Äärioikeisto-Keskusta KIISTÄÄ KRIISIN, 800e/kk köyhyyseläkeläisten aktiivisen hätätilan

Anonyymi

Jos sairaus-kansaneläkeläisten, puolustuskyvyttömien vanhusten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden, (puoli miljoonaa Suomen kansalaista), äärimmäiseen köyhyyteen, ilman aitoa oikeusturvaa, aitoja ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksia jättäminen ja sinne unohtaminen, ei ole kansallinen KRIISI ja aktiivinen hätätila, niin mikä sitten on.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16889452/aarioikeisto-keskustan-saarikon-sairaus-kansanelakelaisten-raaka-hyvaksikaytto#comment-107531413

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16213507/pm-sanna-marin-tiesi-etta-elakekorotukset-otetaan-taka-oven-kautta-pois

Äärioikealle radikalisoitunut Keskusta, kierosti ja tunteettomasti kiistää, puolen miljoonan julmasti petetyn ja hyväksikäytetyn 800€/kk orjuuseläkeläisten, olemassaolonkin, julistamalla pontevasti, kuinka "vältettiin kriisi", jatkamalla tulojensiirtoja ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelijoille, "kotitalousvähennyksinä" ym verohelpotuksina, suoraan veroparatiiseihin.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16895525/800ekk-orjuuselakelaiset-ilman-oikeusturvaa--ihmiskaupan-valineina-suomessa

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kymmenettuhannet-vanhustenhoidon-asiakkaat-jaaneet-taysin-vaille-ulkoilua-thl-tama-on-halyttava-tieto/8115940#gs.yp6bxn

3 500 euron verovähennyksillä, olisi toteutettu 1 250€/kk minimieläkkeet, eivätkä hyväosaiset olisi edes osanneet kaivata, ylimääräistä ilmaista rahaa, mutta tahtotilaa eläkeläisköyhyyden lievittämiseksi, ei eduskunnan korruptoituneesta yksipuoluejärjestelmästä löydy.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16892030/uhmakas-kepujen-vanhanen-julisti-quotelakkeisiin-ei-sitten-mitaanquot-ek-ylen-uutisissa

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16440463/eduskunnan-naisviha-konkretisoituu-sairaus-kansanelakelaisten-koyhyyden-jatkamisena#comment-102872918

Kyllä tämä on erittäin aktiivinen KRIISI yhteiskunnassa, sairaus-kansaneläkeläisten ilman aitoa oikeusturvaa jättäminen, vaikuttaa kaikkeen yhteiskunnassa, tavallisten ihmisten elämissä, myös nuorten pahoinvointiin, vaikka nuorten pahoinvoinnilla veroparatiisibisnestä tekevät tahot, korruptiopäättäjineen, eivät sitä tietenkään myönnä, kun korruptiopäättäjiltä irtoaa aina "yritystukia", pahoinvoinnilla rahastamisteollisuudelle.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16891009/sivistysvaltioissa-ovat-1-250ekk-minimielakkeet-kansalaisten-oikeusturvana

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16685026/uusi-kansalaisvelvollisuus-on-aanestamatta-jattaminen-kun-korruptio-lapaisee-eduskunnan

Se, ettei hallituksen ns. vasemmistosiipikään, saati Vihreät, myönnä, kansallisen hätätilan, puolen miljoonan köyhyyteen, ilman aitoa oikeusturvaa jätettyjen suurta ahdinkoa Suomessa, kertoo hyväosaisten eduskunnasta, jossa köyhyydeltä ja puuttuvalta oikeusturvalta, kriisiltä ja hätätilalta, halutaan sulkea silmät. Äärioikeisto Keskustan naistenvihaajat ja siskojenhakkaajat, ovat päässeet tavoitteeseensa.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16894192/vale-quottakuuquotelake-ei-takaa-muuta-kuin-pahenevaa-koyhyytta-ja-poliittista-turbulenssia

15

69

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Köyhyyteen jätettyjen hätätilaa, käytetään VAPPUVIHAAN EK-medioissa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16205905/veroparatiisihavittajat-estettava-ja-peruttava-koyhyysongelma-hoitoon-miljardeilla

   Ennennäkemättömän valtavia tulojensiirtoja, upporikkaille perintö- ja verosuunnittelijoille, suoraan pörssikeinotteluun, niin monella eri tavalla, kuin suinkin vain ahneiden mielikuvitus, voi keksiä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16247954/perintorikkaat-eivat-osaa-lisaantya-eivatka-opi-lukemaan-ilman-tukea

  • Anonyymi

   Äärioikeisto-Keskusta? Persulla karkasi mopo jo maatakiertävälle radalle.

   • Anonyymi

    Aloittaja äänesti hallituksen puoluetta, ei PetosPersKokKe:ta - tiedoksi.

    Koko eduskunnan korruptoitunut yksipuolujejärjestelmä, on köyhyyteen ilman aitoa oikeusturvaa jätettyjen kansalaisten näkökulmasta, ja jopa muidenkin asioita seuraavien, näkökulmasta äärioikealle radikalisoitunut.


  • Anonyymi

   Raamatusta :

   Älkää sortako leskeä tai orpoa.
   23 Sillä jos sinä sorrat heitä ja he huutavat minua avuksensa, niin minä totisesti kuulen heidän huutonsa,
   24 ja minun vihani syttyy, ja minä surmaan teidät miekalla, niin että teidän vaimonne joutuvat leskiksi ja lapsenne orvoiksi.

   Tämän tekstin "Minä" on Herra Kaikkivaltias taivaassa.
   Onko siis katastrofit tulossa Suomeen kaiken sen pahan takia mitä tämän kansan valtiaat ovat jo vuosijymmeniä tehneet?

   • Anonyymi

    Jep, "Älkää sortako leskeä tai orpoa.", pitäisikö olla "Älkää sortako Hällä-väliä tai Orpanaa".


  • Anonyymi

   Teekutsuliike on äärioikeistolainen, uskonnot ovat poliitikassa, äärioikeiston pelivälineitä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/15814032/koyhyyteen-pakotettujen-kerattava-joukkokanne-eduskunnan-korruptiota-vastaan

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Se on erittäin radikaali ulostulo hallituksen ministeriltä, kun Saarikko sanoa paukautti, että "suomalaiset ovat kokeneet jo liikaa kriisejä" - eli käytännössä KIELSI sairaus-kansaneläkeläisten, ilman aitoa oikeusturvaa jättämisen, aiheuttaman ison hätätilan, aktiivisen sairaus-kansaneläkeläisten köyhyysKRIISIN yhteiskunnassa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16895525/800ekk-orjuuselakelaiset-ilman-oikeusturvaa--ihmiskaupan-valineina-suomessa

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16919087/aarioikeisto-vihreiden--ohisalon-koyhyyselakelaisten-kylma-pahoinpitely-jatkuu

   Se on vakava rike korkeassa asemassa olevalta, eduskunnan poliittiselta päättäjältä, kieltää kokonaisen puolen miljoonan ihmisen, Suomen kansalaisen, olemassaolo, se todellinen, sairaus-kansaneläkeläisten, köyhyyteen pakottamisen ja ilman aitoa oikeusturvaa jättämisen aiheuttama hätätila, humanitäärinen kriisi. Ministeri KIELSI sairaus-kansaneläkeläiset - EK-mediat nurisivat, että olisi pitänyt ottaa hengiltä, kieltäminen ei riitä. Näin se meni, budjettiriihi.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16891009/sivistysvaltioissa-ovat-1-250ekk-minimielakkeet-kansalaisten-oikeusturvana

   https://yle.fi/uutiset/3-11905049

  • Anonyymi

   EK-mediat ovat tietenkin heti intoa piukassa, että nyt tehdään Saarikosta "valtiovarainministeri". Äärioikeistoradikalismista ja Suomen perustuslain / kansalaisten perusoikeuksien kieltämisestä palkitaan, eduskunnan äärioikealle radikalisoituneessa, korruptoituneessa yksipuoluejärjestelmässä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/15814032/koyhyyteen-pakotettujen-kerattava-joukkokanne-eduskunnan-korruptiota-vastaan

   Kuntavaaleissa pudotetaan, 800€/kk orjuuseläkeläiset ilman aitoa oikeusturvaa jättäneet, hallituspuolueet todellisuuteen, jätetään ilman äänestäjiä. Eikä opposition ääriääriäärioikeistoporvareita, edes harkitse kukaan.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16891009/sivistysvaltioissa-ovat-1-250ekk-minimielakkeet-kansalaisten-oikeusturvana

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16678893/aanestamatta-jattaminen-jo-kuntavaaleissa-on-ainut-keino-heratella-korruptiopaattajia

  • Anonyymi

   Pienimpiä eläkkeitä tulisi leikata, koska vanhukset elävät pitempään kuin ennustettiin.
   Esim. .20% leikkaus kansaneläkkeeseen ja takuueläkkeeseen olisi paikallaan.

  • Anonyymi

   Pärjäsinpä tosi hyvin 800€/kk! Huomasin sen vasta jälkeenpäin, että tilillä olikin rahaa yli 200€, kun se yleensä on tyhjänä just ennen eläkepäivää.
   Kapakat kiinni kuusi viikkoa, silkkaa säästöä! Siinä se!

  • Anonyymi

   juu, en jaksanut lukea avautumista kokonaan, mutta kyllä Kes kusta PETTÄÄ AINA hallituskumppaninsa KIPERÄSSÄ tilanteessa, kun on ns. ratkaisijan roolissa hallituksen työskentelyn mahdollisuuksista, eli silloin kiristetään muilta puolueilta hajoittamisen varjolla lisää rahaa omiin (nytkin saastuttaville ja kannattamattomille turpeentuottajille ns. ilmaista yritysapua) maalaisapurahoihin mutta mm. teollisuus/palvelualojen työntekijöitten turvaa kaventamalla, aika paska sakkia koko kes kusta, ni on se päässään, kuten nimensäkin "jaoteltuna" sen kertoo, ja se vapiseva Vanhanen on aiwan saatanan löysä, tän "kampaviineri" Saarikon talutusnuorassa, vois muuten AS katsoa peiliin ja miettiä ns. Nutrilet kuuria, ettei ole 10 vuoden päästä rasittamassa kurjistamaansa terveydenhuoltoa, sen verran "matamilla" on vyötärönympärysmittaa ja se saamarin omahyväinen hymyily kesken vakavien asioitten haastattelun, ihminen joka hymyilee itselleen/itsekseen on luopio ja oman edun tavoittelija, tuolla "ministeri" tasolla, mutta metsään meni uhittelu, kes kustan äänimäärä jää alle 10% (paitsi korpimailla/suomailla), eli tappion tiellä kulkevat ns. riitaahaastavat, kyllä näin on.

  • Anonyymi

   Jep, mutta odottakaa seuraavaa "porvarihallitusta kuin kuuta nousevaa", sen jälkeen pienituloiset ja käyhät jää suureen ahdinkoon, vaikka kaikki ns. työllistyisivät, porvarit (kokkelit, persesuomaalaiset, rkope, kristiinalaiset) haluavat kaikki töihin paikoille joita on muka työnhaussa auki jokaiselle, mutta miksi ne on vuodesta toiseen auki, eikä niihin saada tekijöitä esim. kortistosta?, siksi kun ne silkkaa ns. paskatyötä olemattomalla palkalla, jos ne olisi oikeita esim. alan minimipalkkatöitä, kyllä meniöitä olisi, muttä kukä tekee n. 9h:n päiviä 5-6 päivää viikossa ja saa saman kuukausi"palkan" kuin on työttömyyskorvaus?, eli paskan saa pyytämättäkin ja lisäksi ihan vaan tiedoksi, että esim. kelan työttömyyspäivärahasta menee minimissään 20% aina veroa, eli kyllä se valtio "tienaa" työttömilläkin, vaikka aina muuta ulvotaan, eli jos tienaat palkkatyöstä bruttona n. 3000€/kk (ei vähennyksiä asuntovelasta/työmatkakustannuksia) niin silloin menee ehkä saman verran prosenteissa veroa, kuin 670€/kk kelakorvauksesta/tai ansiosidonnaisesta (sama minimi 20%veroa aina korvauksen bruttosummasta riippumatta).
   Mites turpeentuottajat, paljonko maksavat veroja valtion heille lahjoittamasta tukisahasta, jota taas saavat lisää, eikö nekin vois mennä sinne kortistoon nauttimaan hyvinvoinnista, kun se näköjään on niin kannattavaa, miksi niitä saatanan saastuttajia/kannattamattomia mukamas yrittäjiä pitää tuke ja tuke, mikä helvetti siinä on?, kortistoon vaan sieltä se herkku tulee.
   Olis muuten Marinin kannattanut antaa kes kustan hajoittaa hallitus, niin olis "maailmanpelastajat" peräkammarinpojat Halla-aho ja Orpo päässeet oikasti näyttämään miten homma hoidetaan nousulla maaliin ;))) , mitekär Halla-aho olis hoitanut "dieselveron alennuksen rahoituksen" jotta erittäjät saa halpuutettua kuljetusmaksujaan ;)) ihan vaan yksi asia mainitakseni ja Orpo olis laittanut kaikki työttömät töihin, kun työttömyystuva olisi lopetettu kokonaan, aika velikultia . . .
   niin ja Orpon hamuamat paikallissopimukset kaikille aloille käyttöön, no silloin olis näitä avun saamattomia työttömiä tullu hitosti lisää, kun työnantajat olisi keränneet kaikki roposet omaan taskuun ja riistäneet työntekijät kortistoon kuolemaan.
   Onks toi Orpo ihan järjissään?, sen katse on jotenkin sellainen, kun intissä oli niillä "himo" kapiaisilla, jotka oli aina sotaan valmiita, onks se samaa rotua?

  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16904338/veroparatiisiyritykset-on-laitettava-verotukseen-ja-aitoon-yhteiskunta-luontovastuuseen

   Veroparatiisiyritykset eivät aidosti työllistä yhtään ketään. Irtisanomiset alkavat heti, kun vastikkeettomat yritystuet ja verohelpotukset pörssikeinotteluun, on korruptiopäättäjiltä saatu.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16889153/vttvn-ja-krpn-olisi-pitanyt-tutkia-vvmn-hetemaen-varojenkaytot-bf-yhteyksineen

   Marginaalipuolue Äärioikeisto-Keskustan Saarikko, näyttää olevan köyhyyseläkeläisten uusi naispuolinen pieksäjä, jota EK-media IS tuputtaa, kuin kuuta nousevaa. Uusi sika-Anttila käytännössä, ei yhtään sen kummempi, vieläpä ylimielisellä sairaus-kansaneläkeläis-vihatwistillä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16216235/kulmuni--kepu-valehtelevat-elakekorotuksista---niita-ei-ole-#comment-100667599

   Äärioikeisto-Vihreät puolestaan, eivät ole päässet yökerhosta pidemmälle. Vasta äskettäin nahkapöksyissä ruoskaa heilutelleet, kouluttamattomia köyhyyseläkeläisiä avoimesti vihaavat Äärioikeisto-Vihreät, kehuskelevat nyt ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelijoille "kulttuuri- ja tapahtuma-alalle" jaetuilla, vastikkeettomilla, pörssikeinotteluun ja osinkojen jakoon menevillä tuilla, "politiikan uudistamisena". Ohisalon kupla puhkesi, tohtorisrouvan lupaukset: "sairaus-kansaneläkeläisten köyhyyden siirtämisestä historiaan", eivät olisi voineet olla tyhjempää täynnä. Äärioikeistoradikalismiin kuuluu, haavoittuvaan asemaan pakotetuille valehteleminen vaaleissa.

   https://yle.fi/uutiset/3-11905049

  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kiinteistökuningattarelle satelee nyt tuomioita oikein urakalla

   https://www.is.fi/viihde/art-2000008926919.html TELEVISIOSTA kiinteistövälittäjänä tunnetuksi tullut Kaisa Liski sai yhden vuoden ja kahden kuukaude
   Kotimaiset julkkisjuorut
   96
   5928
  2. Suomi on allekirjoittanut NATO:n liittymissopimuksen

   Tätä hetkeä on odotettu: Nato-maat allekirjoittivat tiistaina aamupäivällä Suomen ja Ruotsin liittymispöytäkirjat. ”Yhdessä olemme vahvempia”, Haavi
   NATO
   471
   2497
  3. Kuka uskoo Martinan ja lippis jonnen tulevaisuuteen

   Toinen asuu Tanskassa 2 muksun kanssa, toinen Suomessa 2 muksun kanssa. Jos vuodessa näkevät muutaman kerran ja pistävät lakanat sekaisin, niin en kyl
   Kotimaiset julkkisjuorut
   256
   1558
  4. Pommi-isku Lapua prideen!

   Kirjastossa räjähti pommi trans-keskustelun aikaan. Onneksi ketään ei kuollut tai edes kai loukkaantunut. Mitä tuollaisen terroristin päässä on oik
   Lapua
   121
   1466
  5. Mitä mun pitäisi tehdä

   että saisin tietää onko sulla yhtään tunteita minuun? On niin nolo lähestyä, jos oot vaikka onnellisesti naimisissa tai suhteessa.. tai jos en ole mie
   Ikävä
   97
   1187
  6. Miten reagoisit?

   Noita pyllybikinialoituksia on tullut parikin kappaletta ja pyllyistä tuli mieleeni seuraavaa. Olen nyt pari kertaa ollut seuraavanlaisessa tilantees
   Sinkut
   206
   1128
  7. Rakastan sua mies

   Saanko laittaa sulle viestiä vaikka perjantaina jollain tekosyyllä?
   Ikävä
   88
   1063
  8. Hengenvaarallinen kolariristeys

   Esitin Heinolan alueen uudisrakentamisen/tiesuunnitelmien yhteydessä turvallista ratkaisua Heinolankaaren, Jyväskyläntien ja Kaustarintien risteykseen
   Kokkola
   36
   1051
  9. Lapsi menehtyi kuumuuteen auton sisälle Kontiolahdella

   Lapsi menehtyi kuumuuteen auton sisälle Kontiolahdella - poliisi kuvailee tapausta erittäin harvinaiseksi
   Kontiolahti
   28
   1047
  10. Eikö sua mies oikeasti yhtään haittaa

   jos pakkaan tavarani ja katoan jonnekin kauas sinulta? Mua haittaisi tuhannesti jos sä niin tekisit.
   Ikävä
   124
   1025
  Aihe