Aihe

Uusi kansalaisvelvollisuus, on äänestämättä jättäminen, kun korruptio läpäisee eduskunnan

Anonyymi

Kovaa äärioikeiston EK-populismia medioissa jälleen Suomessa.

Yksikään ns. tiedotusväline, ei edes mainitse, että hallituksella on edelleen, iso 800€/kk orjuuseläkeläisten, joita on se puoli miljoonaa Suomen kansalaista, asiat vielä täysin hoitamatta.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16685002/marinin-tunnepopulismi-loukkaa-800ekk-orjuuselakelaisia--ilman-aitoa-oikeusturvaa

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16678893/aanestamatta-jattaminen-jo-kuntavaaleissa-on-ainut-keino-heratella-korruptiopaattajia

Kunnille miljardien jakaminen, on miljardien jakamista veroparatiiseihin.

Kunnat eivät ole niitä tahoja, joiden tehtävä on korottaa Suomen 800€/kk nälkäeläkkeet, Pohjoismaisten aitojen demokratioitten tasolle: 1 250€/kk MINIMIELÄKKEIKSI.

25

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   "Forbesin listat", joita EK-Yle esittelee ja Marinin tunnepopulismi EK-medioissa yleensä, ei ruoki, eikä hoida, Suomen oloissa järkyttävään köyhyyteen pahoinpideltyjen ihmisten elämiä.

   https://demokraatti.fi/joka-toinen-paiva-yli-65-vuotias-suomalainen-tekee-itsemurhan-onko-vanhuksienkin-suomessa-kohtapuoliin-jo-pakko-siirtya-rikollisuuden-pariin/

   Noin rehvakkaasti Sdp, esitteli sairaus-kansaneläkeläisten köyhyyttä, ennen eduskuntavaaleja - oliko heillä jo silloin tiedossa, että orjuuseläkkeitä ei tullakaan korottamaan, kuin silmänkääntö-tempulla, tekemällä valekorotuksia.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16416544/vale-elakekorotukset-aiheuttaneet-itsemurhien-aallon-suomessa-#comment-102626594

   • Anonyymi

    Mistä sen tietää mikä on itsemurhien syy...sosialisti mielellään nostaa köyhyyden, jotta saisi siitä revitellä.
    Itsemurhat olivat huipussaan 80-luvun lopulla...paljon on tultu alaspäin.


   • Anonyymi

    Ku jätät äänestämättä eliitti pääsee valtaan!


   • Anonyymi

    Äänestämättä jättäminen on ääni kokoomukselle ja rkpl:lle, näin se menee. Nukkuvien puolue on suurin ääriporvaripuolue.


  • Anonyymi

   Kuten näette, ei ole sellaista oppositiota, jota huutaa apuun, kun PetosPersKok -linja, jatkuu nykyisessäkin hallituksessa.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Terveisiä Pietariin

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Siis joka toinen päivä itsari..alle 200 vuodessa.

  • Anonyymi

   Demari lupasi vappusatasen. Eikö se muka riitä, mitä vielä odotatte? Rahaako? Hah hah, väärän värinen naama.

  • Anonyymi

   Mistään PetosPersKokKe:n väittämästä "vappusatasesta", ei ollut puhe ennen eduskuntavaaleja, vaan luvattiin: "useita satasia ja siitä eteen päin lisää, koko ajan korottaen" - nämä sanatarkalleen Keskustan vaalilupaukset.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

   Oppositioporvari-äärioikeistolla on tahallaan väärinymmärrys, ja eduskunnan yksipuoluejärjestelmällä toimintamallina, vääristellä annettuja vaalilupauksia yhdessä, niin hallitus, kuin oppositio vääristelemässä jälkikäteen, luvattuja "sairaus-kansaneläkeläisten köyhyys tullaan siirtämään historiaan = 1 250€/kk" minimieläke-lupauksia.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16216235/kulmuni--kepu-valehtelevat-elakekorotuksista---niita-ei-ole-#comment-100667599

  • Anonyymi

   Hallitus katsoo apaattisena ja passiivisena vierestä, kun 800€/kk orjuuseläkeläisiä kuolee nälkään, oikeusturvan puutteeseen Suomessa 2020.

   Se joka vielä kehtaa väittää, että äänestämällä voisi vaikuttaa, suksikoon kuuseen.

   Kymmeniä kertoja, turhaan äänestäneinä, koko ajan köyhempinä, emme enää aio ylläpitää, syvästi korruptoitua eduskunnan yksipuoluejärjestelmää, vaan jätämme jo kuntavaaleissa äänestämättä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16683328/ekn-hallitus-kuten-petosperskokke--quotpunavihreysquot-on-ekn-valhe-sita-ei-eduskunnassa-ole-

  • Anonyymi

   Korruptiopäättäjät "business finlandeineen", valehtelevat kansainväliselle yhteisölle, Suomen koronapandemian lukemista, joita eivät edes tiedä, saati välitä tietää.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16699406/korruptiopaattajat-valehtelevat-maailmalle-suomen-koronaluvuista#comment-105657749

   Se on aika paha virhe korruptiopäättäjiltä, mennä vaarantamaan koko maailman Covid-19-pandemian torjunta ja hoitaminen, esittämällä "Suomi menestyy koronapandemian torjunnassa"-tyyppisiä, röyhkeitä ja ylimielisiä, "BF"-veroparatiisirikollisten valheita, kansainväliselle yhteisölle.

   Todellisuudessa korruptiopäättäjät / ministeriöt, veroparatiisi-THL, eivät tiedä hölkäsen pöläystä siitä, kuinka moni köyhyyteen pahoinpidelty Suomen kansalainen on sairastanut tai sairastaa koronapandemiaa, koska köyhyyteen pakotetuilla ei ole rahaa, käydä missään julkisellakaan lääkärissä. Tämä on todellisuutta eriarvoistetussa Suomessa 2020.

   Tutkijat ottakaa yhteyttä kansainväliseen yhteisöön ja kertokaa totuus, Suomen korruptiopäättäjien valheista, Covid-19-pandemian suhteen.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Terveisiä Pietariin

   • Anonyymi

    Terveisiä Brysseliin


  • Anonyymi
  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Kyllä äänestämällä voi vaikuttaa jos äänestää oikeata puoluetta muutokseen tähdäten.
    Mutta kun sokeasti uskoo demokraattien vaalivalheita ja äänestää heitä niin ne ruusuiset vaalilupaukset muuttuvatkin valheiksi, nöyryytykseksi ja korotetuiksi veroiksi.
    Kun ei tuloveroon voi enää merkittävästi kajota, niin lisätään kovasti välillisten verojen kuormaa korotusautomaatilla.
    Eli kun polttonesteet nostetaan kovasti, niin logistiikka kallistuu reilusti ja se kuljetus kustannusten korotus siirtyy tavaroiden hintoihin, mikä taas merkitsee lisää ALV-tuloja valtiolle. Sehän juuri eniten rankoo pienituloisia köyhiä, vaikka demokraatit väittää pitävänsä köyhien puolta.


  • Anonyymi

   Me kansanedustajat täällä joululomalla vaan vedellää hienoja konjakkeja ja nauretaan teille räkäisesti! Tottakai te äänestätte! Aina olette! HAHHAHAHHAHHAHAHHAHAAAA!!!!

  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16705592/salaa-valmisteltu-ohituskaista-suomen-kansalaisuuteen-veroparatiisirikkaille

   Ovat näköjään jo vaihtamassa, Suomen kansalaiset, itselleen mieluisimpiin, veroparatiisi-"maailmankansalaisiin", eli ökyrikkaisiin veroparatiisirikollisiin, jotka shoppailevat valtioita, omistavat monen valtion passit ja asustelevat siellä, missä milloinkin kansalaisia pakotetaan, heidän luksuselämiään ylläpitämään.

   Tuo lukumääräkin täsmää, köyhyyteen tapettujen määrään, eli toisesta päästä tapetaan, että saadaan veroparatiisi-äärioikeistorikkaita veroparatiisirikollisia tilalle.

   Täysin demokratian, oikeusvaltio-periaatteen, kansalaisten oikeusturvan ja ihmis-kansalaisoikeuksien vastaista, kansalaisten vaihtaminen, korruptio-valtaapitäville mieluisimpiin.

  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mikäs emäntä se joka listi lapset ja itsensä?

   Oli muhokselta,ouluun saakka piti mennä toteuttamaan tuokin asia. Onneksi ei silti rekan alle ajanut. Ei nimiä, toki ne tulee minfoon. Mutta niillä ei
   Muhos
   99
   5744
  2. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   496
   5716
  3. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   65
   5041