin valtion nosti rikossyytteet, Veroparatiisi-Attendoa vastaan. Niin tulee Suomenkin toimia. Ei ole mitään aitoa työllisyyttä sellainen, jonka valtio, eli kansalaiset joutuvat veroparatiisi-soteyrityksien pörssikeinottelijoille kustantamaan, eli pelkkiä valtavia kustannuksia Suomen valtiolle ja kansalaisille, on veroparatiisi-soteyrityksistä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16926616/attendon-johtajien-harski-tapaus-menee-poliisin-rikostutkintaan-ruotsissa

   Kaikki veroparatiisi-soteyritykset on laitettava verotukseen ja aitoon yhteiskuntavastuuseen, ehtona toimimiselle terveydenhoidossa. Valtion varoista vain julkista terveydenhoitoa, paluu aitoon demokratiaan ja oikeusvaltioon aloitettava.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16328939/attendon-mehilaisen-terveystalon-esperin-veroparatiisirikolliset-tuomittava-ihmiskaupasta

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Pikkutyttö hakkasi Tynkkysen

   Pikkutyttö hakkasi Tynkkysen (PS) kun ei pitänyt tämän poliittisesta suun soitosta. Tynkkynen nostaa syytteen asiasta kuten on mahdollista. Mutta aiem
   Maailman menoa
   337
   3944
  2. Lähden taas tänää kotoani pois, kiukkuinen Sofia lataa tekstiä Instassa.

   On vihainen kun on Seiskassa kannessa hänen ruhjeistaan ja haukkuu toimittajan ja lehden aivan lyttyyn.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   75
   2452
  3. Saisinpa nainen olla sun kanssas vielä joskus

   Rakastan sua hiljaa toivoen et päädyttäis yhteen. Kaikkea hyvää ihanalle ja pidä huoli itsestäsi 🍀❤
   Ikävä
   69
   1742
  4. Ähtärin puukotus

   Ketä puukotettu ähtärissä viime yönä??
   Ähtäri
   31
   1524
  5. Onkohan Sanna Marin(SDP) alkoholisti?

   Ei hän tosin olisi ensimmäinen pääministeri joka sellainen olisi. Mehän muistamme A Karjalaisen. Mutta tämä Sanna Marin tietoisesti bailaushimoissaan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   169
   1205
  6. Martina ja Hannu, päättyikö yhteinen tarina jo?

   Somen perusteella molemmat elävät omaa elämäänsä, mitään yhteistä ei ole näkynyt hetkeen. Kutistuiko lupaava romanssi kasaan?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   80
   1005
  7. Jää meidän välillä

   Mitä haluisin sanoa sulle, jos voisin. Me tiedostettiin tai tiedostetaan, että meidän välillä on jotain. Mistä se siihen tuli, kun sitä ei aiemmin oll
   Ikävä
   60
   990
  8. Nyt räjähti. Sähkön hinta huomenna 1,21 Euroa kw/h. Tulee suuria ongelmia monelle.

   Hallituksella on kohta jotain muuta mietittivää kuin Korona leikki. Nyt on oikeasti iso ongelma joka vaikuttaa.
   Maailman menoa
   204
   877
  9. Super-Sanna

   Jää pois Itsenäisyyspäivän juhlajumalanpalveluksesta Korona-altistumiseen vedoten.Mutta Sanna-tytön Baari-kierrosta Korona-altistuminen ei estä.Näin k
   Tampere
   118
   825
  10. Maksoiko Martinan sisko huumevelat hengellään?

   Joutuiko Martinan sisko maksamaan hengellään kun hällä ei ollut rahaa maksaa käyttämiään aineita? Miks Martina ei tuntenut empatiaa, vain soi siskolle
   Kotimaiset julkkisjuorut
   106
   787
  Aihe