TODELLAKIN!

Anonyymi

Suvussamme on ilmiselvästi havaittavissa äärimmäistä idiotismia, joka ilmenee mm. siten, että tietty joukko levittää vääristeltyä, kymmenien vuosien takaisia juoruja, muka totuuksina, saaden sukulaisten keskinäiset välit sotkettua totaalisesti.
Mukaan on vedetty niin miniät, kuin vävytkin, joille on uskoteltu vaikka mitä ”kauheuksia” joka on aiheuttanut yhteydenpidon katkeamisen, sekä laajamittaista paikkansapitämätöntä juoruilua!

Suomen väitetään olevan maailman onnellisimman maan, mutta rohkenen olla siitä täysin toista mieltä, sillä todellisuudessa täällä elää toinen toistaan katkerampi ja kateellinen ja jopa mielenvikainen kansa, valitettavasti!

Onko muiden suvuissa esiintynyt tämänkaltaista älyttömyyttä?

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei ole, eikä luultavasti ole sinun omissä sukulaisissakaan kuvailemaasi ongelmaa.
      Se olet sinä joka kuvittelet pienessä mielessäsi sukulaisistasi kaikenlaista ja levittelet heistä ilkeyksiä jopa täällä täysin tuntemattomillekin.

      • Anonyymi

        No, olet sitten onnistunut syntymään onnellisten tähtien alla onnelliseen perheeseen ja sukuun, tai sitten olet vaan niin tyhmä, ettet ole huomannut, kuinka moni sukuusi kuulunut ja siihen tulleena nauravat ja juoruavat selkäsi takana, tietävät asiasikin jopa paremmin kuin sinä itse.

        Mutta mennään asiaan, eli kyllä minun suvussa ainakin on ollut aloittajan kaltaista menoa, pääsin eroon kun laitoin välit totaalisesti poikki jo vuosia sitten, niin olen saanut olla perättömyyksiltä ja syytöksiltä rauhassa.
        Sinänsä harmillista, kun olen pitkän ja hyvin palkatun työurani ajan elänyt hyvin vaatimattomasti, en ole juopotellut, polttanut, enkä missään kotimaan ulkopuolella reissannut, vaan olen kaiken itse tienaamani sijoittanut asuntoihin ja myös teollisuuteen, joten varallisuuteni on nykyisin erittäin huomattava.
        Tein aluksi maa ja metsätaloudesta mitään tietämättömänä ja ymmärtämättömänä muutamia metsäkauppoja pienistä palstoista, joista myin kaiken ostamiseen kelpuutetun puun.
        Ostin isompia ja isompia palstoja, teetin avohakkuut, keräsin voitot, jotka sijoitin edelleen metsiin.
        Sitten tuli ne -90 lamavuodet ja sijoitin kaiken metsillä hankkimani asuntoihin, joiden valinnasta oli jo vaikea päättää, kun niitä oli tarjolla paljon.
        Pienetkin tarjoukset menivät läpi, kun kiireesti myivät, Kampista, Punavuoresta, Ullanlinnasta, Katajanokalta, Kallion aluettakaan unohtamatta, no siellähän nyt ei mitään jugendtaloja ollutkaan, kuten noissa muissa..
        Varsinkin nuo kaikki -90 luvun lamavuosina tekemäni useat asuntojen hankinnat ovat nyt moninkertaistaneet arvonsa, mutta myöhempäänkin ostetut ovat lähes tuplaantuneet.
        Sitä mukaa, kun ostin niitä, laitoin vuokralle ja ”käypään hintaan” tietysti.
        Isommat asunnot yritysten ulkomailta tulleille vieraileville henkilöille, jotka eivät koronan takia tällä hetkellä ole olleet kuluttamassa paikkoja, mutta vuokrat kuitenkin tulee täysmääräisinä.
        Onneksi en ollut niitä airbnb:n kautta laittanut vuokralle, vaan jatkuvaan asumiseen.

        No, mikäpä tässä on hillomunkkia, rosettia ja tippaleipiä siman kanssa nauttiessa, omassa kotona jugendtalon ullakkohuoneistossa, merimaisemia katsellessa, vaikkakin ilman yo lakkia, ilman korkeakoulututkintojakin, ilman ikävää ja kateellista sukua.

        Tiedetään tiedetään, testamentitta omaisuuteni menisi suvulleni, joka omalla käytöksellään on aiheuttanut sen, että nyt kuitenkin jäävät nuolemaan näppejään, kuten minä sokerisen hillomunkin jäljiltä, koska taannoin laaditulla testamentilla omaisuuteni siirtyy kokonaisuudessaan yhteiskunnalle, osaksi myös suoraan eri organisaatioiden kautta hyväntekeväisyyteen, mutta se on tahtoni, jota ei voi sukuni muuttaa.

        Iloista Vappua kaikille, myöskin suvulleni, jos tunnistitte🎉🥂🍾😂


    • Anonyymi

      Onko kyseessä suvun naiset?

    • Anonyymi

      Vanhemmiten, kun tusina sussua tai sulhoa on hylännyt, ym. sontaa on tullut niskaan muiden ihmisten taholta työpaikoilla ja muualla vuosikymmeniä, alatte lopulta huomata, että veri on sittenkin vettä sakeampaa ja oma suku sitä kaikkein tutuinta ja ominta väkeä, jonka keskuuteen saa aina palata, kun maailma on lyönyt lekalla päähän ja hylännyt ja haavoittanut miljoona kertaa. Aniharvalla käy toisin.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      38
      2963
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      11
      2011
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      17
      1463
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      21
      1355
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      11
      1321
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      17
      1231
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1151
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1085
    9. 22
      1047
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      1044
    Aihe